Звездни Компромати - Октомври'24

• 314 284
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 150
Не гледай Борат с нея, много гнусно е всичко.

# 151
  • на село
Много хубаво начало Heart
Кактусче, благодаря Heart Eyes
Много обичам филми, в които действието е на  кораби и самолети, а Титаник е история.

За Памела- на мен ми харесва и какво като са и тънки веждите, не може да са всички като войводи Joy и моите не растат, от скубането като млада, само подчертавам леко, за микроблейдинг и т.н. не може да става въпрос, че имам кожно заболяване.

# 152
Лана Дел Рей и съпруг
Скрит текст:

# 153
Така и не можах да я харесам визуално Бакалова. Като актриса също нямам наблюдения, не съм гледала нито Борат, нито друго с нея.
"Всеки българин е по-добър тенисист от Григор Димитров, по-красив от "Мис Свят", и се е снимал в по-велики филми от Мария Бакалова." Иво Сиромахов

# 154
  • София
И да не беше посочено кой е автора, щях да се обзаложа, че е Сиромахов. Там си е сиромашка история откъм идейност 🙃

# 155
  • Бургас
Сиромахов е!

Бакалова я гледах в български филм за едни ,дето се загубиха в планината или се криеха.Толкова изкуствена игра,че срам ме хвана!То декламиране,патос и ужас!

# 156
Бакалова само в Борат я мернах, а филма го гледах на FF, не бих гледала нищо с нея.

# 157
  • Rock & Roll feeling ...
Много благодаря Heart
И вашето отношение е винаги на ниво и напълно заслужавате труда и вдъхновението Sparkling Heart

Бюти, имаш предвид, дали е станал известен като актрисата или тенисиста ли?(примерно)
Честно да ти кажа, не знам. Дори срещам името му и с друга арабска фамилия. Реално доста неща научих и аз самата в процес на правене на поста. Избрах тази тема, защото за Титаник може много да се говори, пише, твори(филми, проекти и пр.), но исках да акцентирам на оцеляването и поведението на оцелелите. Намерих го за вдъхновяващо и достойно за откриване на месеца.

Жаки, темата за Диди наистина е доста актуална, но цялата мръсотия ме отказва да го разработя. Но ако има съфорумци, които не ги е гнус, а даже им любопитно, следят случая и могат да разработят детаилен пост, няма никакъв проблем за се обединим и да го представим за откриване на темата като разбира се всеки, който е разработвал ще бъде забелязано отбелязан Yellow Heart

# 158
  • Варна
Чак пък такава "чест" да му отдаваме. Мисля, че първоначалната тема трябва да буди възхищение.
Извинявай, Кактусче.

# 159
То към момента нещо ново около Диди няма, основно са тълкувания и спекулации. И аз не мисля, че заслужава чак такова внимание. Да изчакаме как ще се развие следствието и делото.
Кактус, благодаря за темата и историята.

# 160
На мен ми харесва идеята за позитивен първи пост на темата, не мисля, че трябва да се променя с толкова скандален и шокиращ, макар и актуален казус.

# 161
  • Down south
Така и не можах да я харесам визуално Бакалова. Като актриса също нямам наблюдения, не съм гледала нито Борат, нито друго с нея.
Не си единствената. Не мога да я харесам и толкова. Изглежда някак бозава, с увиснал поглед и твърде безлична.
Нина Добрев е нещо съвсем различно.

# 162
Не си единствената. Не мога да я харесам и толкова. Изглежда някак бозава, с увиснал поглед и твърде безлична.
Нина Добрев е нещо съвсем различно.
Бакалова съм я гледала в една българска комедия " Като за последно" (Last call). Не блести особено с актьорска игра, но я предпочитам пред нахаканата Яна Маринова, Ралица Паскалева и сие.

# 163
Много ми хареса една статия за
Патрик Суейзи.

# 164
Много ми хареса една статия за
Патрик Суейзи.
Благодаря! Толкова много го харесвах....
Не харесвам (меко казано) Мария Бакалова-нито визуално, нито като актриса. И не защото е българка. Ако не беше тази велика просто*ия "Борат" и до сега никой нямаше да е чувал за нея. В България също. Просто е имала късмета да е на правилното място за правилното нещо. И след това-нищо.
(Мисля, че живеем в свободна държава и всеки може да изразява мнението си свободно, без да е длъжен да се съобразява с общото.)

Общи условия

Активация на акаунт