Звездни Компромати - Октомври'24

• 314 297
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 180
  • на село
Че какво е дала България на Нина или Мария, за да ходят с флага, зашит на гърди на всяка изява? (същото важи и за Григор).
Собственият ти народ да ти обяснява колко си посредствен, как има много по-талантливи (например детето му или на онази рускиня с големите претенции  изключителната дъщеря). Аз се радвам за всеки, който е пробил световно извън тази малка държавица, защото е адски трудно. Случайно било, незаслужено било.

# 181
Какво трябва да дава една държава на отделния гражданин?
В смисъл какво се очаква да дава България на Мария, Драгана или Григор?

# 182
  • Viena
Е ,това се казва красива баба Нели!

# 183
Големи пари вървят да се изгради голям успех. Нашите федерации , повечето,  се карат и гледат стола си. Това трябва да прави държавата - условия, уреждане на   въпросите по състезания за спортистите, или подкрепа за другите.
 И  е различно за всеки отделен, но малък пазар не позволява да се прочуеш да го кажем.
 Пък и  не е нужно първото място, за мен десетото на Григор ми стига. Мрънкалници сме. Сякаш за всеки от нас се стараят, че сме съвкупност на народ, така е, но не изпъкваме персонално в нея.
 Та добре са си.

# 184
Какво се оплаквате? Я какви заплати в разградския и смолянския театър. Държавата се грижи... от там ще очакваме следващия носител на Оскар.
А  кой беше казал "... важно е какво вие ще направите за Америка" Simple Smile
Предвид как ги раздават напоследък, явно по-голямо признание е да те номинират, отколкото да го получиш Оскар (чо).

# 185
Някак си намирам за кофти да се принизяват чуждите успехи. Заслужени, незаслужени, плод на късмет и пр., това е доста субективно заключение и всеки може да го приказва колкото си иска, разбира се.
Въпросът е, че не всеки актьор (в случая), успява, стотици хиляди и то много талантливи остават незабелязани. Защо си мислите, че някои от най-големите имена задължително са пробили, защото са били най-най-добри? И те са имали късмет, то без това не става.
Мария е имала късмет, кацнало й е птичето, дай Боже да се развива, пък колко е талантлива сега - явно все пак достатъчно. Млада е, има време да надгражда.
Не съм гледала тази част на ''Борат'', напълно възможно е да не ми хареса, да ме погнуси, но не ме и интересува. Там ли е? Там е. Канят ли я - да. Нито я смятам за първа красавица, нито имам мнение за таланта й.
Просто се радвам за нея, защото е българка и пожелавам повече сънародници да успяват и да бъдат забелязани в сферата, в която се развиват. От интервюта ми е симпатична, държи се приветливо и мило, няма позата на ''голямата работа'', която много наши актьори, стигали само до сцената на Кюстендилския театър имат.
Толкоз.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 23:07 от Tess d`Urberville

# 186
  • Разпиляна във въображението
Мили Боби Браун и Джейк Бонджови споделят сватбени снимки.
Скрит текст:

# 187
  • Враца
Мили Боби Браун и Джейк Бонджови споделят сватбени снимки.
Скрит текст:

Стана ми интересно и потърсих да видя къде е сватбата.
В красивата Тоскана е, в някаква страхотна вила, Villa Cetinale.
Сватбата е била през май и била тайна, само за много близки хора.
В статията има още доста снимки. Роклите на булката са били 4.
https://pagesix.com/2024/10/02/celebrity-news/inside-millie-bobb … -italian-wedding/

# 188
Аз приемам за нормално някой да харесва Мария Бакалова. А защо да не е нормално аз да не я харесвам?😊

# 189
Барбарела, никъде не съм написала, че смятам за ненормално някой да не я харесва. Говорех за признанието на чуждия успех, нищо повече. Сама казах, че не я намирам за красавица и нямам отношение към таланта й, защото не съм я гледала никъде.
Аз и от тенис не се интересувам, но винаги много се радвам за Григор.

# 190
Аз приемам за нормално някой да харесва Мария Бакалова. А защо да не е нормално аз да не я харесвам?😊
Защото е народопсихология, която превръща живота ни в ад. Като бабите пред блока - едната е парясница, другия е наркоман, третата еди-каква си. Нищо лично, Барбарела

# 191
Какво трябва да дава една държава на отделния гражданин?
В смисъл какво се очаква да дава България на Мария, Драгана или Григор?
Държавата и федерациите трябва да подкрепят младите спортисти, а не да са на издръжка на родителите.
За мен една от причините да нямаме много успехи в спорта е именно това. Много от талантливите деца се губят някъде, защото няма кой да влага в тях.

# 192
На днешната дата е роден един мой любимец!Голям пич,велик футболист,добър човек!Златан Ибрахимович,много го харесвам този балканец ,роден в Швеция😊

# 193
Алиена, разбирам, ама това е друга тема и няма да я оправим с дискусия в бг-мама.
А иначе в биографичния филм на сестрите Уилямс не помня да е имало подкрепа от федерация и държава. Началото е трудно, мъчително и пробивът им е следствие от усилията на един много упорит баща.
Така, че не само тука "е така".

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 16:21 от zlatenceto

# 194
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Алиена, разбирам, ама това е друга тема и няма да я оправим с дискусия в бг-мама.
А иначе в биографичния филм на сестрите Уилямс не помня да е имало подкрепа от федерация и държава. Началото е трудно, мъчително и пробивът им е следствие на усилията на един много упорит баща.
Така, че не само тука "е така".
Доколкото знам, родителите на Григор са продали жилището си, за да го издържат...
Защо когато той вече е успешен българската федерация по тенис се опитва да му държи сметка защо не играе за националния отбор?

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 18:23 от Sunshine-rainbow-lollipop

Общи условия

Активация на акаунт