Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 506
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 445
Кейт Бекинсейл за роля ли е така или вече така си ходи 😀?
Така си ходи. Grin

Като си спомня каква беше в ерата на "Пърл Харбър".
Какво естествена красота и благородство излъчваше.
Сега много ли й харесва да ходи като изцъклено, безизразно, мършаво плашило, облечено в розово...

# 2 446
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Дженифър Лорънс с тази рокля сякаш иска да ни подскаже, че е бременна отново или греша?
Стрина и Каменов са ми еднакво неприятни и непоносими, но насилието в каквато и да била
форма не го толерирам и направо изумявам, че в това шоу са допуснали да се случват
подобни неща.

# 2 447
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Дженифър Лорънс с тази рокля сякаш иска да ни подскаже, че е бременна отново или греша?
Тя си е бременна, и не го крие, мисля...

# 2 448
  • София
Нищо компроматно, но истинска магия и талант от Damiano Two Hearts

# 2 449

Готин Дамиано, въпреки че не ми харесва този стил, отново се превъплащава чудно! Страхотен талант е!

# 2 450
  • София
Като си спомня каква беше в ерата на "Пърл Харбър".
Какво естествена красота и благородство излъчваше.
И там не беше с естествената си хубост, но факт, че беше много красива и нежна. Явно я е треснал неприятният период при жените на нейната възраст и се вживява в ролята на лолитка, макар и попрезряла.

И аз съм шокирана от конспиративната теория, че шамарът на Спас от онзи австралопитек е режисиран. Хайде малко по-сериозно!

# 2 451

Готин Дамиано, въпреки че не ми харесва този стил, отново се превъплащава чудно! Страхотен талант е!
Прилича на Матю Макконъхи така.

# 2 452
  • България

Много харесам Манескин в италиански рок. На Дамиано му лепва добре имиджа на лошо момче, което се напива на Евровизия, но този котидж кор не му отива. Тази песен ще звучи 100 пъти по-добре от някой Benson Boone/Harry Styles. Изисква се много по-лигав глас и персона, за да напасне.

Знам, че хората не харесваха Silverlines, но те са по-интересна концепция за песен, по-нестандартна.

# 2 453
  • София
Сидни Суини в трейлър римейк на филма "Барбарела" 2025 излиза на екран.
Оригиналната Барбарела от 1969 година е Джейн Фонда
Скрит текст:
Никол Ш.  в мюзикъла "Булевардът на залеза"
Скрит текст:

Елена Калевска

# 2 454
Ами браво на Спас, че му се е противопоставил на този изрод. От толкова мъже в къщата, само той ли го е направил? Дето е почти дете? Явно са големи мъжаги вътре.

А всъщност какво е това предаване? Каква е тази къща?
Нещо като биг брадър ли?

Не можах да позная Поли Генова,
https://www.instagram.com/reel/DBdhOPXi5Lc/

# 2 455
Гледах видеото на Спас по случая. Не са идвали родителите му в предаването, били са извън България. Като е навършил пълнолетие, е завел иск срещу Каменов за причинени неимуществени вреди.

Да, бяха в гръцкото село на рутинната си почивка. Леко съм скептична, че много са се притеснили, много им се е искало да дойдат, ама не могъл нито единият от тях да мине 300 км с колата.

А пък Спаси не щял да излиза, защото бил набирал популярност и фенове.

Явно много са се трогнали от шамара всички.

# 2 456
  • София
Ами браво на Спас, че му се е противопоставил на този изрод. От толкова мъже в къщата, само той ли го е направил? Дето е почти дете? Явно са големи мъжаги вътре.

А всъщност какво е това предаване? Каква е тази къща?
Нещо като биг брадър ли?

Не можах да позная Поли Генова,
https://www.instagram.com/reel/DBdhOPXi5Lc/
Да, прилича на Биг Брадър, но има и състезания. Половината са инфлуенсъри, другите - не, Спас е във втората група.
Предаването е снимано лятото, сега се излъчва и много младежи го гледат, всеки епизод има по 300-600000 гледания.

Спас се изказа в защита на момиче, на което Каменов ѝ влезе заплашително, че не е редно и затова отнесе шамар. Единствените, които заеха позиция са те двамата, останалите си мълчаха и гледаха надолу. Дори и уж момчето, което е влюбено в момичето.
А за Емо Каменов е ясно, че въобще не е трябвало да го вкарват, от първия ден заплашва и се вижда как ги е страх. Вкрават възрастен мъж сред младежи. Освен за провокацията е вътре и защото има адски много последователи, които му се кефят. Особено популярни са му тези срещу момичетата от Ергенът, които все обяснява как ще бие.

# 2 457
Гледах видеото на Спас по случая. Не са идвали родителите му в предаването, били са извън България. Като е навършил пълнолетие, е завел иск срещу Каменов за причинени неимуществени вреди.

Да, бяха в гръцкото село на рутинната си почивка. Леко съм скептична, че много са се притеснили, много им се е искало да дойдат, ама не могъл нито единият от тях да мине 300 км с колата.

А пък Спаси не щял да излиза, защото бил набирал популярност и фенове.

Явно много са се трогнали от шамара всички.
Защо Спас трябва да излиза след като е жертва? Не той е ударил някого.
В интерес на истината веднага след това Спас го изгониха на номинации, от които не се отпада, но се отива на друга локация, където може да се спаси с игра. Така че не е успял да си бере от популярността след това.
Между другото една интелигентна и изискана дама (разбирайте обратното) гласува точно с този аргумент срещу Спас - че е разтърсен от случката и трябва да излезе. Тя беше и най-голямата фенка на Емо Каменов.
В момента всички социални мрежи са засипани с коментари за случилото се и сигурно 5% оневиняват бабаита. Една от тях е певицата Ан Джи, но останалите са все такива "читави" персони.

# 2 458
Аз се надявам Емил Каменов да понесе последствия, за да не реши утре да шамароса например в заведение тинейджъри, защото примерно се почувствал неуважен от тях, или да заплашва и обижда млади момичета, защото му се сторили неприлични. Изобщо време му е да спре да се показва и децата да го гледат и да вярват, че това е мъж за чудо и приказ. Ами не, не е алфа мъжкар, алфа простак е.

# 2 459
Е, естествено. Каменов е един 45-50-годишен чичка, който си изкарва парите точно така - като налита на бой и заплашва по-слабите или обижда ергенки, които може да му бъдат дъщери.

Общи условия

Активация на акаунт