Звездни Компромати - Октомври'24

• 314 255
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 105
dariVale, във фейса следя Хасан Ефраимов, лекар, писател, пиеса направиха. Той още преди месец писа, че нещо се случва в театъра в Разград...
Може и така да е. Но е твърде елементарно за месец-два да вдигаш така разходите. И да очакваш, че ще ти се размине, защото някой чиновник в министерството ти налага схемата. Как не се научиха да крадат по малко, елегантно, дългосрочно.
Отделно театъра си има бюджет и всяко отклонение се разрешава с подписи от министерството. За десетократно увеличение сигурно лично министъра парафира.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 15:04 от dariVale

# 106
Те пили, яли и се веселили с Деди ( почвам да се питам, защо си е сложил такъв прякор) пък после много възмутени. Лицемери.

Памела е подела хубава инициатива, ама е като измитата чиния на измитата чиния. Определено някакъв лек грим би спестил отблъскването ми от лъщящата й призрачност, всеки път като й отворя снимките. Иначе на теория подкрепям идеята й.

А да и да добавя за този Манукян, не е редно, но направо ме отблъсква визуално. И дори не е заради измамите.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 10:44 от Китайска Капка

# 107
Те пили, яли и се веселили с Деди ( почвам да се питам, защо си е сложил такъв прякор, който не знам защо го пишат тук и като Диди, но се е назовал Деди...)

Първоначално се изявяваше само като Diddy, после стана Puff Daddy, а накрая пак се върна към P. Diddy. Това са официалните му прякори, с които го назовават навсякъде по света, няма нищо за чудене.
Рожденото му име е Sean Combs.

# 108
Те пили, яли и се веселили с Деди ( почвам да се питам, защо си е сложил такъв прякор, който не знам защо го пишат тук и като Диди, но се е назовал Деди...)

Първоначално се изявяваше само като Diddy, после стана Puff Daddy, а накрая пак се върна към P. Diddy. Това са официалните му прякори, с които го назовават навсякъде по света, няма нищо за чудене.
Обратното - Puff Daddy => P. Diddy => Diddy

# 109
Е, какво си въобраязава Памела Андерсън, на младини всички имат комплекси, много им пука - кой как те преценява, оценява. Със зрелостта идва или хайде - би било хубаво да дойде по-стабилното самочувствие, спокойствието, непукизмът.
Тя не е неподдържана, в чудесна физическа форма е, облича се хубаво, просто не носи грим. Може би е решила, че иска да ходи с истинското си лице, това носи много свобода. Нито ми е измита чиния, нито нищо, много свежа я намирам даже. Гримирани жени - бол. В крайна сметка - който, както се харесва, а тя явно се харесва така.

# 110
Признал си е всичко за схемата и останалите замесени.

А колко време е точил, пари по тази схема, диригента Манукян ?

# 111
На мен Памела също не ми е измита чиния и въобще - що за израз Simple Smile. Аз даже се чудя как е опазила тази бяла кожа, при положение, че с бурната й младост едва ли си е лягала рано и се е мазала с SPF. Умираме да хвалим естественото, появи се жена без грим - е няма ли да се гримираш малко 😝.

# 112
Харесва ми Памела, но и тя, както и Дженифър Конъли, напоследък имат едно суховато излъчване, все едно не са достатъчно хидратирани. Поне аз така ги виждам.

# 113
Признал си е всичко за схемата и останалите замесени.

А колко време е точил, пари по тази схема, диригента Манукян ?

Не  е много, Хасан Ефраимов писа, сменили директори на театри, не е само там,  има и други, за това в Пловдив  е съдебното дело. "Щъркелите на Делиормана4  шестваше по театрите и  той  оттегли постановката в протест след смяната на директора.
 Въпросът е кой командва? Та толкова доверие му гласуват. Явно съдът в Разград е  усвоен,  изненадани са къде се спука. Единия пуснал 30-те бона на хазарт. Ползата била осигуровки , парите да се предадат.

# 114
Памела точно такава на мен ми е прекрасна. Браво на нея, дано продължи така. Има грим, но много, много лек и кожата ѝ е доста свежа. За веждите явно не може да направи нищо, което да кореспондира с разбиранията ѝ в момента.

# 115
Много ми харесва Памела. Смятам, че е красива.
Дори и да е начин да остане тема на разговор, пак е важно. Да виждаме нормални човешки лица.
Защо пък да е роля, хората се променят, може да и е омръзнало да е секс звезда, това е изтощаващо. А опита сочи, на нейни наборки, че не е късно за цици, малко в устните, едни вежди:))))

Много ми е непонятно - отблъскват ли ви майките и бабите ви без грим?
Или всички ходите постоянно гримирани, лек грим, налЕ.
Аз ходя често без грим сега, но смятам и на 50 и на 60 да ходя без грим (тогава съвсем вече няма да ми пука кого отблъсквам в метрото:))))

Харесвам всички, които се стремят към и показват нормалното.

Много ми се иска да има още много такива, ама не виждам да става тенденция.

Дописвам се - за веждите. Къде е границата е въпроса - защо не оправи малко само веждите(естествено, е може)? Но защо не сложи само лек грим? Но защо не сложи съвсем малко в устните 1мл. колкото да ги освежи, не да стане патица? Но защо не съвсем мъничко ботокс в челото, само за тези бръчки? Но защо не съвсем малко нещо за тези петна само?
И ей така...къде се спира? Къде е достатъчно?
Никъде.

# 116

Ясно, нямах представа Simple Smile Благодаря за разяснението.

Памела лъщи по определен начин, сигурно от светлините и това за мен я прави някак твърде бледа и пр.
Но ми допада, че не се е направила на г*з от корекции.

# 117

Много ми е непонятно - отблъскват ли ви майките и бабите ви без грим?
Или всички ходите постоянно гримирани, лек грим, налЕ.

Харесвам всички, които се стремят към и показват нормалното.

Много ми се иска да има още много такива, ама не виждам да става тенденция.
Специално моите майка и баба на червения килим винаги са с дискретен грим. А Памела Андерсън според мен се прави на интересна.

# 118
В началото ми беше малко плашеща Памела, понеже по друг начин сме свикнали да я виждаме. Но има нещо много смирено и чисто в излъчването й, което при нейният имидж на младини, е доста фрапиращо. Изглежда като с годините да е намерила някаква хармония и мъдрост. Което само по себе си е красиво да се наблюдава отстрани.
Разбира се, това са само впечатления по снимка, може истината да е съвсем друга 😀

# 119
Аз имам същото впечатление за Памела, а дали е роля или не - тя си знае. Вероятно по малко и от двете - и се е уморила от ролята си на секс символ и иска да се погледне в огледалото без сиси и грим, и същевременно е решила да го монетизира по възможност като нов имидж. Защо пък не.

Общи условия

Активация на акаунт