Отговори
# 150
  • София
Не мога да помогна, Мид, около мен никой не ходи на медицински педикюр.
Аз и маникюр мисля да спирам да си правя, отщя ми се.
Бюти, разминало се е. Не се обвинявай. Стават и такива работи, важното е, че си реагирала.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 22:37 от бъръльо-бъръльо

# 151
  • Fairbanks, Alaska
Ренко,не успях да прочета ама гушка.

Мисти,с тоя калпав градски транспорт секо семейство е с поне две коли плюс тарикатското строене без достатъчно гаражи…Не ни се мисли как ше я карате.
Нашият квартал може да е недолюбван,но все още има къде да се спре..

Аз за малко да направя инцидент на магистралата.Още ми е тъпо.Като се кача на магистралата и трябва да пресека сички платна и да ида най вляво и уж гледам аз и накрая аха да вляза в моето платно и един ми идва вляво.Добре че успях да реагирам и нямаше никой в другото платно,от което идвах..Не знам от къде се взе този..
При мен такива ситуации стават на кръговите. Уж отникъде не идва кола и като тръгна да влизам в кръговото, доста често някой влиза ненадейно от лявата ми страна.

# 152
Бюти, понякога наистина не се вижда, не се кахъри. Днес сигурно много хора поздравиха майка ми, но движението беше мама миа. И чак сега паркирах, утре рано рано от зарана ще закарам дятиту преди някой да ми е изкривил пак чистачките, щото съм му спряла на мястото Grinning

# 153
Оф, бе Злате! Тъкмо щях да честитя на майка ти и се усетих, че ще сгафя...
3.24 - сънят е мираж.

# 154
  • Пловдив
Кой спал-спал. Добрутро!

# 155
Добро утро!
Мисти, тези кафета тип бариста ми напомнят на това:

Хубав и спорен ден !

# 156
Мисте,пак супер!
  Ре, подкрепям за играчките,каквото са дали като идея.Тая проходилка,която Азалия ти препоръча и у дома се тапи много все още.Този панел с копчетата се маха и може да си играе само с него.
   За първата Коледа купувах и такава костенурка с фигури,които се пъхат.Има и едни като дъски и редиш триъгълници,квадрати,кръгчета по групи.
   И аз почвам да мисля Коледа.Допитвам се винаги до майката и таткото, но добавям и нещо от нас.Като беше на година и половина -две, изкупихме магнитите в книжарницата.С часове ги редеше на хладилника, едни с животни.Купувах два комплекта и така си играехме-аз слагам зайчето, тя да намери другото и т.н.
   Мисля да се оглеждам за някакво Лего,мин.година й подарих две, много си играе.
   Прегръдки за всички.Пия кафе ,студено е.

# 157
Подаръците за малки деца са ясни :
- до 5 години - барабани, мармалади, ксилофони, дайрета
- над 5 години - китари, цигулка, виолончело.
Компромисен вариант и за двете възрастови групи е пианото!
Лего щяло да редят.... Я да почват да учат Рахманинов докато са малки ! Simple Smile
Време е за тръстиката, мерси за кафето Мисти!

# 158
Дубрютро.
Моята имаше дайре 😆

# 159
  • София
Добро утро. Моята имаше микрофон и китара подарък от наш приятел. Беше тегаво за слушателите. Grinning
За 18 годишно подарък нещо да кажете? Trollface

# 160
Бър, кеш? Trollface

# 161
  • sf

За 18 годишно подарък нещо да кажете? Trollface
Екскурзия

# 162
Съвсем забравих ! Може да се подаряват и други музикални инструменти - окарини, флейти, обои, фаготи и разбира се акордеон с 60 баса. Класиката е когато се стигне до саксофон, цуг-тромбон или валдхорна! Е, те тогава да му мислят съседите и домашните любимци!
За тийновете е сложно. Там е индивидуалност. Но пак може да се измисли нещо.

# 163
Преживяване/ пътуване. Бих казала и шоф курс.
За щеркинса ли? При нея ще е сложно с пътуването , май.
   Вече на работа.Аз не подарявам играчки, които свирят и дрънчат, все пак щадя своето дете.

# 164
  • Пловдив
Нашият убавец си получи за 2г напред подаръците...искаше телефон, получи го. Ся тряя се стяга и в кръста и на сякъде. Чакам още аз...Head Band

Общи условия

Активация на акаунт