Отговори
# 1 695
Тилче, аз за мъглата повече вярвам на теб, отколкото на Рачев.
  Мьос , благодаря за поправката!

# 1 696
Аз този Рачев не го знам кой е, но ти благодаря! Grinning
Продължава да ме мързи. А не трябва! Ще ставам да врътна една супа топчета, че ми се е прияло нещо топло, сгряващо, вкусно и само с полезности за стомаха. Heart Eyes

# 1 697
Един професор, метеоролог, който много атрактивно поднася времето . Ама за мъглата не му повярвах,щото и при нас сутрин си има мъгла.

# 1 698
  • тук и там
Рим е прекрасен и величествен! Туристите го правят пренаселен и мръсен,но дори и само  Ватиканският музей може да изтрие всички неприятни впечатления.Много впечатляващ!Имам много снимки,после ще пусна малко ,надявам се да не досаждам.Сега чакам банята да се освободи,душ и ще излизаме за вечеря.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 18:53 от Кайсия

# 1 699
Разбира се, че не досаждаш, Кайс. Ще се радвам на още снимки.

Сериозна тема сте коментирали днес. Не съм компетентна, но ви изчетох с интерес. Уж сме се развили, достигнали сме по-високо ниво технологично, научно и т.н., но и днес имаме немалко примери за геноцид. И още по-ужасното е, че на конфликтните места няма да има дълготрайно решение и ще продължават да умират хора.

От мен голи сарми и баница. Ходих пак за кестени, варят се в пота. Предишните уж добре на вид, но половината отидоха в боклука.

# 1 700
  • София
Кайс, радвам се, че се кефиш. Рим е прекрасен с цялата гмеч, мръсотия и шум. Аз го обожавам, но и аз не бих живяла там. По седмица ми стига.

# 1 701
  • тук и там
Да,Ре-много съм доволна.Снимката от  предишният ми пост е  специално за вас!Една единствена забранена снимка.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 19:25 от Кайсия

# 1 702
  • София
Рим е в списъка ми с места, които бих искала да посетя. Радвам се на снимките.

Готвих супа от праз и сирене. Крада си идеята за сарми  .

# 1 703
  • София
Пандич, пожелавам ти да отидеш. Дай рецепта за тази супа. У нас праз много се тачи.

# 1 704
Ние сме на мусака и остатъци от пилешка супа. Опитахме прясната туршия, става.

# 1 705
  • sf
Аз правих чушки с ориз днес. Предполагам, че няма да има за утре 😆
Утре обаче съм на масаж, че тая плешка ме побърква.

# 1 706
  • Пловдив
Как се правят голи сърми?

Ще гледаме Слай в новите епизоди на краля на Тулса Simple Smile

П.п...видяхте ли кво бедствие е във Валенсия?

# 1 707
  • sf
Да, кошмарно е. Гледах клипчета как водата влачи коли. Дано отмине бързо, че вече има много жертви.

# 1 708
  • София
Ре, сваряваш няколко стръка нарязан праз в подсолена вода. Когато поомекне, добавяш препечено брашно, което си разтворила в малко студена вода. Капваш и малко мазнина, ръсваш индийско орехче и смлян черен пипер.Слагаш натрошено сирене и след 4-5 минути застройваш с кисело мляко и яйце. Всичко слагам на око и според нашия вкус. Например ние я обичаме с щедро количество сирене.

# 1 709
Мисте, задушавам лук и моркови, после добавям домати и вода, малко сол и малко черен пипер. Омесвам кайма с ориз, черен пипер, сол, правя от нея топчета, овалвам в брашно и ги слагам в соса, оставям да се сварят.

Видях за Валенсия, много страшно изглежда. Горките хора. Надявам се, че при Тарт и Янчето всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт