💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 045
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 515
На мен не ми беше неприятен участник. Даже на неговия фон наивен и положителен, Раду изпъкваше като злобен интригант.

Подкрепям. При мен усещането беше същото👍

# 1 516
Ангел не си е крил манталитета и характера. Все пак беше веселяк, положителен, а и има спортни успехи, движи се все пак в една положителна посока. На мен не ми беше неприятен участник. Даже на неговия фон наивен и положителен, Раду изпъкваше като злобен интригант.
Раду е много силен на всичко в игрите, но социално си е кръгла нула, няма какво да се лъжем. Болен холерик, който обича да слуша гласа си, но не иска да слуша на другите Laughing . Толкова много празни приказки е изговорил до сега за неща, които изискват 1 изречение, че няма как да не му се дразнят и участници, и зрители. Този тип хора ( Раду, Наталия и тн. ) не разбират, че да изричаш толкова много думи за елементарни неща не те прави да изглеждаш интелигентен, а обратното, защото едва ли не не схващаш, че можеш да синтезираш всичкия бълвоч, който 20 минути си бълвал, в 1-2 изречения.

# 1 517
  • София
Ако наистина са искали да не останат без хора още в средата на сезона, то тогава да не бяха гонили още във втори епизод цяло племе да си ходи в къщи, а да ги бяха оставили на блатото като четвърта локация. Ама не ги оставиха и сега се чудят как да си оправят сезона така, че да имат нужния брой участници до разпадането на племената.
Много добре казано. И аз си мисля, че щеше да стане много по-як сезона, ако си бяха оставили 4 племена на основните битки и петото (лилаво) племе като резервно. Ама пък от друга страна инвентарът им не достига: имат само три лодки, само 3 кубчета, за сметка на това варелите са им в изобилие, да бяха спестили някой лев от тях и биха имали за другите, локо ще да струват още един каяк и едно кубче Joy

Ами то "спасителният екип" използва един от каяците на племената, вие за четвърти очаквате да дадат пари 🙂
Само не знам какво ще правят, ако в някоя от следващите териториални има гребане и някой закъса? Ще чакат да се върне човек от друго племе и ще вземат техния или?
Ако не беше жалко, щеше да е смешно.
Иначе за ол старс сезона все повече си мисля, че няма да са само стари участници. Хич не виждам как ще съберат дори само за 3 племена бройка хора. Особено от жени. Мъже да кажем ще има достатъчно, но с леки изключения, повечето жени не смятам, че биха си причинили отново това "приключение".

# 1 518
Че то някои от жените, които до сега са участвали, под една или друга форма са казали, че не биха участвали втори път в това предаване. Но не се знае какво има като правила в новите договори на Нова телевизия, и е възможно от новите сезони да ги задължат да участват в кастинг битките или в сезона All Stars. То дори имат цяло лилаво племе, което могат да компенсират, като направо го вкарат в All Stars сезона. SmileSmileSmile

# 1 519
Ангел не си е крил манталитета и характера. Все пак беше веселяк, положителен, а и има спортни успехи, движи се все пак в една положителна посока. На мен не ми беше неприятен участник. Даже на неговия фон наивен и положителен, Раду изпъкваше като злобен интригант.
Раду е много силен на всичко в игрите, но социално си е кръгла нула, няма какво да се лъжем. Болен холерик, който обича да слуша гласа си, но не иска да слуша на другите Laughing . Толкова много празни приказки е изговорил до сега за неща, които изискват 1 изречение, че няма как да не му се дразнят и участници, и зрители. Този тип хора ( Раду, Наталия и тн. ) не разбират, че да изричаш толкова много думи за елементарни неща не те прави да изглеждаш интелигентен, а обратното, защото едва ли не не схващаш, че можеш да синтезираш всичкия бълвоч, който 20 минути си бълвал, в 1-2 изречения.
+20 !!! Grinning Когато Калоян, който е много обран и лаконичен в изказа си, си позволи да му каже, че не всеки обича да слуша приказки, пък било то и позитивни, надъхващи (когато Анджи се мъчеше с ласото), вместо да си вземе бележка и да се въздържа, изнесе нова доза реч как сме живеели в демократична държава JoyJoy Аз също много мразя излишни дрънканици, дори са са под формата на подкрепа изнервят в такива моменти, не всеки иска постоянно да усеща до себе си присъствието на ментор настойник, досадно е Unamused Отстрани може да изглежда позитивно, но като си там на място и се трепеш, е изнервящо.

