Отговори
# 570
Поради средите, в които навлязох като студентка, ми остана огорчение от "интелектуални" мъже. 😅 Нямам предвид такива, които са наистина много интелигентни и любознателни, то си личи кога човек е такъв, а става дума за едни невротици и елитари, които с нищо друго не могат да изпъкнат и просто се усеща една позьорщина в мненията им, вкуса им, начина им на живот. За съжаление ми отне няколко години да си потвърдя интуицията.

Clare, така е, но поне лесно се надушват такива. Simple Smile А какви типажи мъже те привличат?

# 571
  • София
Аха, да. ИТ. Някак винаги, при всичките ми опити за срещи с такива , усещам едно: "аз изкарвам много пари и ти си излязла на среща с мен само да ми вземеш паричките".
Ми неее, дошла съм да ти взема душатаааа.
Ама такава явно няма.

# 572
Да ви кажа, голяма част умни и способни млади (20+) мъже са се насочили точно към ИТ сферата. Имам чувството, че всеки втори иска да се занимава с това. Отделна тема е за колко от тях е само защото са чули, че има пари в това.

# 573
В днешно време си е направо задължително да разбираш от компютри и информатика, та няма лошо!

# 574
Да ви кажа, голяма част умни и способни млади (20+) мъже са се насочили точно към ИТ сферата. Имам чувството, че всеки втори иска да се занимава с това. Отделна тема е за колко от тях е само защото са чули, че има пари в това.
От пръв поглед личи ли и ?

Имаше една тема.
Искам да съм ИТ. Ако може без да уча математика.
Незнам , как така си ги преставят нещата. Тези които искат.
Като всяка професия за да си добър ти трябват едни 20+ години опит.

# 575
  • София
Обичам едри мъже с големи ръце. Ако са малки ръцете, не.

# 576
  • Далечният изток
Еее много е 20 години. Има едно правило за 10 000 часа. За да станеш наистина добър в нещо, са нужни 10000 часа практика. Това са около 10 години работа.

И аз в кюпа на фетиша към мъжки ръце Grinning

# 577
Еее много е 20 години. Има едно правило за 10 000 часа. За да станеш наистина добър в нещо, са нужни 10000 часа практика. Това са около 10 години работа.

И аз в кюпа на фетиша към мъжки ръце Grinning
В ИТ-то няма свършване. Повече уча от колкото работя. 
Scream
Ако не ми харесва работата, няма как да издържа.

Не разбрах!!! Какви трябва да са ръцете?

Щото и ако ръцете не са ми както трябва....  рибар, моторист.... и скапани ръце....

# 578
  • Далечният изток
Ами и в моята работа уча всеки ден. Чета практика, чета закони, наредби. Казус с казус не си приличат, колкото и на пръв поглед да изглеждат еднакви. При нас е непрекъснато четене и учене. Цял живот.
Но съм чувала от по-стари колеги адвокати, че на десетата година вече са усетили, че са адвокати. С умения, с име и т. н. И независимо от годините практика, не можеш да спреш да четеш. Спреш ли, обречен си.

# 579
Ами и в моята работа уча всеки ден. Чета практика, чета закони, наредби. Казус с казус не си приличат, колкото и на пръв поглед да изглеждат еднакви. При нас е непрекъснато четене и учене. Цял живот.
Но съм чувала от по-стари колеги адвокати, че на десетата година вече са усетили, че са адвокати. С умения, с име и т. н. И независимо от годините практика, не можеш да спреш да четеш. Спреш ли, обречен си.
Няма спиране.
Рязко забиваш надолу.

# 580
Аз пък харесвам нърдове. Обичам виртуалната реалност, фентъзи филми, игри и пр. То щото и аз съм си нърд, де Joy

Сега се сетих още неща за анти. Да не обича котки. Да няма татуси или да е анти татусите.
Да не пие. Да не пуши. Демек трезвеник някакъв.
Все пак трябва да ми кореспондира на пороците. Иначе нЕма да стане.

# 581
  • София
Ей това исках да кажа с тия добричките - не пуши, не пие, никога не е участвал в някоя щуротия... Става твърде....

# 582
RoninBG, не ти разбрах въпроса, може да е, защото съм ненаспана. 😅 Разказвам само какви наблюдения имам от хората край мен.

Иначе - ако наистина една жена е влюбена, няма да има значение ни какви са ръцете, ни какъв сок пиеш. 😅 Аз като че ли не съм била много предубедена никога (освен към въпросните батки, защото ги свързвам с агресия 😇). Да, имала съм фантазии като всяко момиче, но ако съм имала чувства към някого, който не се вписва в идеалния образ, просто... това ми е било новият идеал. 😅 Ако съм влюбена в някой среден ръст - ах, колко е хубаво, че сме близки по ръст, колко по-удобно! Ако съм влюбена в някой висок - ах, колко са секси високите мъже и колко сладка се чувствам в сравнение! Каквото дойде. Чувства да има.

Имам чувството, че повечето мъже са по-малко капризни, повече гледат цялата картина.

# 583
Ей това исках да кажа с тия добричките - не пуши, не пие, никога не е участвал в някоя щуротия... Става твърде....
Скука, яка скука.

Мая,
Аз съм "твоя" човек.
Не пия /пуша и не бих си направил татус ..... ама никога.
Мога да харесам някой татус но 1 на 10 000.

Преди 20 години, само затворници и цигани имаха татуси.
От тогава ми е отвратително.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 23:36 от RoninBG

# 584
  • Далечният изток
ТатУс...

Общи условия

Активация на акаунт