НПМГ - Тема 10

• 65 347
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Искам да споделя огромното си разочарование от учителката по БЕЛ З. Дамянова. Може да е млада, но е изключително некадърна, неопитна, неумела, а и неграмотна. С една дума - нефелна. Жалко за училишето, че допуска такива недоразумения. И ми е чудно, те обратна връзка нямат ли, защото не мога да повярвам, че само на мен ми се струва така. Интересно ми е да чуя Вашето мнение.

# 676
Ами казват, че и най-доброто училище има къси клечки. Лошо е, когато става въпрос за основен предмет.

# 677
  • София
Абсолютно и ние сме възмутени от Златина Дамянова, дано да я сменят.

# 678
Тя точно се дипломира в Пловдивския университет.
Мисля че я назначиха веднага след държавните изпити.
Около 22-23 годишна е и няма никакъв опит.
Първите й ученици са това. Няма още подход към децата.
Вероятно още няколко години й трябват да се “ошлайфа”.
То нормално де според мен. Буквално до вчера е ходила на лекции както се вика и са я хвърлили в дълбокото.

# 679
Тя да се шлайфа, но ако е неграмотна, както се казва в предите постове, това вече е непростимо за човек с висше образование и отгоре на всичкото филолог.

# 680
  • София
Най-добре да отиде някъде другаде да си изпробва талантите, защото децата ни са потърпевшите.

# 681
Чудесен шанс са й дали да се ошлайфа върху цял випуск от елитна гимназия.
Не мисля, че ще я сменят. Никога не го правят.

# 682
  • Някъде там...
Напротив, има такива случаи.
А и в момента има пусната анкета в школо. Попълнете я и си дайте мнението.

Това, че е млада учителката, не е задължително проблем. В пети клас в старото училище ни пое точно такава учителка, която още не се беше дипломирала. Прекрасна!

# 683
Аз съм учудена от недоволството. Моето дете много я харесва, също така и съучениците в обкръжението. Има ниски оценки за някои деца, чула съм, че дава трудни тестове. Но много я харесват.

# 684
Нямам коментар за споменатата учителка, но се учудвам, че нямате обратна връзка с ръководството, моите впечатления са, че се държи на това. В класа на сина ми на учениците се раздават анкети за оценка на новите преподаватели, отделно при смяна на учител, директорът взиза в час, за да говори лично с тях, да чуе впечатленията им и да отговори на въпросите им.

# 685
Напротив, има такива случаи.
А и в момента има пусната анкета в школо. Попълнете я и си дайте мнението.

Това, че е млада учителката, не е задължително проблем. В пети клас в старото училище ни пое точно такава учителка, която още не се беше дипломирала. Прекрасна!
Разбира се, че не е проблем. В НГДЕК пак по БЕЛ учителката още си караше държавните изпити, но идваше много добре подготвена, с желание и хъс.
Все пак искам да се извиня, на вас и на учителката за острия тон, но бях афектиран. Sad

За чуждия език - децата знаят английски на ниво В2 и С, но започват от нула и в резултат получават едно голяааамо блеене в тези мноооого часове.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 10:49 от 1492

# 686
Някои не идват с В2 и С, а никога неучили АЕ. В класа на сина ми има 2 такива - едното е учило руски до 7-ми клас, другото - немски и по АЕ нямат никаква база. И понеже не се делят на групи според нивата, започват от най-ниското ниво, показано на входящия тест. И на моя син му е скучно в часовете по АЕ, но няма какво да се направи, така ще си карат.

# 687
Здравейте! Интересува ме кандидатстване след 7ми клас с БЕЛ-66 т. и МАТ-89 т. и отлични оценки от дипломата, възможно ли е в паралелка с математика и физика? Не сме от София и детето не е участвало в нито една олимпиада.

# 688
Здравейте! Интересува ме кандидатстване след 7ми клас с БЕЛ-66 т. и МАТ-89 т. и отлични оценки от дипломата, възможно ли е в паралелка с математика и физика? Не сме от София и детето не е участвало в нито една олимпиада.

Можете да погледнете минималните балове за предходни години. Никога не са били чак толкова ниски, колкото на вас ви трябва.

# 689
За паралелка "математика и физика" трябва резултат по физика от състезанието "Чакалов" или резултат от областен кръг на олимпиада по физика.

Общи условия

Активация на акаунт