Отговори
# 165
Социалното на пушенето е ако си в шумен бар/дискотека като излезеш навън да пушиш можеш да срещнеш и да си приказваш с другите пушач/к/и, а вътре невинаги е възможно.
Само че в България както се пуши навсякъде, не знам приложимо ли е.

# 166
  • София
Като стоиш около пушачи, и ти се надишваш. В ученическите години го правех, отдавна не оставам в компанията на пушещ.

# 167
  • France
Социалното на пушенето е ако си в шумен бар/дискотека като излезеш навън да пушиш можеш да срещнеш и да си приказваш с другите пушач/к/и, а вътре невинаги е възможно.
Да, така беше. Навън се смесваха компаниите и ставаха едни приятни и спонтанни свалки. Така се свалихме с едно гадже

# 168
Мислех,че хората пушат цигари заради наркотика в тях,а то било заради тежкарлък! Laughing

# 169
  • ☀️София / London🌂
ако мъж тръгне да ми говори за зодии деректно го режа.
имаше един дето ми изтърси, че трябвало да се досети, че съм лъвица защото си личало, че съм огън жена,
смях се с глас. Опита се и да ми намеква как жените от тази зодия били най-страстни в леглото и не знам си какво.Явно очакваше това да го приема като комплимент ли не знам. 

С готино момче (познавахме се от общи приятели) излизаме една вечер на кафе, много приятна компания, говорим си, смеем се и изведнъж той ме подканва бързо да си ходим. ОК , ама какво има? "Ще се насера всеки момент" . Това като ми го изцепи насреща направо ми падна ченето. Тоалетна в заведението имаше, но той искал вкъщи. Остави пари на масата и хукна през вратата, сбогувахме набързо и той се затича да си ходи. Не знам дали е стигнал до тях, силно се съмнявам защото пътя беше поне половин час. Нямаше втора среща естествено, това го разбирам, за съжаление обаче имаше много грозно продължение след като беше разправял пред всички, че нямало смисъл да излиза повече с мен защото вече сме спали. Малееее, това като ми го казаха как само подпалих.
На един купон се засякохме след време и директно го питах да ми обясни кога точно спахме заено, че нещо не помня. Приятелчето му се опита да го защити, че съм била луда да му вдигам скандали пред всички само защото не искал повече да излиза с мен. Обясних му, че другарчето му е дрисльо, който е избягам от първата ни и единствена среща защото се е насрал в гащите. Онзи смени всички цветове . След този купон се роди и новят му прякор - "памперса"
Sorry, not sorry !

# 170
Нямаше втора среща естествено, това го разбирам, за съжаление обаче имаше много грозно продължение след като беше разправял пред всички, че нямало смисъл да излиза повече с мен защото вече сме спали.
Това и на мен се е случвало. Бях на р.д. в едно заведение и там се запознаваме с някакъв, който като цяло се навърташе около мен. Като се разредиха хората, вече съвсем ми се залепи и е вярно, че поседяхме заедно на бара, но малко след това си тръгнах (сама). После бил разправял на рожденика, че цяла вечер съм го сваляла агресивно, накрая сме спали заедно, обаче ТОЙ не ме бил харесвал достатъчно и не мислел повече да ме търси. Joy Един вид даже му се извинил, пич, нали не е проблем, че минах твоята позната на твоя рожден ден. Joy Аз бях смаяна!

# 171
Ей, това може и да съм го разправяла във форума, извинявам се, ако се повтарям. Запознавам се онлайн с чужденец, който живее в София - лафът онлайн върви, няколко дни поред си пишем почти непрестанно, изглежда симпатяга, макар че от снимките не ми се стори чак неудържимо привлекателен. Абе, окей като цяло, нищо свръх, нищо отвращаващо ме.

