Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 638
  • 719
  •   2
Отговори
# 540
  • Бургас
Аз понеже съм подхванала почистване, та затова съм през пост Joy Едно хубаво слънце грее, но ще го гледам от терасата. По този повод съм се разсъблякла и я подреждам малко, че за четвъртък съм викнала фирма да ѝ измие прозорците. Тя поне ще е чиста, за из стаите ще видим кога ще се набутам. Докъм Коледа... Wink

# 541
  • София
Честит празник на всички празнуващи днес!
И аз съм подхванала почистване и пране из къщи.
Майсторите отвън на свой ред цапат още. Чакам с нетърпение да приключат вече.
Междувременно и поработвам, че колегите през 3 дневното ни отсъствие какви са ги надробили… Иначе голямо биене в гърдите как се справят без нас…
Купих билети за нас и баща ми за концерта на Тони Димитрова. Много я харесва и мисля, че много ще се зарадва да я види на живо отново точно на нейния рожден ден.

# 542
  • Бургас
Как пък няма да почня да чистя баш на празник! Аз в обикновен ден не го правя, та сега.
Брат ми ни беше на гости вчера и днес ,та бяхме по разходки. Сега си почивам малко и отивам до моста до се разходя.Сама.
Честити да са имениците днес
ЕлиТ,Честит професионален празник!

# 543
Честит празник на имениците!
Ели, честит празник и на теб!
Прибрах се 100 кила от Солун и с много покупки. Спокойно мога да живея там, много мой град е и се чувствам добре.
Малко снимки:

# 544
Честити да са именниците! Ели, честит професионален празник.
Днес Калин трябваше да е на турнир, и сутринта на тренировка си е изкълчил крака. Без това от вчера мисля как да го съчетая със снимките утре.
Нещо съм се спекла, идва ми да си ходим към щатите. Писна ми от малоумщини тук, честно.

# 545
  • Бургас
И аз след малко ще изляза да се поразходя сама. Ще ида до Лидл, хем ми е сравнително отдалечен и  става за кратка разходка, хем да си купя и някое винце за пастата довечера.

Тит, Hug Толкова време, енергия, средства и усилия вложихте да се установите тук.

# 546
  • София
Тит, има и такива дни! Ще се оправят нещата! Hug
Лин, то всеки ден е някакъв празник за някого. Казваш чистенето можем да ги пропускаме. Grinning
Замислих едно постно зеле аз за тази вечер. Ама реших да се смиля над другите и ще сложа вътре малко беконче.

# 547
Титина, горе главата!

# 548
Не знам, всичко което пипнем тази година е и.....Опитвам се, да не го мисля, но взех и кръвно да вдигам

# 549
  • Бургас
Момичета,.... Гледайте да сте над нещата!
Аз се опитвам да не отразявам дребните камъчета, покрай тях и по- едрите....
Гледам себе си и моята угода.....
Омръзна ми да се съобразявам с всички...

# 550
  • при моите деца .....
Момичета, пазете се и се щадете....
Аз след 2 кризи без въздух.... знам, че трябва да се ценя и съхраня.....
Мони,  здрав и щастлив да е ТМ.
Лина, права си. Няма да чистим на празник...
Аз рано-рано пуснах перална, но реших, че не е грешно, че не пера на ръка...
Бяхме у свекървата... беше направела Султан кебап. Голяма е куленарка, малко беше спряла готвенето покрай баледуване, но вече е по-добре...
Утре ще напиша рецептата за питката.
Хубава вечер!

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 23:06 от * Боби *

# 551
Добро утро.
На патерица честити да са имениците.  Боби, Митето да е все така усмихнат.
Тит, и това ще мине.
Ние сме при сестрите ми,  снощи до 1.30 говорихме,  сега рано раних, следобед съм при вуйчо. 
Хубава неделя да имате.

# 552
  • София
Добро утро!

Спи ми се, но няма за кога да лягам. Малкият яде, погука и пак заспа. Аз хапвам мюсли. Кафето ме чака.

# 553
Добро утро!

Боби, честит рожден ден на Мите! Пожелавам му да е здрав, всичко да му се случва с лекота  и да сбъдне всичките си мечти 🩵!

Тит, пожелавам ти да се нагласят нещата. И при нас е каръшки период, чак гледах Меркурий ли има или просто не върви.

Рано се наспахме, но то се очакваше. Не смея да звънна на мама да питам малката в колко я е вдигнала 😃.

# 554
Добро утро. И аз рано станах, очаквано и при мен.
Честит рожден ден на Митето! Да бъде много здрав! Весел празник, Боби!
Ако някой си търси лежерно филмче, препоръчвам "За всичко е виновен Фройд", стар е, италиански и с много забавни ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт