Звездни Компромати - Октомври'24

• 314 292
  • 3 099
  •   2
Отговори
# 165
  • Пловдив
Не съм гледала филми нито с Нина Добрев, нито с Мария Бакалова. Знам ги главно от тази тема, на външен вид ми харесват и се радвам, че са пробили там, където много хора се опитват, но не успяват. И се надявам да се радват на успешни кариери и награди и в бъдеще.

# 166
Другата седмица по кината в САЩ ще излезе филмът за Доналд Тръмп с участието на Мария (точно навреме за президентските избори Grinning). Трудно си намериха дистрибутор, но студиото ще проведе Оскар кампания. Критиците хвалят основно играта на Джеръми Стронг (в ролята на Рой Коен) и тази на Себастиан Стан (Тръмп). За Мария малко се споменава, но в зависимост от конкуренцията за поддържаща женска роля, може пак да бъде номинирана.

# 167
След Борат Мария има доста успешни проекти. Същото не може да се каже за Нина Добрев, чиято единствена успешна роля е в Дневниците и опитът й в киното се оказа неуспешен. И докато Мария е горда, че е българка и дава интервюта, не се държи като звезда, Нина Добрев се дистанцира изцяло от България

# 168
Нина Добрев има много добра кариера, изобилие от награди, и за канадка (ако се абстрахираме от етническия и прозход) е изключително добре позиционирана в света на киното. Но тя винаги е била приемана като местна, и каквото е постигнала, го е постигнала стъпка по стъпка, благодарение на труда си и в конкуренция с всички останали местни. Няма никакво място за сравнение между двете.
При Мария Бакалова е въпрос изцяло на късмет - в правилния момент се е оказала на правилното място. И се задейства момента с яхването на вълната на етническото разнообразие, със странния акцент, готовността да играе каквото и да е (глас на куче, лесбийка в слаб трилър). Млада е, има вероятност да успее да осребри този огромен шанс и след време също да направи добра кариера, но е факт, че успехът и е резултат на конюнктурни причини, а не на извънземен талант. За да успее обаче трябва да получава смислени роли, а досега такива не е имала, и последната също не е такава. Изцяло пропаганден филм против Тръмп в година на избори не е място, където да покажеш актьорски потенциал. Желая и успех, разбира се, както бих пожелала на всеки българин в която и да е област, но определено суперлативите са повече, отколкото е нужно. Включително и за самочувствието на Мария.

# 169
  • София
И по нашенско има оскаров скандал с филм с Бакалова. Нашето участие за Оскар ще е гръцко-българската продукция "Триумф", но режисьорът Виктор Божинов обвинява продуцентите ѝ в заобикаляне на правилата за участие в номинациите.

# 170
Нина Добрев се дистанцира изцяло от България

Това не е вярно. Никога не е крила откъде са корените и. Когато беше на върха на популярността си, Нина пускаше сторита от гостуванията и в България, и снимки с баба си и дядо си, включително обясняваше във видеа как се произнасят "баба" и "деди", и какво обича да яде тук. За дете, което е на две години, когато напуска България, и е идвало само веднъж годишно да види роднините си, не знам какво очаквате. И българският и е много приличен, за човек израснал и формиран отвъд океана.

# 171
Не виждам защо всеки етнически българин в чужбина трябва да крещи за произхода си. Това са лични избори.

# 172
  • Sofia
Нели Сано на 50
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 10:23 от Doli

# 173
Страхотна е Нели! И Саното хваща окото, но ми идва една идея "мазен" с неговите любовни словоизлияния.

# 174
  • Наблизо
Саното много мазно се обяснява като се чуе нещо за кривване.Винаги звучи много гузно.

# 175
Много е красива Нели Сано. 
Мария Бакалова може да е много успешна, но аз лично нищо не съм усетила. Не знам даже къде да търся доказателства за нейната успешност. От това, което съм гледала с нея: два български филма и Борат, ами не мога да кажа, че е талантлива. На мен ми е харизматична колкото бастун. Но, когато стане въпрос за нея и упоритото публично настояване за това колко е талантлива, винаги се сещам за репликата: Царят е гол. Хем виждат хората, че е гол, хем твърдят, че има хубави дрехи.

# 176
В световен план номинацията за Оскар вече те прави успешен актьор. Само на българите им се струва нищо.
Изключително много от холивудските актьори са получили известност и признание, защото са били на правилното място, в правилния момент, с правилната роля. Преди години имаше една церемония награждаваха само чернокожи, мисля че взеха Дензъл Уелингтън и Холи Бери... Никой не ги смята за по-малко достойни, само поради тази причина

# 177
В световен план номинацията за Оскар вече те прави успешен актьор. Само на българите им се струва нищо.
Изключително много от холивудските актьори са получили известност и признание, защото са били на правилното място, в правилния момент, с правилната роля. Преди години имаше една церемония награждаваха само чернокожи, мисля че взеха Дензъл Уелингтън и Холи Бери... Никой не ги смята за по-малко достойни, само поради тази причина

Така сме ний. Ако не се биеш в гърдите за щяло и нещяло, че си българин - ма ти никакъв патриот не си, не те признаваме. Вземеш, че успееш - то е късмет, нищо особено не си, наша Пенка е къде-къде по-добра, пак не те признаваме. Станеш Григор Димитров - ее, толко зор а си само в световната десятка. Няма угодия 😂

# 178
Бе те и наградите Оскар последните години се раздават политически и не винаги по заслуги. Има доста критики към тях. Така че награда или номинация не винаги е гаранция за талант.

# 179
А защо трябва да ме интересува световният план? Когато оценявам един артист, аз го оценявам със сърцето си. Дали ме е развълнувал, дали ме е разсмял или разплакал с изкуството си. Какво ме интересуват Оскарите? Аз си имам собствени награди. Наградата на обикновения човек струва много повече. Артистите би трябвало да се стремят към това. Да не мислиш, че докато Микеланджело е работил си е мислил: дано да се хареса на папа Юлий II?

Общи условия

Активация на акаунт