Искам да кажа…(223) през Октомври 2024

• 33 617
  • 719
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро!

Честит да е Митето, много здрав!

Аз се наспах, чакам пералнята да изпере и запрашвам на шопинг.  Вчера го отложих, че ходихме на разходка в парка с децата. Ще вкарам малко къщата в ред и ще си боядисам косата, че съм на конференция тази седмица. 

Спокоен ден,  банда!

# 556
  • при моите деца .....
Добро утро!
Благодаря за пожеланията!
От нетърпение рожденика стана в 6.30 🙄
Гласувах, 1 перална отметнах....
Очаква ме горско парти!
Ако събера сили ще пиша довечера.
Хубав ден!

# 557
Честит да е рожденикът, много здрав и щастлив!
Не е лошо да е нетърпелив, 6,30 е чудесно време за ставане;)

# 558
  • София
Честит да е Митето! Здрав, послушен и щастлив!
Весел празник, Боби!

# 559
Боби, честито да ти е порастналото момче. Да расте здраво и щастливо.
Бел, да не те изненадат и да е спала на бабиб дом:)
Гласувах, чакам Калино да се прибере и отпрашваме на снимки. Имах други планове за днес, но като имаш дете е така...
Да ви кажа какво съм куку, да се посмеете на мой гръб. Мислях, че имам замразена баница с месо и снощи гордо я стоплям...оказа се тиквеник, та това вечеряхме с ММ. На всичко отгоре през цялото време ми миришеше на месо

# 560
  • Бургас
Добро утро!

И аз се подведох със смяната на часа, но се повъртях още час в леглото. Марто вчера беше шен и сутринта ме разсъни с подути лимфни възли, та сега висим пред УНГ. Междувременно успяхме и да гласуваме, докато дойде време за прегледа.

Честит рожден ден на Мите! Да е здрав и усмивката да не слиза от лицето му!

Тит, аз веднъж вместо лапад с ориз щях да сготвя една торба накълцан джоджен. Все зелено Joy

# 561
  • Бургас
Добър ден!
Не съм спала. Будувах почти цялата нощ. Трябва да избутам до утре сутрин. Дано минем бързо и безпроблемно довечера. На избори съм. Имахме малко проблеми,надявам се,че само те ще останат.
Честит рожден ден на Мите!🍀 Безгрижно детство и много здраве му желая!🍀
Хубав ден!

# 562
Изобщо не пипайте да чистите. Тъкмо ще кажете, че паяжините са част от декорацията за Хелуин. 🤪 Следвайте ме за още съвети!
Честит да е Митето! Здрав, все така усмихнат и успешен! 🥳

# 563
  • Germany
Боби, честит да е Митето! Здрав и все така усмихнат!
Селесте, бързо да се оправя Марто!
И мен Ина ме събуди по старото време, та бяхме само аз и тя в 7,00 по улиците Simple Smile Тя сега спи, децата и мъжа ми също, а аз гледам филмчета в Нетфликс.
Лежерна неделя ви пожелавам!

# 564
Боби, честит да е Митето, да расте здрав, щастлив и с много късмет в живота!
Ени, ставаш за инфлуенсър. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мари, Паоло Дженовезе прави много хубави филми, "Перфектните непознато" също е негов.
Мони, в Нетфликс последно гледах един аржентински филм - "An ihrer Stelle", беше интересен. Ние имаме всякакви стрийминг платформи, половината ги ползваме от дъжд на вятър, ама да има.
Мога и два сериала да препоръчам за разпускане - "Only murders in the building" и "Rivals".
И ще помоля повече да последват примера на Мари и като гледат хубав филм или прочетат хубава книга да споделят. Grinning

Изпратихме вчера свекърите да си видят и другото дете, снаха и внуци и днес летят за Мексико, поръчала съм за подарък шарена чанта. Днес си чакам племенницата да дойде, ще ни погостува няколко дена, да си запълни ваканцията, пътува сама с влака, брат ми не беше особено съгласен, ама иска, не иска, детето му пораства. Grin

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 12:00 от Emelie*

# 565
  • София
боби, здраво, спокойно, умно и щастливо да бъде порасналото ти момче!
selleste, бързо да се оправя Марти. Дъщерята от години има периодично подуване на подчелюстен лимфен възел (според стоте специалиста, на които сме я водили), реагира и на дъвчене на храна понякога. Отхвърлят слюнчена жлеза като причина Confused.

# 566
  • София
Боби, да е здрав и винаги така усмихнат Митето! Прекрасен да е празничния ден за всички ви!
Карзче, дано проблемите да са приключили!
Селесте, да се оправя Мартичко вече и скоро да не помисля пак за болести!
Тит, мисълта е велико нещо! Мислиш за месо, ухае ти на месо. Blush
Ем, прекрасен подарък си измислила. Да се похвалиш като пристигне. Весело изкарване с племенницата!
Моя свекър нещо не е добре, но и никак не слуша какво трябва да прави.
Нашите майстори сега отвън къртят част от бетон, който скоро наливаха. Като имат такива клиенти като мен, които виждат дефектите…

# 567
  • Бургас
Докато ни дойде редът и се бяха поотпуснали вече, та УНГ каза, че няма нищо тревожно. Подуването било добър знак, показва, че вирусът е сгащен горе и не е слязъл надолу. Нагревки с УВ лампата цял ден и това ще е.

Ени, измисли повод да ги държим и за след Хелоуин, моля.

# 568
Е, след Хелоуин, децата не дават да ги махаме, щот много ги кефят. Ся важното е децата да са щастливи, нали така?! 😁
Ходихме малко на работа, малко на разходка, гласувах и се прибрахме. Имам чувството, че е вече 16 часа, а то само 13:30.

# 569
  • Бургас
И на мен ми тече бавно времето.
За сега е спокойно.
Благодаря Роди!
Добре,че казахте за паяжините 😁

Общи условия

Активация на акаунт