Звездни Компромати - Октомври'24

• 314 270
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 135
Майката е това, абсурд 16 годишна да отговаря с "миличка" на по-възрастни жени.

Също смятам, че няма шанс в Русия, евентуално някъде из републиките или нещо от сорта.

# 136
Памела не знам дали играе роля или не , но изглежда много добре. Предпочитам в пъти такава роля пред тази да речем на Мадона.

# 137
Ами да отиде в републиките. Какво се е зазверила тука. Има си ред, Елвира е била резерва, отива друго момиче, което печели второ място! на Олимпийски игри.

# 138
  • Glasgow
Но и във фб колко прости, без извинение, възрастни жени има, наричат детето "малката бляд*Ка" и къде да ходила, ако такива пишат на майката - разбирам я.

# 139
Мария Бакалова
Скрит текст:

# 140
А, и в Дарик описателно обясниха какъв точно номер е скроила Елвира, с коя буква започва, че и няколко пъти го повториха. Никак не беше красиво да използват такива епитети по адрес на едно 16-годишно момиче.

Иначе преди време се опитаха да се преместят в Русия, но пак се върнаха в България.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 18:01 от Дидичка

# 141
Какви са тези ужасни нокти и цвят на косата на Мария Бакалова? Ужас някакъв…

# 142
Какво и е на ноктите? Екстра са.

# 143
Като лепени изкуствени нокти от кварталния магазин са.

# 144
Елвира не е имала никакъв шанс за руския национален отбор, не случайно идват тук. Раева прави всички най-добро за нея. Още първата година в жени я пускат да участва на Европейско първенство, където нагрешава доста. Майка ѝ се скъсва да обяснява, как имала бронз на лента и за това тя трябва да отиде на Олимпиадата, удобно пропускайки, че Боряна е европейска шампионка на объч. Предишната година Калейн печели абсолютната европейска титла, а на европейското във Варна е вицешампионка, в конкуренцията на сестри Аверини, Линой Ашрам (олимпийската шампионка), белорускините и т.н. И се намерила госпожата да плюе месеци наред по Боряна. Аз не знам, как федерацията мълча през цялото това време и не защити една от водещите си гимнастички.
А по предадено от свидетели на последния лагер, Елвира се е държала отвратително с треньори и съотборнички, както и с личната си треньорка.

Ансамбълът - много интриги има там, между самите момичета, но едва ли ще се разбере точно какво е станало. Така или иначе, този ансамбъл не беше харизматичен като предишния. Дано новите момичета се сработят. Всиччки казват, че са изключително мотивирани.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 19:03 от alex_jp

# 145
  • Viena
Хубава е Бакалова.

# 146
  • София
Дъщерята на Михаел Шумахер се е омъжила. Много прилича на баща си.

# 147
  • София
Много токсичен спорт е художествената гимнастика. Може би и повечето професионални са.

# 148
Бакалова прилича на офисна лелка - не знам дали има 30, ама трябва да стъпи малко на фитнес, да смени маникюриста и така.

# 149
Така и не можах да я харесам визуално Бакалова. Като актриса също нямам наблюдения, не съм гледала нито Борат, нито друго с нея.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 15:52 от ItsAnabelle

Общи условия

Активация на акаунт