Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 296
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 3 030
Синът му Андрей, следва в Съветския Съюз след неговата смърт, (после в най-мизерните години - 90-те заминава за САЩ)

кой  кара Алфа Ромео и кой учи в чужбина тогава, знаете ли или не?!

за децата на Котков- нищо, нула привилегии и грижи, макар че Котков и другият младеж са истинските жертви .....

# 3 031
***  Абсолютно на първо четене се сещам за три много известни проекта групи "събрани от кол и въже"  - "Бони М", "Мили Ванили", "Спайс гърлс".Така че не е като комунистите да са открили топлата вода.

*** Най-показателния (за мен) пример за ролята на певеца е всеизвестната песен " I Will Always Love You ". В мрежата има достатъчно изпълнения на автора й - Доли Партън. А изпяването на Уитни Хюстън предполагам звучи в главата на всеки само при споменаването на заглавието. Без Уитни песента щеше да си остане в старите албуми на Доли Партън, световно неизвестна. "Тялото" на песента е на създателите му, но изпълнителите са тези, които вдъхват душа и придават характер. Симбиоза.

*** Симбиоза може да се нарече и нещото в бившето сем.Кацарови. Хайде тя го е примамила млад и зелен за едното жителство. Но после заедно катерят класациите. Колкото той е направил за кариерата й, сигурно поне толкова тя е върнала с участието си в групата. Може тя да е била амбициозната, която го е тикала към Скандинавието, към участия, към конкурси. Едва ли някой може да каже какво би бил той без нея.
*** Да не се разбира, че я харесвам. Беше на участие на фирмено парти, обаче в заведението имаше и външни хора (не го бяха затворили само за партито). На микрофона чак обяви как някои от присъстващите се възползвали от безплатен концерт.
*** А пък за идеите и да се пуска 100% българска музика чак ми е смешно. Хич не й идва на ум, че радиата може да предпочетат да въртят Криско, Дара и разните там нови звезди. А явно идеята й е друга. Иска й се доход без да работи, ама няма.

*** Ей я ветеранката Иванова. Концерти прави, чат пат интервюта дава. Сама, на върха. Няма богини, няма здравец, чимшир, (И)ритуали.
Скрит текст:

"След 3-годишна пауза Лили Иванова сяда пред телевизионната камера за откровен разговор със звездата на бТВ Светослав Иванов.

Разговорът е заснет във великолепната обстановка на бившия царски дворец, днес Национална художествена галерия. За целта директорът на галерията Яра Бубнова е дала специално разрешение една от най-пищните бални зали на Двореца да приюти срещата между най-българската изпълнителка и топ журналиста.
От Двореца добавят, че за тях е било огромна чест да предоставят помещение за специалното интервю."

# 3 032
Цялото това оплюване на Силвия Кацарова ми звучи като статия от жълтата преса. Чак пък толкова принизяване ми навява на лична вендета чак. Този Милчо все едно лично от плюещата потребителка го е взела Силвия, та ѝ е толкова черна.

# 3 033
И на мен ми дойдоха в повече жълтите, даже кафяви клюки за Силвия. Пък свекърите я гонили, къде спала, къде не спала.....И какво значение има това за песните, които е изпяла? Ровенето в чуждия живот не говори добре за коментиращия.

# 3 034
Аз пък научих интересни неща Simple Smile и за Гунди, и за Силвия.
Това за "безплатния концерт" е потресаващо. Laughing

# 3 035
Знае се защо се казва "Левски- Спартак", разбира се- през 1969 г.
към слабия футболно отбор на "Левски"  присъединяват силния отбор на "Спартак", както и клуб"Спортист"- така става един силен отбор, после махат "Спартак" и от този известен тогава тим няма и спомен ...

# 3 036
Хората с проблеми с партията не правеха велика кариера, само това искам да знаят по-младите читателки.

# 3 037
Не е от жълта преса това, което беше разказано. Известна софийска история е и много хора все още я помнят и разказват.  Включително и Кеворк, който удобно и вероятно умишлено пропусна истинския етнос в изобличаващото интервю. За съжаление не намирам интервюто, няма го в мрежата, то беше във възродения период на "Всяка неделя", продуциран от Иван и Андрей.
Онези дни Ви споделих полезен извод  -  че колкото повече един човек се занимава с неща, които не разбира, провокира и се бута в медийното пространство за щяло и нещяло, толкова повече се и "рови" в старите и нови кирливи ризи и се коментират неща около личността му от всякакво естество.

# 3 038
Софи Маринова защо никой не я коментира кой етнос е? Предполагам допринася и това, че тя самата не го крие и се самоиронизира често по темата. Вярно сега и времената са други Simple Smile Wink

# 3 039
Между другото, много роми се писаха турци по време на промените. По-елитно им беше.

# 3 040
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Между другото, много роми се писаха турци по време на промените. По-елитно им беше.
И сега има много роми, които твърдят, че са турци, кръщават децата си с турски имена, но нито знаят езика, нито спазват ислямските канони. Но в България удобно са турци, в Западна Европа вадят личните карти, и стават българи.

# 3 041
Още ли коментираме етноса на Кацарова? Какво значение има? Крила го е, не е ок, но не виждам кой знае каква драма. Може и партийна повеля да е било, кой знае. 

Личното ми мнение за Гунди и режима е, че е имало някакъв натиск и контрол върху него, изпълнявал е каквото е искано от него и в замяна на послушанието си е имал възможността да играе, имал е привилегии и т.н Ако се замислим, подобна е била ситуацията за много хора - послушен си и ти позволяваме да работиш еди къде си, да живееш някъде си, децата ти да учат в по-елитни училища и в чужбина.

# 3 042
Аз не съм мислила да гледам филма, аз го гледах.
Наистина, във всеки един кинаджийски аспект е несравним с продуктите, които реализират родните творци.
Картина, цветове, операторско майсторство, актьорска игра беше супер и най-вече в сравнение с родната продукция ала Ники Илиев и Саня Борисова ( а на тази съжалявам, че отидох на филма, толкова некадърно нещо отдавна не бях гледала ).
И този момент при българските актьори, в който усещаш, че играят, преиграват с мимика, с интонация в "Гунди" го нямаше. Брилянтен Стоян Радев Heart
Не знам за холивудска продукция, но определено по игра е на нивото на филмите преди да дойде демокрацията, когато сме имали кино и артисти.
Намерен е бюджет и е реализиран по добър начин, адмирации към режисьора Димитър Димитров (набор 86).

Не познавам Гунди, не мога да дам мнение по отношение колко реалистично от гледна точка на характера на Гунди го е пресъздал Павел, но съпругата му е била консултант сценарий, така че съм склонна да вярвам на пресъздадения образ.

Това което на мен, според моя вкус не ми допадна е актрисата която изигра Лита. Красиво момиче, вероятно е и добра актриса, но има много характерен тембър, който за мен не пасваше на образа.  Също и не почувствах химия между Гунди и Лита. Самия разказ на моменти беше много монотонен. Имаше някои моменти, на които можеше да се акцентира повече и да се разгърнат една идея повече. Но това са вече детайли.
Нищо не видях за сина на Гунди и отношенията им. Величка Маркова се е била притеснявала, дали от филма се разбира, колко много Гунди обича сина си и Иван й е обещал, че се разбира... Добре, но нямаше нищо за отношенията между двамата в самия филм. Ако не знаех от интервюто на Величка, че Гунди е прекарвал много време със сина си и го е водел със себе си почти постоянно ( като преди катастрофата без причина е решил да го остави в София, което и Лита до днес намира за знаково и съдбоносно), от филма нищо не разбрах за тяхните отношения.

Но като цяло ми хареса. От кино салона излезнах доволна, че е направен такъв филм, че е имало такъв българин и че вече не е комунизъм.

# 3 043
Хората с проблеми с партията не правеха велика кариера, само това искам да знаят по-младите читателки.

Естествено, че не,  партията не би позволила такова нещо.  Затова и си има хора да ги държат послушни. Особено хората с неоспорим талант и харизма, какъвто Гунди, очевидно е. Аз не съм го гледала на живо, естествено, но то и на записи си личи, актьорът, между другото, много  прилича визуално.

# 3 044
Много мнения искам да лайкна, но за жалост, това ограничение до само няколко, ми пречи.

Прави ми впечатление, че най-компетентните по отношение на  личния живот на Силвия Кацарова, които я наричат с "истинското ѝ име" употребяват СИлвер. Няма такова турско име, всъщност е СЕлвер.
Оттам насетне всеки факт,споменат за нея, го приемам по същия начин. Близо, но не точно. Важно е да се отбележи тя коя е, ние кои сме.
Как е успяла, какви са произходът и гласовите ѝ възможности, ми е все едно. Песните от младостта ѝ винаги ще ми звучат свежо и приятно.
И ако кариерата ѝ е била създадена от всички около нея, защо това не се отнася за дъщеря ѝ, която по рождение има шанса да се възползва от всичко най-добро в музиката - собствено студио, познати текстописци, композитори!? Значи и нещо повече е нужно от всичко това, примерно ярък глас и характер.

За филма "Гунди", също да взема отношение.
Аз съм киноман, много капризен при това. И когато хора без грам понятие от кино почнат да ми говорят въодушевено и компетентно за  подвига си от гледането на нашумял филм, то рязко давам назад и вече създавам собствено мнение с отрицателен знак. Мелодрама с добър герой, чиято алфа ромео е преследвана от злия гений на ДС.
Айде, да сме закачили и ние  малко от времето на комунизма и да помним, че нашенските герои се движеха в по-скромни возила.
Сега излиза, че всички с алфа ромео, волги, чайки и тн, преследвани здраво от властите, но за тяхна заблуда са им разрешавали возила от по-луксозен клас. Евтина пропаганда.
Когато детето ме запита като по-малко- Какво значи комунизъм? , ме хвана на тясно.
Това не се обяснява само с думи, художествени творби. Трябва да си го живял, опитал, за да си наясно с всичките му измерения.

Общи условия

Активация на акаунт