Отговори
# 735
То няма лошо да има секс чат. Само че немалко:

1) почват още от първите съобщения, не знам какво си мислят, че ще постигнат;
2) не могат да преценят дали отсрещната страна има интерес на този етап;
3) не знаят какво да кажат на една жена. Simple Smile

Флиртът и секс чатовете са изкуство. Господ здраве да дава на мъжете, които ги владеят, както би се изказала Примадона. 😁

Иначе в случая, който описах, наистина просто ме порази на чат какви неща пишеше, а на живо, когато просто трябва да си говори нормално с две мацки, потъваше от срам. Simple Smile Изненадах се много тогава.

Не мога аз с интровертен и притеснителен мъж, един дол дренки ще сме. С такъв и до магазина няма да стигна, камо ли в някъде в живота. Откакто се помня, все екстроверти съм харесвала.

# 736
Сега се сетих за един миналата година. Отрязах го, защото имаше неадекватна самооценка. Че на всичкото отгоре и с хюман дизайн твърдеше, че се занимава. Маниер сякаш е Айнщайн и Аполон в едно. А той един бузан пухкав със заучени фрази. В което няма лошо, стига да няма претенции, че е Зевс.

# 737
И във форума си имаме такива.

Аз всъщност на никой човек, който се самоизтъква, не вярвам. Не мисля, че хората, които се чувстват сигурни в себе си и имат качества, изпитват нуждата да обясняват постоянно колко са специални... за тях е просто ежедневието им. Simple Smile

То и сексуалната енергия, и химията се усещат. В пъти по-секси е тихата еротичност, отколкото някой да се бие в гърдите колко е добър е леглото. Ама и еротиката е изкуство.

# 738
  • France
... А той един бузан пухкав със заучени фрази...
Ау, за какво се сетих!
Когато бях в периода си на ергенство, приятелки ми бяха подарили абонамент в един сайт за запознанства. И почти всяка вечер по скайпа правихме "оперативка" и обсъждахме "рибата в морето". Една вечер един (точно както го описа бузан пухкав и маниерен) ми пише. Ама в стил "видях ти визитката, ставаш, ама трябва да ми се докажеш". И няма 2 изречения по късно ми праща листа с изискванията си. Имаше такава опция в сайта, обикновено имаше от 3 до 6 такива. Той попълнил целият лист. Препращам на мацките и се оказа, че нито аз не отговарям, нито никоя от нас. Нещо повече. Никоя не се сети за жива жена в обкръжението си да отговаря на всичко. Съжалявам, че не го пазя беше един път. От това да е сексуална (с него 🤢), през да е умна и амбициозна, но скромна и семейно насочена, до това никога да не повишава тон, когато е ядосана. При последното прихнах. Ако не викам, когато съм бясна, то тогава кога 🤣 А на една от снимките беше гушнал един от нези плъхове, чихуахуа ли беше, и гледа с един влажен поглед сигурно за да събуди майчинството у кандидатките. Много се смяхме с него.

# 739
  • Out of the Mix
Абсолютно вярно. На мен винаги ми е било интересно да се срещна с такъв мъж, за да го видя как ще си глътне граматиката на живо.
Кому е нужно да се срещате в такъв случай, за набиване на канчета, или валидация? Rolling Eyes
А, впрочем, много пъти съм рязала като разговора онлайн забие на секс чат. Тотално се отегчавам.
Разбирам какво казваш и е супер тъпо. Чатът е цедката за бързо филтриране ще минете ли в реала, но не да продължава със седмици и месеци преди да се видите, особено ако сте от един град и наблизо, абсолютно загуба на време е и няма смисъл. На 1-ва, втора, 3-та седмица, даже и това е много, да дробите сексуални фантазии, освен ако и двамата нещо не инициирате и искате, е безсмислено. Особено пък по-зрели хора какъв чат, спори ви разговорът, кефите се, и се виждате. Другото си го решавате, спрямо това колко сте загорели и спрямо нагласата. Relieved

# 740
А, моля, моля, аз пък не понасям като започнат да ми натискат веднага да се виждаме. И едно скъсяване на дистанция, едно чудо. Всъщност повечето мъже точно така правят – пише ти 2 изречения и вика – идвам да те взема за вечеря. Айде, не.
Обожавам да си губя времето с писане и чат. Колко много разкриват такива разговори за един човек, не можете да си представите.

