Отговори
# 495
Е , защо ? Ако искат поддържана жена трябва да им е ясно , че не става без козметика и процедури . Аз съм доста суетна и го намирам за нормално .

# 496
Е, то колагенът е най-важен, просто не знам дали се абсорбира с добавки. 😅 С храна би трябвало да няма проблем приемът.

Иначе какво да ви кажа... На мен ми доставя удоволствие да се грижа по този начин за себе си, то направо вече е като задължително за повечето млади жени да имат skincare рутина. 😅 Всички край мен мажат слънцезащита и кремове като луди. Донякъде е и маркетинг и чисто консуматорство, де. А ако имаш акне/екзема/розацея/нещо четвърто, няма как без допълнителна грижа.

# 497
  • Out of the Mix
Ми защото усещам, че там ти е силното място в грижа по тялото и диетология.
И защото аз ще си правя кафе след малко и се чудя с нормално мляко ли да си го направя или мляко от трици.
(Последната половин година  наблягам на грижа за кожата и за плочките на корема - съответно съм намалила сиренето, хляба, млякото и един куп други продукти)
Не съм някакъв маниак. Simple Smile
А, сила. Simple Smile
Обща култура и натрупвания с годините, слушам си тялото общо взето и гледам разделно да се храня.
Сякаш Средиземноморска ми е доста "диетата" + малко микс БГ супи, ястия, и някои други глезотии от време на време ходя да си взимам от едно местенце. Шефа готви брутално. Яла ли си печен карфиол с дресинг мус от авакадо, печени домати, топи се. Yum
Ти кафе, аз след малко ще вечерям, че нали 7-9 ч. е разликата, при теб е около 11.00 сигурно. Simple Smile
Мляко от трици не съм ползвал, не знам. Абе, каквото и да сложиш, то е супер малко като количество, не би трябвало да те притеснява.
Добре си направила с намаленото.
Сигурно е трудно при вас с яко ГМО основно, и се пътува до фермерски места предполагам, или в хипермаркетите има всичко.
Не е зле упражнения. Коментирал съм какво правя в предишни теми.
Иначе от тази година и аз ходя на профилактичен масаж от време на време. Разтягания си трябват.

Рокстар, аз се кефя на жена да се поддържа, така че нямам проблем с това. Не знам за другите. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 19:18 от Revoker

# 498
Мда. Какво му е?
Чак пък да режа човек заради това?!
Еххххх как каво му е.
Сигурен признак, че няма да гледа дедето. Има проблеми с майка си. Няма баща или няма присъствие на бащата.
Проблеми с комуникацията. Беден и не разбира от мода.

Пък ако пие и кафе..........
Направо ужасссссссс

Тоя е някакъв наркоман.

Червени флагове  якоооо.
Бегай на далече.

Пияч на сокове!!!!!!!

# 499
  • По света и у нас
Аида ген, ген, но не искам след 3-5 години да видя задълбаване на бръчки  и разширени пори и да ме е яд, че не съм се грижила от рано. Сега и аз си мисля че съм като на 20 и комплименти ми правят тук таме разни мъже, но 20 годишните ми викат Госпожа явно не изглеждам на тяхната възраст, та мисля в перспектива.
Майка ми добре изглежда но кожата и не е супер а има жени с по- хубави кожи от нейната на 75, така че определено по-малко излагане на слънце и повечко хидратация няма да навреди.

# 500
  • Далечният изток
Е, разбира се.
Не искам да изглеждам на тази възраст като на 20, да пази Господ... Искам да си изглеждам добре като за годините си, защото много 35-годишни изглеждат по-възрастни от мен.

# 501
  • Out of the Mix
Prima, ама ти чак сега ли (щях да кажа наборке, сори 1 г. си по-млада, факт, ама зависи кой месец си Wink Grinning) на 39 ще започваш тепърва с грижите?
Всичко е много относително за кожата ти - пушиш ли, как спиш, лендзиш ли се постоянно, хилиш ли се за всяко нещо, емоционалност. Често по улиците виждам буратиновки намусени, изпънати на струнa и стъкло, но са ми много изкуствени.
Бе, на мен не ми викат "чичо", нищо, че за племенниците ми съм, ама това е друг въпрос. Smile
Има си състарени 35 годишни много, и мъже, и жени.

# 502
  • По света и у нас
Господин не ти ли викат?
Защото и на ме лельо още не са ми завикали 😉. Ако си лъвче и на 39 съм ти кака с 3 -4 месеца.

Това с кожата  и поддръжката е малко деликатен въпрос - защото никога не съм бързала с мазането на каквото и да е. Винаги съм гледала кожата ми да диша. Както не знаеш какво точно слагат в кремовете и после излиза че нещо било вредно, така и аз съм изчакала възможно най много преди да се потопя в ретинол 😂

# 503
Оле мале... как ти били викали Joy аз съм на 36 и съм "момичето/каката' и кво??? Това не променя факта на колко съм и кво съм преживяла и какъв експириънс имам. Ми, не съм момиче,.щото "момичето" беше друго...

# 504
Една приятелка на 24 наскоро ми се оплака, че я нарекли леличка на работа (не, няма визия на леличка). 🤷 Всякакви ги има.

Мен ме дразни, че вече се въвежда госпожа за неомъжени жени, изприщвам се. 😅

# 505
  • По света и у нас
Еми от уважение го казват и го разбирам, от както станах на 30 и родих станах госпожа.  Но само от по младите от мен го чувам. По- старите по- големи разбирачи са на женската душа 😉

# 506
След една определена възраст всички сме лелички/чичковци, дори и някой да изглеждат млади за възрастта си. Ами на 24 ще си леличка за някое 5-годишно. Или някоя майка по площадката (като беше малък моят), като кажа леличката еди какво си.....чак се обиждат. Не била леля, по име или най-много кака. Викам си на акъла, ти си по дРъта от мене, ама кака била....хахаха

# 507
Мен винаги ме е дразнело разделението госпожа/госпожица, защото, точно така, само за един пол съществува такова нещо. 😅 А госпожа толкова тромаво ми е звучало винаги, докато госпожица е по-скоро сладко.

Леличка си има обидна конотация в България, естествено, че никоя жена не би искала да я наричат така. 😀

# 508
  • По света и у нас
Аз наричам приятелките си лели като карам децата да се обръщат към тях - защото сме си лели. Каките са до към 25-6 годишни макс.
Но ако мъж се обърне към мен с госпожа или лельо считай че там на място сам си отрязва всички квитанции да ме има сексуално. И ще получава само и единствено терор от мен докато не изкупи греха си.

# 509
  • Out of the Mix
Prima, хаха, 84 съм, ти си 85 сигурно. Wink
Излезнаха ли сметките? Smile

Браво на теб, ако е така.
Не знам, не разбирам, вие си знаете женските неща по-добре, но повечето почват от малки, от рано с хидратанти поне, дневен, нощен, не знам си какво. Simple Smile
Иначе е химия всичко.

Да, казват ми "господине", "младеж", "момче", и "човека" на всякакви възрасти.

Ето и сама признаваш, че след една възраст сме "чичо" и "леля". Sweat Smile
Знаем за "женската душа", така е. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт