Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 677
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 025
  • В полите на Пирин планина
Ето ви секси българин:

Кюрпанов

# 2 026
Ето ви секси българин:

Кюрпанов
Форевър!

# 2 027
Владимир Карамазов ми е топ при българските мъже. Имаме общо хоби /фотографията/ и в момента, четейки книгата му, имам чувството,че го познавам лично. Доста странно усещане.
А и мъжа ми много прилича на него. Ако му трябва по- възрастен статичен дубльор, да се обади. 😀

# 2 028
Килиан ми е ...😍
Въпреки, че въобще не е мой тип мъж

# 2 029
https://www.instagram.com/p/DBZe2mkpWV6/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==
 Аз пък на стари години си харесах Мишел Мороне.
 В България няма много фенове, но се развива,  с разностранни таланти. Навсякъде по света има фен групи и милиони последователи.

# 2 030
Много харесвам Васил Гюров като малко по-млад. Сега го харесвам повече като човек с хубаво семейство и каузи. Май трябва да се пренесем в другата тема.
Скрит текст:

# 2 031
Срам не срам, и аз харесвам Микеле Мороне, въпреки спорните му репутация, личен живот и таланти (сори!), но в периода му от “365 дни” Bowtie Сега май е сложил няколко килца отгоре и не е моето.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 23:24 от Clare

# 2 032
За мен sexiest man alive си остава Лени.
The one and only.

# 2 033
Лени не ми беше кой колко на сърце, но откакто го видях на живо и отблизо, ми е топ оф дъ топ. Какъв 60 год мъж!

# 2 034

Това е от преди дни,  подготовка за   фотосесия за бразилско списание.  Ами скоро навърши 34,  остарява, побелява рано, но моя мъж на 26 беше повече прошарен. може да си падам по прошарени коси.  И влиза в роли, та се променя визуално.
https://youtu.be/wB9wurxwf48?si=-Otf1-YozuJubTde
 Това е последната песен, не е рисувал скоро.

# 2 035
Една мечта на четвърт век се сбъдна. Justin Timberlake, Scotiabank Arena, Toronto, миналия четвъртък. Нереално чувство. Момичето мечтало мечтата вече го няма, останала само жената сбъднала мечтата. Него не бях виждала никога, а нея не съм срещала от близо 25 години.

Скрит текст:

# 2 036
От българските известни мъже единствен константен любимец през годините ми е Руши. За много жени грозен и невзрачен, за мен - въплъщение на думите харизма и артистизъм.

Що се отнася до холивудските божества, през последните години най-паметните сцени от екрана са ми тези, свързани с Лий Пейс в ролята му във Фондацията:
Скрит текст:

# 2 037
И от мен запис за малък петък:
Скрит текст:

# 2 038
Лий Пейс като Трандуил във Властелина беше... един път! Макар и фантастичен герой, беше мега въздействащ с тия ледени очи. Аз явно много обичам студен сексапил. Изигра си ролята перфектно! Висок е... 1.96!
За съжаление не харесва жени.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 02:14 от Tess d`Urberville

# 2 039
Лий Пейс като Трандуил във Властелина беше... един път! Макар и фантастичен герой, беше мега въздействащ с тия ледени очи. Аз явно много обичам студен сексапил. Изигра си ролята перфектно!
За съжаление не харесва жени.
Скрит текст:
Интересен контраст се е получил: плътни тъмни вежди изнад изпитателен строг поглед, руси коси и нежни черти. Много готин.

Общи условия

Активация на акаунт