Звездни Компромати - Октомври'24

• 314 247
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 120
В началото ми беше малко плашеща Памела, понеже по друг начин сме свикнали да я виждаме. Но има нещо много смирено и чисто в излъчването й, което при нейният имидж на младини, е доста фрапиращо. Изгледа като с годините да е намерила някаква хармония и мъдрост. Което само по себе си е красиво да се наблюдава отстрани.

След като през 2022 излезе сериала "Pam & Tommy", с който Памела изобщо не е била съгласна, тя направи за Netfliх собствен документален филм - "Pamela, a love Story" (2023). Там тя представя своята гледна точка за живота си, като са включени много кадри от личен архив, накрая говорят и синовете и. Естествено, че е филм, и всичко е премерено и режисирано, но за мен беше много интересно. Препоръчвам го на всички, не само като филм за Памела, но и като свидетелство на една не много далечна, но все пак отминала културна епоха.

# 121
Излагация е това с Манукян, жалко, защото наистина го биваше, имаше енергия и талант. Полакомил се е и край с кариерата му

# 122
  • София
Чета, че Михаел Шумахер е присъствал на сватбата на дъщеря си. Дали е вярно? Дано да е добре.

Алисия Викандер
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Ла Тоя Джексън
Скрит текст:

# 123
Не се прави на интересна Памела - задето не носи грим.

Смъртта на гримьорката ѝ, която е починала от рак през 2019г. е повлияло за това ѝ решение.

https://www.highviewart.com/30/za-namiraneto-na-svobodata-ot-lip … ela-andersan.html

# 124
Благодаря за темата,Кактусче!Липсваш...Hug
Ла Тоя винаги ли е била толкова бяла?
Памела вече просто не е с@кс бомбата,нормална жена.

# 125
Брей, а ансанбълът защо така? Имаше още хляб в тях, мисля. Млади, добре се справиха на олимпиадата... Може би разочарованието от загубата на бронза е взело връх, на все пак си мисля, че са обучени за такива ситуации и са устойчиви на тях.

Според моето лично усещане е някакъв конфликт. Човек не се отказва ей така от нещо, и то дни след като е обявил, че няма да се откаже.

Скандал няма, само сега изкуствено се създава. Баща ѝ писа още в началото, че става дума за здравословни проблеми в семейството, доколкото разбрах после - брат ѝ има нужда от лечение, и Елвира не искала да живеят разделени, а да е с тях. Понякога причината е тривиална и е доста неприятно да се плюе по тях точно в този момент, не съм проследила изявите на г-жата, сигурно има някакво основание за реакциите, но според мен са прекалени.

# 126

Много ми е непонятно - отблъскват ли ви майките и бабите ви без грим?
Или всички ходите постоянно гримирани, лек грим, налЕ.

Харесвам всички, които се стремят към и показват нормалното.

Много ми се иска да има още много такива, ама не виждам да става тенденция.
Специално моите майка и баба на червения килим винаги са с дискретен грим. А Памела Андерсън според мен се прави на интересна.
Скрит текст:
На баба като й постлахме килима отдолу, в лице я бяха леко гримирали. А мама, откак сложихме ламинат няма повод за грим Sleepy SmirkSweat SmileSweat Smile
Памела ми харесва, поддържана, натурална, възрастна. Не искам да си представям как ще изглеждат след 20 години днешните киборги.

Манукян правеше готини шоута с разни оркестри, гледала съм го няколко пъти. Жалко, че се е поддал/полакомил. По възможно най-тъпанарския начин. Престъплението е такова, че който и съд да го разглежда трудно ще издаде оправдателна присъда, защото при назначаването и раздаването на пари се подписват купища документи. В неговия случай с невярно съдържание. Делото се гледа в Пловдив, защото там са хванати двамата бенефициенти на откраднатото. Не мога да си представя защо изскочиха хора, които уж връщали по 30 х.лв, като целия смисъл на схемата е парите да отидат на едно място. Схемата е невъзможно да се реализира без участие на някой от министерството, защото бъркането в бюджета е чудовищно. За съжаление съда няма да стигне до истинския организатор. Изключено е да е солова акция. Дори да има подобна практика, мащабите би трябвало да са много по-малки, за да мине номера.

# 127
Майката на Елвира отдавна изнудва федерацията, с това че Елвира няма да се състезава за България. А преди, по време и след Олимпиадата истерията и беше непрекъсната. Толкова обиди написа майката на Елвира по форумите за Боряна и за Стиляна, че отдавна трябваше да има реакция от Федерацията. Отделно мълвата донесе, че девойката се е държала подигравателно с титулярките по време на предолимпийския лагер, а сега на Белмекен е била още по-груба и безпардонна.
Като са знаели, че заминават, защо се е качила с отбора на Белмекен и е започнала да подготвя новите си композиции? Чакали са добре да се хванат за новия клон, преди да пуснат стария.
А версията за здравословен проблем на член от семейството се появи след острата реакция на Федерацията.
Самата Раева е направила наистина много за Елвира. И за гражданство, и за какво ли още не.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 15:32 от alex_jp

# 128
  • София
Въпросната госпожа не спря да плюе Боряна Калейн преди Олимпиадата.

# 129
А версията за здравословен проблем на член от семейството се появи след острата реакция на Федерацията.
Самата Раева е направила наистина много за Елвира. И за гражданство, и за какво ли още не.

Не е вярно, аз лично видях коментарите на бащата на Елвира още в самото начало, когато тя го обяви в профила си. Впоследствие излезе становището на федерацията.

# 130
"Вие сте проста, миличка" ...Flushed

Не знам кой отговаря от профила на детето, но който и да е - нивото е махленско.

# 131
  • Berlin
И явно държи да отговори на всеки коментар.

# 132
  • Glasgow
Едва ли е детето, това е Захажаева стил

# 133
Точно това "миличка" не звучи като 16-годишно дете, та предполагам е маминка. Отговорът на всеки коментар също е в неин стил.
Горкото дете. Не може да не се запита човек какво ли възпитание е получило.

# 134
И без Елвира ще съмне. Майка й може да я запише да се състезава за Русия.
Ще я запише, ама друг път. Там конкуренцията е убийствена. На Олимпиадата коментирахме с дъщеря ми, че рускините макар и неофициално участват под прикритие. Поне 80% от индивидуалните състезателки на други държави бяха с руски имена.

Общи условия

Активация на акаунт