Отговори
# 45
Някои твърдят, че ситуацията е много добре описана от наскоро излезлия филм Blink Twice.
Част от ситуацията да, но не цялата история. Хубав е филма и го препоръчвам, особено на участниците в тази тема Simple Smile Режисиран е от Зоуи Кравиц, която е също и съавтор на сценария. Явно и тя е чувала това-онова  за “забавленията” на мега богатите.

# 46
Според мен в престъпната империя на ПиДи няма нищо уникално, нечувано. И по нашите географски ширини има подобни "способи". ПиДи е използвал музиката за парлама, за да трупа пари от изнудвания и други престъпни схеми. Нашите президенти на футболни клубове не използват ли отборите по същия начин - даже на едни собственици на футболен отбор им хванаха кораб с тонове кокаин. А най-преялият с власт (и не само) човек в България дърпа конците на де що има институция точно чрез нелицеприятни клипчета. Разликата е, че в САЩ има шанс виновните да си получат заслужето, а при нас ще стават по-богати и по-богати.

# 47
  • София
По принцип се знае, че Beyonce i Jay Z са краля и кралицата на черната музика. Сега вече до къде се простират пипалата им отвъд продуцентството, не знам....

# 48
Режисиран е от Зоуи Кравиц, която е също и съавтор на сценария. Явно и тя е чувала това-онова  за “забавленията” на мега богатите.

Тя да не режисира много-много, да не стане като със Стенли Кубрик и "Широко затворени очи"...
Скрит текст:
Шегувам се, не вярвам в конспиративни теории

# 49
Много неща са преувеличени и измислени, но и много неща сега се навръзват. За Майкъл Дж. се върти един телефонен разговор, уж последния му преди умре, в който казва, че е заплашван и че ще го убият.

# 50
Eхе, 4 страници за 2 часа. Записвам се, после ще чета, но исках да кажа:
В момента пълзи много невярна информация по неофициалните канали (а част от нея неволно се официализира като сайтовете преписват от ТикТок и Туитър без проверка), така че го имайте предвид и не приемайте всичко за чиста монета. Кои неща са от грешка поради неосведоменост, кои са от желание за clickbait, кои най-умела манипулация...

Естествено това важи за всичко, но този случай е по-интересен в момента и ще има повече "пързалки".
Ето например по-рано днес ми излезе видео на БГ ТикТокърка, която най-убедено твърдеше, че Диди ползвал бебешкото олио, за да намаже изхода от дома си и да не могат жертвите да се измъкнат заради хлъзгавината... дори не знам как да коментирам.

# 51
  • София
Ама твърди ли се, че Бионсе е била наясно и ок с това, че Джей Зи ходи на тези партита? Мисля, че  в някоя нейна или тяхна обща песен се споменаваше за негова изневяра. Някой сеща ли се?

# 52
Това последното за бебешкото олио е шега от нета, но в знам ли вече кой как коментира 😂😂😂

# 53
  • София
Джей Зи и Диди са заедно от ... 90 те години. Знаят си и кътните зъби.

# 54
Ето как е сервирана храната на едно от партитата.

# 55
Ама твърди ли се, че Бионсе е била наясно и ок с това, че Джей Зи ходи на тези партита? Мисля, че  в някоя нейна или тяхна обща песен се споменаваше за негова изневяра. Някой сеща ли се?
Е ти сериозно ли дали е знаела? Тя самата е присъствала ...

# 56
Вие видяхте ли някъде по телевизиите да го отразяват ? в БГ?

# 57
Много напомня всичко на Ар Кели, предполагам, че ще се стигне до същата задънена улица

# 58
Вие видяхте ли някъде по телевизиите да го отразяват ? в БГ?
Да, гледах 2 репортажа по Нова.

# 59
  • София
Ако всички тези обвинения в сексуално насилие, педофилия и пр. са верни, напълно вярвам, че са замесени и в убийства.

Общи условия

Активация на акаунт