Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 391
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 265
В моите очи Любо Киров е изключително обаятелен и въздействащ като образ и глас. Негова почитателка съм от времето, когато пееше " аз съм различен, аз съм различен за тебеееее" и така нататък,и така нататък. Слушала  съм го на живо, много ми въздейства на сетивата 🥰

# 2 266
Забравих и аз един привлекателен мъж по темата. Не знам дали е симпатичен грозник, хубав мъж или нещо друго, но на мен ми харесва.  Е, гледах скоро запуснат вид с брада, но… всеки остарява различно!

Хю Лори
Скрит текст:

# 2 267
В моите очи Любо Киров е изключително обаятелен и въздействащ като образ и глас. Негова почитателка съм от времето, когато пееше " аз съм различен, аз съм различен за тебеееее" и така нататък,и така нататък. Слушала  съм го на живо, много ми въздейства на сетивата 🥰
И на мен до преди да се изкаже в подкрепа на употребилата алкохол и седнала зад волана Белослава.
От тогава нито имам уважение към него, нито към творчеството му…

# 2 268
Хю Лори е човек с излъчване. Такъв, който няма как да остане незабелязан в компания, освен ако другите от компанията не са още по-обаятелни от него. Дори на снимка е въздействащ, а на екран - още повече.

# 2 269
   И Хю Лори не е лош.
   Аз май ще напускам темата. Ами то, повечето мъже, които показвате тук, на мен все ми харесват! И хубавците и по-грозничките. Божеее, добре, че съм си намерила мъж, и то преди много години вече. Иначе, кой знае каква щях да съм Simple Smile, с това мое широко сърце и мека душа...

# 2 270
Истинска красота без джуки и силикон на кило
Ален Делон и Бриджит Бардо

# 2 271
# 2 272
Не е Ален Делон, а Жак някойсибеше. Имат снимка в гръб, не позволява да я сваля.
Иначе фигурата на ББ  е природно съвършенство.

# 2 273
  • in Wonderland
Любо Киров пусна нова песен тези дни. Клипа е с Дарин Ангелов и е много докосващ (каквато е и целта му де).
Скрит текст:

Иначе друга много силна негова песен и клип е Липсваш ми, с Явор Бахаров (знам, знам Grinning ) и  Радина Боршош
Скрит текст:

Голям артист и певец е, две години подред пълни летния театър в нашият град, като билетите са разпродадени поне месец преди това.

# 2 274
  • Наблизо
Не е Ален Делон, а Жак някойсибеше. Имат снимка в гръб, не позволява да я сваля.
Иначе фигурата на ББ  е природно съвършенство.
Жак Шарие,тогавашен съпруг и баща на единственият й син.

# 2 275
Ем то… може и за красиви жени да почнем 😁. Брижит Бардо е невероятно красива като млада и просто феноменално тяло и стойка. Има много жени с хубаво тяло и пропорции и на съвсем равна подметка и снимани отдалеч изглеждат малко невзрачни. Тая Брижит както и откъде да я хванат за снимка - съвършенство. Характерът и майчинството й не коментирам.

# 2 276
  • софия
И аз го помня този скеч на Краси Радков 😃 Беше ми много смешно, защото песента е доста веселичка.
На концерт на Любо Киров не бих отишла, не е точно моята музика неговата, но бях на негово участие в пиано бар, така се случи, че имахме повод. Много приятно изненадана останах.
На концерти Любо я представя като "любимата песен на гробарите" 🤣

# 2 277
  • България
За пръв път се вглеждам в Бриджит Бардо и не виждам нищо кой знае какво във вида й. Лицето й има селски чар, за мен е грозновата. Цветът на косата й не отива на кожата й. Прическата й също не й отива. Сравнена с Одри Хепбърн е като хубавицата на селото.

# 2 278
И аз го помня този скеч на Краси Радков 😃 Беше ми много смешно, защото песента е доста веселичка.
На концерт на Любо Киров не бих отишла, не е точно моята музика неговата, но бях на негово участие в пиано бар, така се случи, че имахме повод. Много приятно изненадана останах.
На концерти Любо я представя като "любимата песен на гробарите" 🤣
Ох Joy
Ето, още една точка за него - има и чувство за хумор Grinning

# 2 279
Любо пее страхотно, и участията му са страхотни - има контакт с публиката. Графа е много далеч от неговите певчески възможности, но пък се справя добре като продуцент и автор.

Общи условия

Активация на акаунт