Защо не им стига инвентара?? Защото типично по български алчността е повече отколкото желанието да направиш нещо качествено и професионално! Вместо да влагаха в неизброимо количество евтини варели, да бяха взели някое друго кубче и обезопасяващи средства. Аман от спестяване там, където не трябва! Няма какво да се коментира изобщо темата, то се вижда нивото.

# 1 520
+20 !!! Grinning Когато Калоян, който е много обран и лаконичен в изказа си, си позволи да му каже, че не всеки обича да слуша приказки, пък било то и позитивни, надъхващи (когато Анджи се мъчеше с ласото), вместо да си вземе бележка и да се въздържа, изнесе нова доза реч как сме живеели в демократична държава JoyJoy Аз също много мразя излишни дрънканици, дори са са под формата на подкрепа изнервят в такива моменти, не всеки иска постоянно да усеща до себе си присъствието на ментор настойник, досадно е Unamused Отстрани може да изглежда позитивно, но като си там на място и се трепеш, е изнервящо.

Не мисля, че и отстрани изглежда позитивно Satisfied . Просто Раду има нужда на всяко действие да направи коментар и винаги неговата дума да е както първа, така и последна. Разбирам го напълно, тъй като виждам ADHD поведението, което ми е до болка познато, но въпреки това някои хора си го контролираме Smile . На игри, които имат нужда от концентрация, нямаш нужда някой в ушите да ти крещи през 5 секунди. Представям си , ако има шах партия между племената и Раду е публиката.... На всеки ход ще има "БРАВО, МОМЧЕ!! ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ПЕШКА МОЖЕ ПО 2 ХОДА В НАЧАЛО!!"

# 1 521
  • София
И аз да си кажа за Раду Simple Smile
Дълго и напоително каканижеше относно "фриволната" Силвия.
Но не отрази черешките на Виктория.
А сега с похотлива усмивка  на застарял чичак измерва тялото на Пелипенко (не знам правилно ли го написах) и насочва Каролис към нея.
Жена му дали няма да се обиди,хъм?
Браво на Павел! Довечера си чакам сития лъв.

# 1 522
Преди 5 минути видях Гешев. Добре изглежда ,позагладил е косъма . Има немска овчарка и я беше довел при нашия ветеринар. Много късно го видях и затова не го щракнах

# 1 523
  • Бургас
Евала на Павел! Харесвам го! Показа сила,воля и хъс!
Харесвам и Димитър!
Момите ме дразнят с тоз показ на задниците си!

Чакам Момчи с нетърпение!

# 1 524
Това да можеш да рисуваш добре съвсем не е талант, с който се раждаш, а резултат от много, ама много положени усилия и време в научаването на някакво изкуство.
Това са глупости.Ти нямай талант,па се скъсвай да се учиш😆
Всъщност не е точно така. Талантът е не повече от 10% от уравнението. Важен е трудът, само с талант не става. В крайна сметка, дори да си много талантлив, не работиш ли усилено да развиеш заложбите си, тези с малко талант, но много трудолюбиви, те настигат и задминават. И това не важи само за рисуването.
Дъщеря ми също рисува. Не ходи на уроци, но това не значи, че не се труди - упражнява се, чете, следи канали с видеоуроци. И двете със сестра й имат някакъв вроден талант. Но познайте коя рисува по-добре в момента.

Страхотен Павел, може да не блести физически, но показа много силна воля.

Жабче, отговарям на това,че таланта не бил важен,че не се раждаш с него и че всеки с много труд,можел да стане талантлив А това са глупости,да.Брат ми е работещ художник,покрай него познавам доста.Както и такива,които не са се учили.Дори й тях таланта ги бие и не гиноставя да скучаят ръцете им.
После дано не забравя да скрия цитата,с телефон забравих как ставаше.Извинявам се!
Снощи и на мен ме впечатлиха чистите коси ма хората от блатото 😊
Раду няма проблем с нощницата на Силвия,а със стратегията и.Просто я разкри.За това и черешките не му пречеха😊
И,дам-Павел беше велик снощи!

# 1 525
Силвия не е открила топлата вода. Раду няма проблем със стратегията й, а с това, че е точно Силвия, която той няма как да манипулира с високопарните си речи. Останалите са лесни за обработка, за това и не му пречи да се разхождат даже и голи.

