Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 770
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 1 920
Хавиер е супер! Активист за различни каузи, включително политически нелеки каузи, поддържан, с излъчване.
По същата причина харесвам и Шер, освен, че е хубава, е жена с осанка, мнение, кариера. Зендая има страхотна фигура, но си е комформист и няма чар.
За Шон Пен, да, може би е малко по-избухлив като темперамент, но започвам да подозирам, че по-скоро не е мил и драг на холивудската машина и затова му допрецакаха имиджа.

# 1 921
  • Варна
Това интервю го "слушах", по-точно вървеше за фон, когато гостът, явно за втори път, защото интервюто беше към края му, започна да говори на "бе" и аз рязко се заслушах изумена Flushed

# 1 922
# 1 923
Всички искат да са вечно млади, няма човек, който да не иска да запази свежия си младежки облик.
Какъв кусур му намерихте на Бардем? Страхотен мъжкар със здраво и тренирано тяло! Годините и зрелостта го правят още по-интересен и сексапилен! 😍

# 1 924
ABC News съобщава, че Лиъм Пейн е имал множество наркотици в тялото си след смъртта, включително кокаин, бензодиазепан, крек и „розов кокаин“ (смес от няколко лекарства, включително метамфетамин, кетамин, MDMA).

# 1 925
  • До морето
Жалко! Четох някъде, че скоро е отбелязал 100 дни откакто е "чист".

Не съм фенка на 1Д, но ми стана мъчно. Свястно момче е бил, горките му родители! Странно е, че е буйствал във фоаето, после е припаднал и е имал конвулсии. Но от персонала го свестяват, качват го в стаята му, оставят го сам и вместо линейка, звънят на полиция....

# 1 926
Сам Смит прилича на човек. Явно има нова любов на хоризонта. Харесвам го, но бая се беше изтървал напоследък.

# 1 927
Всички искат да са вечно млади, няма човек, който да не иска да запази свежия си младежки облик.
Какъв кусур му намерихте на Бардем? Страхотен мъжкар със здраво и тренирано тяло! Годините и зрелостта го правят още по-интересен и сексапилен! 😍

Аз лично - никакъв Simple Smile. Тъкмо споделих в друга тема, че моят мъж е същия типаж. Че са и връстници. Физиономията - сякаш с малката брадвичка изсечена, не с финото длето. Явно такива харесвам, не тип Кен Simple Smile.
Само дето не съм Пенелопе, за съжаление...

# 1 928
Тази голяма глава и тези черти на лицето си ги представи на жена - нещо като Ваня Червенкова може би?

# 1 929
Тази голяма глава и тези черти на лицето си ги представи на жена - нещо като Ваня Червенкова може би?

Кукумицинка, това за Хавиер Бардем и за моя мъж ли? Ако да, права си, момичета имаме и доста се притеснявах как ще изглеждат. Но природата си знае работата. И двете приличат на татко си, но чертите са омекотени, фини, дамски. Хубави са ни децата Simple Smile. Това не можеш да го предположиш и измислиш предварително. А Ваня Червенкова сама се е "омъжествила" така.

# 1 930
Не може да се предположи, да. Виждала съм момичета от красавци - и майката и бащата, а те меко казано семпли и обратното. Груби черти на родителите, а момичето капка. Как ще се комбинират гените и кой дядо, леля, чичо ще се намесят е загадка. 🙂
Не съм виждала децата им с Пенелопе и не знам на Бардем специално, как са му се получили. Винаги ми е бил много секси, а иначе съм луда по Брад Пит, който е много по-сладникав.

# 1 931
Не съм виждала децата им с Пенелопе и не знам на Бардем специално, как са му се получили. Винаги ми е бил много секси, а иначе съм луда по Брад Пит, който е много по-сладникав.

Еее, сладникав може да бил като съвсем млад, когато са му предлагани клиширани роли, заради красотата. Или в разни бози като "Джо Блек". Който го е гледал в "Гепи" или в "Боен клуб", едва ли го приема като сладникав.
   С Бардем няма смисъл да ги сравняваме. И двамата са страхотни актьори, но са съвсем различни. Този свят щеше да е ужасно скучен, ако всички бяха/бяхме еднакви.

# 1 932
Ходих да търся децата на Пенелопе и Хавиер.
Тази намерих от по близо.

Скрит текст:

# 1 933
Брад Пит е с по-хлапашка физиономия с това чипо носле.
Бардем излъчва някаква зрялост.

Поправка: аз явно някаква друга снимка съм гледала със съвсем други деца.

# 1 934
Ами, деца като деца. За мен са сладки. Децата се променят много и мисля, че могат да станат красавици, като пораснат. Не, че е задължително. Да са им живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт