Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 116 732
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Сливен
Айде и аз да кача тениската 😄

# 1 411
  • Велико Търново
Много са свежарски тениските на РЕТРО Simple Smile Карат те да се усмихваш и да си спомняш близкото минало.

# 1 412
Най-сетне успях да вляза в приложението КК и то само с 46 линка. Явно трябва доста усилия и търпение с тяхното приложение, най-вече при петъчната игра,която постоянно прави проблеми

# 1 413
  • Бургас
На мен не ми отваря прословутия Магичен линк ли е,код ли е, какво е!
Ядосах се на колата и ги насметох по месинджъра!
Не стига,че Арр-а им за нищо не става,ами се и подиграват с нас с това приложение и тез смотани награди! 😡

# 1 414
Днес трябва да обяват либрес и фанрастико.Някой има ли достъп до сайта Аз се регистрирах в начолото и повече не успях да вляза Simple Smile

# 1 415
  • Samokov
Търсих, но не открих, на кой може да е този номер? Да е звънял на някой от вас?
+359897674644
      На мен ми бяха звъняли преди няколко дни и не са ме търсили повече.

# 1 416
   Аз също не мога да си вляза в профила. Нито с нова парола се получава.
В сайта на NAOS-SPACE.BG/bioderma има игра с регистрация
От вчера се опитвам да вляза в профила си и то през линка, който са ми изпратили, но не става. Някой друг има ли проблем?

Не влизай през линка. Влезни си през Google в NaosSpace,така ще стане.

# 1 417
Някой успя ли да поръча от SoSimple? Аз от тях успях да получа само главоболие.

# 1 418
  • София
Shu34, благодаря! Най-после стана. Явно са изпратили нередовен линк. Simple Smile

# 1 419
Няма толкова подла компания като Глово, но те не знаят, колко съм упорита за глупости😀

Реших да си взема нещо от магазин и да ползвам техните нищожни 6  лева, брей, аз съм пред магазина, то ме локализира и ме праща .....на ма***та си, в обект на същия магазин в съвсем друг квартал 😀
Тейкауей са доста по-коректни в това отношение.

# 1 420
Участвайте до 3 ноември във форумната игра с награди, предоставени от Pampers >>>
https://www.bg-mamma.com/?topic=1699533

🎁 Можете да спечелите един от пет пакета с пелени Pampers® Premium Care

# 1 421
  • Бургас
Получих си награда от Колгейт.
Само ми е чудно, защо ключодържателят беше извън затворената кутийка 🤔

# 1 422
  • София
Днес трябва да обяват либрес и фанрастико.Някой има ли достъп до сайта Аз се регистрирах в начолото и повече не успях да вляза Simple Smile
https://www.libresse.bg/nashite-produkti/promotsii/libresse-i-am … aniya/fantastiko/
чакаме да ги напишат
Вече ще копирам победителите, че при Сомат бяха изтрили първоначално изтеглените.
Проверявайте и спам-пощата, че някои там бяха получили писмата, а на други бележките без фирмата.
Снимайте бележката с продуктите.

и другите томболи на Либрес по магазини
https://www.libresse.bg/nashite-produkti/promotsii/libresse-i-am-pink-kampaniya/

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 15:30 от lite16

# 1 423
Изтеглени са победителите от форумната с Frosch

# 1 424
Здравейте,
току що ми се обади една госпожа, че съм участвала в някакво проучване на тема нещо от сорта "семейна почивка". Действително учасвах ,  но не  помня и кога е било. Каза ми, че моята анкетна карта била избрана и имаме семейна покана да участваме в теглене на наградите в неделя в определен хотел.
Нещо се осъмних, че това са презентации на продукти и туристически аксесоари, където те обработват да участваш в наддаване и т.н. . Взеха да се ровя в интернет и попаднах на такива теми още от 2012 год.....
На някой случвало ли му се е ? И за какво иде реч?

Общи условия

Активация на акаунт