# 1 526
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нямаше как Димитър да отстрани Благо в директна елиминация, дори и да искаше. Да предположим че на Митко му оставаше да постави последния диск, а не го прави, чака да остане последен с Благой. За да се осъществи стратегията трябваше Наталия и Павел да наредят кулите преди Благой, за да останат той с Димитър последни. На Павката му трябваше още много време, а на Благой му оставаха само няколко хода.
Да, но Благой започна да преписва точно от Димитър, иначе едва ли щеше да нареди нещо. А ако Димитър не беше пръв, Благо трябваше да чака Наталия, за да препише от нея, т.е. тя щеше да е първа. А имаше и някакъв хипотетичен шанс и Павел да се справи по-бързо, въпреки че се съмнявам, като го гледах колко изнемощял е и как едва се справя с трасето. Само че Димитър тръгна за победа още от самото начало на битката, беше си решил да играе още преди да започнат. Според мен просто егото и суетата надделяха над стратегията.

# 1 527
Рени говореше в Подкаста само за нейните болежки предимно.Чела е за хейта и е възмутена,в депресия била изпаднала.Искала е след всяка битка да си ходи  и накрая не е издържала.И затова стратегически са подали капитанството на мъжете-Гешев.Очаква сега,ако Деси не заиграе със Светлин и Наталия ,то Светлин да се ориентира към мъжете Но пък Деси се познавала много със Гешев и затова е в тяхната коалиция.А Рени се познавала отпреди със Иванина и Светлин. Маги са я натискали ,защото са знаели ,че тя е наивничка и ще се пречупи.Според нея тя и Павел били най-слабите.Не би участвала.в Ол Старс.Наталия в тяхната коалиция са я ползвали само за глас иначе е била бушон за тях ,както и Маги.Няма любовна връзка със Светлин.От както Рени вече е решила да си иде ,тогава напрежението в племето е спаднало.Със Павел били двамата "клоуна " ,те били най-разпознаваемите.Павел бил "душата на компанията",много си е паснал с Гешев още в началото.Рени е познавала Микяй отпреди ,но съвсем бегло,защото сестра и била близка с жена му.Искала е да придърпат Микяй към тях ,но той бил си харесал Гешев.Според нея най-големият стратег са Павел и Силвия.А Кралев му се е искало да е такъв ,ама не му се е получило .Мъжът на сестра и и е бил идеала и за мъж .За нея победителят е измежду-Светлин,Добрин,Микяй и Раду.

# 1 528
Но, снощи никой не отрази Бай Благой, като сложи голям -в/у малък диск!
За пореден път се дразня, че не слагат по едни китайски хартиени паравани когато има такъв тип пъзели на финал, да не преписват едни от други. Бай Благо, си е откровенно тъп и нямаше идея какво да прави. Защо не го изгониха , ами го пратиха на блатото?! Въпбще не ми е интересен, пълен симулант през цялото трасе си ползваше нормално 2 та крака! На финала обаче, като Димо каза отиваш в блатото тръгвай и той почна да куца. Пунта мара е той

# 1 529
Нямаше как Димитър да отстрани Благо в директна елиминация, дори и да искаше. Да предположим че на Митко му оставаше да постави последния диск, а не го прави, чака да остане последен с Благой. За да се осъществи стратегията трябваше Наталия и Павел да наредят кулите преди Благой, за да останат той с Димитър последни. На Павката му трябваше още много време, а на Благой му оставаха само няколко хода.
Да, но Благой започна да преписва точно от Димитър, иначе едва ли щеше да нареди нещо. А ако Димитър не беше пръв, Благо трябваше да чака Наталия, за да препише от нея, т.е. тя щеше да е първа. А имаше и някакъв хипотетичен шанс и Павел да се справи по-бързо, въпреки че се съмнявам, като го гледах колко изнемощял е и как едва се справя с трасето. Само че Димитър тръгна за победа още от самото начало на битката, беше си решил да играе още преди да започнат. Според мен просто егото и суетата надделяха над стратегията.
Само да вметна, че при "Кулите на Ханой" няма много какво да се препише, така че и цял ден да беше гледал Благой, нямаше какво да му помогне особено, освен ако не хване процеса от самото начало и да запомни последователността. Той както зяпаше от средата , нищо не е разбрал със сигурност, даже може да се е объркал, тъй като няма идея как да стигне до същата позиция.

Общи условия

Активация на акаунт