# 741
  • Далечният изток
Е как кому е нужно да се срещнат? Нали тя иска да се види с него точно защото се е изкарал, че е секс машина. Но не предполага, че това са само приказки под шипковия храст. Тя отива на среща със секс машината от чата, а в реала се оказва гола вода, който не може да върже две приказки на кръст, камо ли друго...

# 742
  • София
Ревокър, понякога, веднъж на високосна, има изненади и човекът офлайн се оказва много по-готин, отколкото онлайн.

# 743
Ако търсиш някого само за секс - да. Даже веднага удряш среща и всичко лъсва на живо. Ако искаш да опознаеш човека, обаче, не виждам що да е това припиране за срещи, телефонни разговори. А как мразя и по телефон да говоря... И като ми каже – ще ти звънна. Искам да чуя гласа ти. Падам и умирам. JoyJoy

# 744
  • Out of the Mix
Ревокър, понякога, веднъж на високосна, има изненади и човекът офлайн се оказва много по-готин, отколкото онлайн.
Има го и това. В такъв случай, защо да протакваш? Wink
Зависи и къде общувате, и дали само двамата.
Ако се запознаете във Фейса, или по интереси някъде, е едно.
Ако сега ти кажа "хайде на кафе", ще излезеш ли?

Не казвам "от вратата за краката".
Но не и протакване до небесата.
И аз не се срещам веднага. Но то се усеща.
Мда, има я тенденцията за раздалечаване между хората, масата иска само писане, не иска да се чува, да говори.
За мен това пък крие дефицити и подводни камъни. Любовта е мега изкривена и хората стигат много по-трудно до нея, много сякаш дори не я и търсят вече.
Интересно преди 15-20 г., когато нямаше соц.мрежи как се случваха нещата. За мен преди беше по-добре, не сега, колкото и по-лесно да е уж сега, по-трудно е. Причините са безброй.

# 745
  • Далечният изток
Ааа, вие търсите любовта...
Упс, няма да се обаждам тогава, далече съм от темата Joy

# 746
  • София
Любовта си е същата. Никаква разлика.

# 747
Преди 15-20 год със съученички решихме,  че ще си правим майтап с оферти за запознанства от вестник “Лична драма” (помните ли го?). Дадохме адреса на съученичката, която беше на общежитие, за да не ни хванат нашите и се започна с измишльотините. Онзи обаче ни изненада в засада 😂 - посрещнал я един ден в стаята на общежитието с огромен букет цветя. Пуснали го съквартирантките ѝ, защото оня им обяснил, че ѝ е гадже. Ходи после да обясняваш, че нямаш сестра…

# 748
  • France
Леле, това дори е опасно Cold Sweat

Едно време и ние се забавлявахме да четем във вестниците обяви. Имаше наистина нереални Flushed

# 749
Имаше едно време едно приложение icq, колко "срещи си уреждахме" така с приятелки. Слагам го в кавички, защото бяхме деца представяхме се за по-големи и така ни връзваха. Стояхме някъде отстрани и чакахме да видим кой ще дойде и се смеехме, детска му работа.
Веднъж обаче така загазих, бях в една интернет зала и пак си уреждах така среща. Така се описах, страшна мацка, а аз дете не се виждам от земята, каква беше обаче възможността момчето да седи на компютъра зад мен. Изтръпнах, да ви кажа след това не съм влизала в сайтове за запознанства. Има няма 20 години 😃

Общи условия

Активация на акаунт