Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 541
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Какъв е този трезор? От любопитство питам. Не мога да се състезавам в игрички за бързина. Joy

Мъжът ми има имейл от Маги. Участвах с 3 бележки - от мое име, от негово и от на дъщеря ми. Лошото е, че не знам коя бележка регистрирах от негово име. Joy Смятам да им изпратя и трите и да си я познаят. Joy

# 271
Какъв е този трезор? От любопитство питам. Не мога да се състезавам в игрички за бързина. Joy

Мъжът ми има имейл от Маги. Участвах с 3 бележки - от мое име, от негово и от на дъщеря ми. Лошото е, че не знам коя бележка регистрирах от негово име. Joy Смятам да им изпратя и трите и да си я познаят. Joy
Старопрамен, печели се 1 позлатена чаша за бира като участниците са от 4 страни

# 272
Аз не знам защо се вързвате на Старопрамен. Не стига, че изглежда нагласено, но има и хакери, които спокойно с програма могат да го направят за няколко секунди. Там изобщо не вярвам да е честно спечелване, ако искаха да е честно, щяха да го направят томбола.

# 273
Те просто се въртят едни кръгове и кликаш да ги спреш в правилната позиция че да се образува логото. Но има неограничен брой опити, просто участваш с най-доброто си постижение а не с всичките. При това положение, само най-упоритите ще имат шанс, аз прецених че като не ми се занимава да си подобря времето с много, ми стигаше един път да го видя какво е Grinning

# 274
Аз не знам защо се вързвате на Старопрамен. Не стига, че изглежда нагласено, но има и хакери, които спокойно с програма могат да го направят за няколко секунди. Там изобщо не вярвам да е честно спечелване, ако искаха да е честно, щяха да го направят томбола.
Лично за мен най-гадното е че не може да се види времето на другите участници

# 275
  • София
И аз участвам с 3 бележки ако ми хареса томболата
за мен за мъжа и за сина, някой път пиша и майка
с молив отзад пиша инициала за който е регната бележката.
Честито за наградата! Така я желаех даже влязох да видя какви книги предлагат.
 Нестле  публикуват печелившия телефон и в скоби бележката.
Ама това беше преди когато първо публикуваха, а после търсеха данните по мейла.

# 276
Благодарско на Захарчето и Станимир за новата тема! :*

Късмет на всички!

Определено вече ще си навивам аларма за петъчната игра на КК, че все я пропускам Laughing

# 277
За колко време Ви одобриха бележките в играта на Фереро?

# 278
  • София
Честито на всички за хубавите награди!
Отдавна не бях печелила нищо, видях се в Сомат и Фантастико.
Свързаха ли се с някой друг от печелившите? В правилата видях, че ще звънят по телефона, но още нямам обаждане.

# 279
Никой не се похвали от играта на Проктър и Кауфланд,която беше до 29.09.Надявам се да не са започнали да уведомяват все още Simple Smile

# 280
  • София
Честито на всички за хубавите награди!
Отдавна не бях печелила нищо, видях се в Сомат и Фантастико.
Свързаха ли се с някой друг от печелившите? В правилата видях, че ще звънят по телефона, но още нямам обаждане.

Не са звъняли все още

# 281
Влизам само да кажа че от Калиакра ми се обадиха с тиган съм. От играта на швепс в Била със слушалки.
Писали сте страшно много и се връщам да чета.

# 282
Някой друг има ли проблем със сайта на била за регистриране на касов бон? Едвам зареди,написах данните и нищо не става,а като рестартирах остана бяла страница и сега не зарежда.

# 283
Не мога да регистрирам бележка в Крина, при вас как е

# 284
  • Сливен
Аз влизам с питаме, но свързано с Инстаграм - от скоро тагвам 2 потребител ки, с едната се следваме от скоро, а другата с години се знаем /приятелка ми е от детството/. Когато тагвам всяка една от тях, било поотделно или в случай, където едно от условията е "2ма души" в коментар, ми излиза това предупреждение за "ограничение", но Инстаграм всъщност не ме "ограничава". И само на тези определени хора, става така... 🤔 На някой случайно да му се е случвало.

От Кк да вземат да пуснат пак игрите с "джипката", "лимоните", "пицата" и другата с падащите плодове, че без тях няма как да се правят много много диаманти, а пък и ми намаляха 😁. Иначе миналата година, за 1 месец, всеки ден играене на определеният лимит и Максимума диаманти, се правеха около 30 000 диаманта на ден. Сега с бебето, не остава много време да играя и да видя, пак толкова ли се получаваха.. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт