Отговори
# 915
  • Out of the Mix
Я, Revoker то ще вземе да излезе че ти добре изглеждаш
Няма по-грозно от мъж с нефункционален фитнес релеф, дето 1км не може да преплува или да бяга поне час-два. Едвам дишат такива на пътечката след 15 мин. Гняс.
Що, ти съмнявала ли си се? Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, харесвам се много, с всяка изминала година все повече. Допреди 5-10 г. бях момче, много млад мъж, но вече съм мъж. Сега съм в най-хубавите си години от всякакво естество. Въпреки че и сега съм много младолик, -10 поне ми дават все още, но да не се "хваля" повече. Simple Smile
Сега вече и брадата ми е мега гъста. Sunglasses

Сиси, интересно ми е какво ли си мисли човек, който живее с партньора си, мислейки си, че не е най-доброто за него, с имагинерно пропуснати ползи в блян за "принца" на чудесата. Thinking

# 916
  • Далечният изток
Дали си казвал колко си висок...?

# 917
  • Out of the Mix
Айда, парадоксално за годините си и съвпадение на въпроса ти, оня ден реших да се премеря, и се оказа, че съм "дръпнал" с около 1.5 см. и сега съм 190 - 9.50 см. на босо. С обувка + 2 см.

# 918
Айда, парадоксално за годините си и съвпадение на въпроса ти, оня ден реших да се премеря, и се оказа, че съм "дръпнал" с около 1.5 см. и сега съм 190 - 9.50 см. на босо. С обувка + 2 см.
Аз съм се мерил преди 10 години. 173 см на босо с обувка 175.
Да взема и аз да се премеря ? Може да съм "дръпнал" 15 см за 10 години.
JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 919
  • Далечният изток
На портфейла си ако стъпиш? Joy

# 920

Сиси, интересно ми е какво ли си мисли човек, който живее с партньора си, мислейки си, че не е най-доброто за него, с имагинерно пропуснати ползи в блян за "принца" на чудесата. Thinking
Това ли разбра от това, което написах?

Ето още нещо, заради което бих отрязала някого - това да изопачава думите ми!

# 921
  • Out of the Mix
Сиси, така прозвуча, не се заяждам.
Просто обясни, за да стане ясно, защото на мен ми е тъжно, и лично в такива отношения не си се представям, още повече пък и другият, ако не знае.

Айда, събира 30 х "от зелените банкноти", но много издува, и не ходя с толкова пари в себе си. Ходя с достатъчно според случая.

# 922
На портфейла си ако стъпиш? Joy
Ами не.
Всичко харча. Пусто е в протфела.

# 923
Revoker, няма какво да обяснявам, то си го пише черно на бяло ( или обратното ако има друга тема). Не беше най-изгодната партия от ухажващите ме джентълмени. За повече от 15 години заедно са се появявали и други ухажори, но никой не е успял засега да пребори химията между нас!

# 924
  • Out of the Mix
Ок, сега е по-ясно.
Но какви "ухажори", нали си ангажирана жена, във връзка, може би омъжена, какви ухажори?
Ухажори може да каже, че има мома, без значение годините, или греша? Thinking

# 925
Фереджето. Joy

# 926
Грешиш. Ще се изненадаш колко много мъже се пробват въпреки халката, която никога не свалям, а някои от тях дори познават мъжа ми!

# 927
  • Out of the Mix
Ясно, ок. Hands Plus1

# 928
Грешиш. Ще се изненадаш колко много мъже се пробват въпреки халката, която никога не свалям, а някои от тях дори познават мъжа ми!
Мда, жалка история си е обаче наистина са много. Колкото и да е привлекателно самочувствието у някого, не знам за какъв трябва да се мисли човек че да се усуква на жена която си има партньор.
Това си е баш за червен картон, ама не е по темата защото не е хич "дребнаво, необичайно или странно нещо" да отсвириш такъв.

# 929
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имаше един ден, в офиса, преди 5,6 години някъде, идва един клиент със сина си, с който сме долу горе на една възраст. Говорим по служебни дела, бащата се извинява, и отива към тоалетната, сина нещо се опитва да флиртува, жена си търсел... Аз се старая да се държа професионално, и как да не го нагрубя...
 Два часа по късно, друг, ама вече нахален и вулгарен чак, аз се готвя за пререкания вече, в тоя момент идва мъжа ми, трябваше да вземе или да ми даде нещо, не помня вече, тръгва си набързо, и онзи нахал, чак се притесни - "Ама защо не си казала, че си обвързана, не носиш халка и т.н." . Аз мило го попитах, той като носи халка, защо това не го спира...
 Направо си мислех, че някой ми прави скрита камера, и не може да ми се случва такова нещо на мен.

Общи условия

Активация на акаунт