Отговори
# 465
А диня защо?

# 466
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пила ли си сок от диня?

# 467
Мда. Какво му е?
Чак пък да режа човек заради това?!

# 468
За вкусови предпочитания не бих отсвирила никой. Все едно мен да ме зарежат, понеже обичам тиквеник примерно.

# 469
Мда. Какво му е?
Чак пък да режа човек заради това?!
Не можах да го пия, сина ми един път си взе, опита го, и деликатно ми го пробута. И аз го опитах, ми не, не е моето нещо...
 Иначе когато бях млада, на около 17,18 на един младеж му отказах да излизаме заедно, защото му беше доста "камбест" носа... Това беше в края на миналия век, тогава правех много глупости.

# 470
Аз пък бих отрязала човек, който кара електрическа тротинетка или е-байк. Много ми е презрително. Но не ми се е случвало да имам възможността да отрежа. Иначе мъжа си за много неща искам да го отрежа, но няма вече за кога. Примерно, супер ме дразни, че след толкоз години брак и връзка с мен, не може да сформира правилно отрицанието при минало просто на английски. Но ако сега дейтвахме, бих го отрязала на секундата, знаейки, че няма да се промени...
Отрязах един италиянец, защото ме заведе на остров, който ми беше пенсионерски и скучен, да гледаме цветя и пеперуди. След няколко години, вече майка, ходих на този остров почти ежедневно с децата Simple Smile)) и ми се виждаше перфектен. Даже много ми липсва прекрасния пенсионерски остров.

# 471
Вече ми се изясни защо много хора остават стари моми и ергени Joy

# 472
Просто не им харесват тези мъже, а сока от банани е някаква рационализация. Сега ако беше хубав, готин мъж, от който ти треперят коленете като го видиш, ще го резнеш ли заради сок? Не мисля. Blush

# 473
Аз не харесвам мъже , които са на режим и си броят калориите

# 474
Просто не им харесват тези мъже, а сока от банани е някаква рационализация. Сега ако беше хубав, готин мъж, от който ти треперят коленете като го видиш, ще го резнеш ли заради сок? Не мисля. Blush
Квинтесенцията.

# 475
Чудите се за сока от диня и банан, но назад в темата имаше имаше история със сок от круша. Joy
Аз също съм подозрителна към хора, които пият по-странни (според мен) напитки. Но не си търся мъж.
 Имам история, която не е любовна, но пак е свързана с отхвърляне на мъж.
Преди години ми трябваше счетоводител във връзка с една моя странична дейност. Питах една позната, но беше заета и ми препоръча колега. Обадих се и се разбрахме да се видим на "работен"  обяд. Отивам аз, той вече там поръчал си бира и каза че чака обяда. Със щедър жест посочи менюто ( един вид, той плаща).  След малко донесоха обяда. Чушки с дръжките в мазен червен сос. Това нещо се ядеше с ръце, паднаха семки и мазен сос, видях и доста черни нокти.....
Едва  изчаках малко преди да ми изникне "нещо спешно". Joy

# 476
Аз не харесвам мъже , които са на режим и си броят калориите
Мъжа ми е 173-4 см., между 75-80 кг. , като реши да "отслабва", освен броене и смятане на калории, се вади кухненската везна, и се почва едно мерене... И не му се ядат нещата, щото настава голям проблем Grinning

# 477
Sunshine-rainbow-lollipop, много сладко! При нас аз съм тази, която все отслабва мери и не дава да й пипат режимните храни, та го разбирам мъжа ти!  Също така много свирепо изхвърлям видя ли сладко вкъщи. Мъжът ми е пък на режим на качване на килограми, защото не плюска ли по 4-5 казана на ден, отслабва. Една вечер тръгнах да хвърлям някакви сладки неща, защото ме дразнеха и саботираха, и той си ги скри в раницата. Заплаших го, че заспи ли, ще ги хвърля, и човекът си спа до раницата, да си я варди. От тогава не е внасял сладко, хехе. Яде си го на работа. На децата давам парички два пъти седмично да си купуват нещо сладко сами.

# 478
И как се живее с такава нетолерантност? Странни семейни ценности имат някои хора.

# 479
  • Out of the Mix
На "режим" съм цял живот общо взето. Или айде, последните съзнателни 15+ години. От време на време и аз си позволявам нещо "извън", нали човек съм. Но като цяло не мога да си представя да слагам в тялото си боклуци.
С годините съм свикнал какво количество ми е достатъчно, като порцион, за да съм сит. 3 пъти хранене ми е достатъчно със съответните зеленчуци, месо, задължително плодове, ядки, антиоксиданти, витамини, минерали, някои по-шуракиритетни "superfoods". Отскоро спрях изцяло да купувам и ям шоколад и вече Линда 85% е заменен със сурови какаови зърна от време на време. Не ми липсва. Свиква се.

Това газирани, сокчета, в пакет нещо, вафли, зрънчо, каквито и да е сокове, са табу от много години, десертчета, кексчета, освен ако не са направени здравословно домашно със съответените скъпи продукти. Yum

Общи условия

Активация на акаунт