Отговори
# 1 710
  • тук и там
Имам много снимки от Ватиканският музей,но те са нищо-трябва да се види на живо!Малко от днес.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 21:51 от Кайсия

# 1 711
  • София
Много си готина, Кайс. Хубави снимки.

Преядох с печено тиква със зеленчуци и сирене. Имам чувството, че ще се пукна.

Природата е страшна и е време да се сетим, че е таква. Жалко за пострадалите. Горките хора.

# 1 712
  • France
Чудни снимки!
Тази сутрин много се ядосах на Недовършений. От рано сабахлян ме е заюркал да ставаме да ходим на едни ниви да берем плодове и зеленчуци. Нямах време да закуся, да се изкъпя, да се събудя като хората, в бързината си сложих светло бежовите кецки от набук да газя в калта... Rolling Eyes въобще на футата. Веднъж в колата Недовършений се сети, че трябва да се качи до горе да си вземе паса за гаражната врата. Отиваме, берем и на касата се оказва, че и парите с целия си портфейл забравил. Значи за малко да го фрасна по главата с голямата, оранжева хелоуинска тиква и да го превърна в същи Джак оЛатерн. Rage Добре, че намери някакви снимки на личната си карта в джиесема за да може да плати в чек. Кво го правиш?

# 1 713
Да, горките хора. 500 л/кв.м за час е немислимо.

Кайс, страхотно! Чакам следващата доза снимки с нетърпение.

Пада ми клепача вече. Няма да се боря повече. Лягам отново с кокошките.

# 1 714
  • Варна
Кайс, какъв сладур сиии Heart Аз се радвам на снимките, не си и помисляй, че досаждаш.

Четох всичко от днес, ама без гинко билоба явно няма смисъл вече да се опитвам в тоА живот. Simple Smile

Буля Тиля ме изкефи Simple Smile Simple Smile Heart

# 1 715
Кайс, отива ти Рим и ме накара да отида до музеите най-накрая. За толкова ходения още не съм влизала там.
И ми оправи настроението, че си изкарах акъла и се ядосах преди малко.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 12:11 от zlatenceto

# 1 716
Кайс,много благодаря!!!!!
   Върнах се аз от курс,мъхът направил салата,сервира ми лимончело с препечени филии.
   Вече съм в леглото,гледам крими.

# 1 717
  • тук и там
Златенце,препоръчвам с две ръце,както и да ползвате гид.Ние бяхме група с аудиогид,научихме много интересни факти,които иначе нямаше как да научим.Ето тук например могат да се видят на едно място Леонардо да Винчи,Аристотел,Микеланджело и Рафаело,но ако не беше гидът,едва ли бихме ги разпознали...
Микеланджело
Много беше интересно,аз останах впечатлена!

# 1 718
Тази Рафаелова картина я знам от пъзела ми Smile и от анализи на тема "Защо Платоновият пръст сочи нагоре" Simple Smile
Скрит текст:

# 1 719
  • тук и там
Мда,а това тук е самият Рафаело.
Много ми хареса днес! Утре имаме Колизеум и Форумът.Вдругиден пак у наше село се връщаме..

# 1 720
Хехе, Злате, и защо в крайна сметка? Simple Smile

# 1 721
"защото според неговата философия променящият се свят, който виждаме около нас, е само отражение на една по-висша реалност" Simple Smile

# 1 722
  • тук и там
Той този Платон ,е всъщност Леонардо да Винчи..Simple Smile.Аз днес научих това.

# 1 723
А този до него Аристотел ли е? Simple Smile
(Глей каква дискусия тръгна Laughing)

# 1 724
  • тук и там
Да,до него е Аристотел.

Общи условия

Активация на акаунт