Уговаряме се да се видим, нарочно предлагам да се разходим в Борисовата (посред бял ден беше). Хем публично място, хем знам, че съм останала с двайсет лева до заплата, която щях да получа след три дни. По време на разходката си давам сметка, че с тоя човек няма да ни се получат работите, понеже се скъса да се оплаква от бившата си, и как й плащал режийните, че и на майка й ги бил плащал и как въпросната бивша го била използвала. Ама се разсипа да се оплаква, реално 50% от времето говореше за бившата. Отделно беше и с мазна косица и не ми се видя да си е дал зор да се стегне за срещата (ся разбирам, парк - парк, ама това не изключва вземането на душ).

Както и да е, срещата трябваше да приключи там и тогава, обаче момъкът много настоя да ме заведе в някакъв италиански ресторант, дето някакъв колега много му го бил похвалил (знае, че съм фен на Италия). Ама много настоя да ме заведе, бил го планирал, викам хубаво, добре, айде. Оказа се Спагети Китчън, аз вече бях разбрала накъде отиват нещата, та си избрах някакво основно и пих вода, за да се вместя в тия 20 лева, които имах в себе си. Че накрая и бакшишът, който оставихме, май беше от моите пари, щото онзи си прибра рестото. Или прибра и моето ресто и не оставихме бакшиш, не помня, но явно идеята му за водене на ресторант си беше физически да ме придружи до мястото.

След което много страдаше, че няма втора среща и ми пращаше тъжни песни, на които не отговарях, в продължение на 4-5 месеца, а аз три дена след тая среща карах на каквото имах останало в хладилника плюс паста 😂. После си намери друга българка и миряса.

# 172
Аз дискриминирам без обяснения по ръст, вкус за музика, визия, облекло, грамотност, отношение към пушене, пиене и котки. Това се сещам на първо време, ама сигурно има и други неща за дискриминиране веднагически.

# 173

Не само. Едно време имаше лаф, че пушачите са най-толерантното племе – няма случай да откажат да дадат огънче или цигара.
А покрай искането на огънче що запознанства стават... Simple Smile

Съмнявам се днес обаче, ако колега излезе да пуши извън времето за почивка, всички непушачи да отидат да му правят компания. Това по повод как непушачите били добре приети в компанията на пушачи. Мхм, само не и в работно време.

# 174
А, ето за такова нещо директно бих отрязала някого - ако започне да ми обяснява за зодии, звезди, врачки и подобни. И за чалга.

Не ми се е случвало, но бих за същото...

Също така не харесвам прекалено обясняващи се мъже (хора), които изпадат в подробности, за интимни да не говорим.

# 175
Soul Free, определено. Има разлика между човек с дар слово и афинитет към думите и човек логорея. Simple Smile

Много ме отблъсква каруцарски език и в двата пола.

Както и мъже, които носят усещане за мръсотия, не знам как да го обясня. Не говоря за външност, хигиена. А че ще ти попарят женствеността, емоционалността, нежността...

# 176
  • France
Кънтри, трябвало е да му обясниш, че не искаш връзка с хора, очевидно не преболедували бившите. Да си знае. Съчувствам за експириънса
Затова никога среща в парк, музей или нещо подобно. На заведение се слага една времева рамка, докато се изпие консумацията. И после по-лесно се приключва

# 177
Отрязах един, защото се занимаваше с криптовалути :дд не толкова заради това, а по-скоро, защото аз го питах нещо, свързано с това и той беше казал “личи си, че нищо не разбираш и ще ни отнеме цяла вечер да ти обяснявам за какво става въпрос” и после обясняваше доста дълго време, ама аз не слушах..

# 178
Крипто момченцата са ми като фитнесджиите - малко бие към секта. 😬😬😬

Сега се сетих скорошна случка - една приятелка напираше за един господин, на мен той ми се виждаше горе-долу ок и й казах да даде шанс да види какво ще стане. Та тоя й написал от нищото една тирада колко много мразел курвите (?) и как му съсипали живота (???). И на двете ни изведнъж ни стана противен.

# 179
  • София
На мен са ми много неприятни следния типаж:
Ама ти искаш ли да се видим?
Наистина ли искаш да се видим?
Какво ще правим като се видим?
Къде ще ходим като се видим?
Без определено предложение за среща.
Ауу. Търпя, търпя, па взема та ударя един Рестрикт.

Общи условия

Активация на акаунт