Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 446
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 475
  • София
Да го шамаросва орангутанът значи, заслужил си го е, като ходи да гледа голи жени.
Чак се чудя четете ли се като напишете нещо или ей така, лаф да става.

# 2 476

Тази Галя Симеонова като беше малка май водеше някакво предаване. Помни ли я някой с какво се занимаваше?
Предаването се казваше " Здравей!" И тя беше водеща

# 2 477
  • Glasgow
Киану Рийвс с приятелката си в Лондон
Скрит текст:
Актьорът Андрю Линкълн (walking dead, героят му в Love actually беше влюбеният в героинята на Кийра Найтли) е бил в кафене, в което често ходя. много хубаво остарява
Скрит текст:

# 2 478
Да го шамаросва орангутанът значи, заслужил си го е, като ходи да гледа голи жени.

Възрастните хора са равнопоставени. Има същите инструменти да го шамароса и той, или да реагира по някакъв начин. Не подкрепям шамаросването, но защо изобщо някой, който трябва да бъде пазен като дете, е вкаран в среда на агресия и разврат?

# 2 479

Възрастните хора са равнопоставени. Има същите инструменти да го шамароса и той, или да реагира по някакъв начин. Не подкрепям шамаросването, но защо изобщо някой, който трябва да бъде пазен като дете, е вкаран в среда на агресия и разврат?

Където и да е вкаран или влязъл по собствено желание, никой няма право да шамаросва когото и да било, това не го ли разбирате?.. Какво толкова оправдавате агресията или от омраза към Ирина го правите? Аман от защитници на агресията!

# 2 480
  • София
Никой не трябва да бъде специално пазен, дори на 30 години да беше Спас, пак щях да реагирам така.

# 2 481
Как ще са равнопоставени възрастните хора? Та нали това е физическо насилие - единия е по-силен от другия и се възползва от това предимство

# 2 482
  • При семейството си
Не мога да коментирам дали е било режисирано или не, но си вървеше и гледаше момичетата със самочувствие по плажа, а не както тук се изкара, че едва ли не се е заврял в миша дупка и дълбоко преживява цялата ситуация с шамара.
Един вид щеше да ви е по-правдоподобно ако няма самочувствие и изпадне в депресия ли? Или пък очевидно стабилната психика на момчето по някакъв начин оправдава насилието над него? Страшни глупости се пишат тук понякога.
Нали ще го съди за неимуществени вреди, за наличието на такива, може би има значение.

# 2 483
Освен това няма нужда Спас да чака са стане на 18, за да се заведе дело от негово име.

# 2 484
  • При семейството си
Освен това няма нужда Спас да чака са стане на 18, за да се заведе дело от негово име.
Тук обяснява защо така е решил:
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/19187316

# 2 485
Kate Hudson с коледна песен
Скрит текст:

# 2 486
Не мога да коментирам дали е било режисирано или не, но си вървеше и гледаше момичетата със самочувствие по плажа, а не както тук се изкара, че едва ли не се е заврял в миша дупка и дълбоко преживява цялата ситуация с шамара.
Един вид щеше да ви е по-правдоподобно ако няма самочувствие и изпадне в депресия ли? Или пък очевидно стабилната психика на момчето по някакъв начин оправдава насилието над него? Страшни глупости се пишат тук понякога.

Както казах, аз не коментирам достоверността на случката, а това

Младо момче, има приятели, вероятно си е харесал някоя девойка и да му бият шамари пред всички. Достойнството му е смачкано.

Правилно ли е да се раздават шамари? Не.
Дали това е повратна точка в живота на Спас и цялото семейство, което е обърнало живота им с хастара навън? Също не.

# 2 487
  • София
Това, че някой някого е засякъл в Гърция не означава, че е наясно за повратните точки в живота му.
Шок и бомба - тийн се заглежда по момичета, поработил и спрял - чудо невиждано.
Ще ме направите зорлем защитник на Ирина бре, спрете се с глупостите. От 100 кладенеца вода се вадят да се оправдае Каменов, точно в този форум, ненормална работа.

# 2 488
Очаквате да се затвори вкъщи заради шамара ли? И само ако е затворен може да го изживява тежко - ако е в Гърция месец след това, значи лъже.

# 2 489
Дано все някога да им мине модата на скандалните реалитита, а ла къщата на нещо си. Скандали, шамари, напивания и любов, ама по балкански (включваща предходните неща). Голяма ирония на съдбата се получава, защото Иван и Андрей доста допринесоха за опростачаването на реалити форматите у нас.
Момчето не го знам, не следя много-много всеки, които става известен с нещо. Но не е нужно да имам впечатления, за да съм категорична, че такова поведение е неприемливо и не може да бъде оправдано.
Майка му Ирина ми е доста антипатична, за мен тя и Галя (инфуенсърката споменава по-рано тук) са ми еталон за селски пръчки. Не я следя.

Общи условия

Активация на акаунт