Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 175
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 3 075
Е, проксима, ти вярваш, че Силвия Кацарова е от турски произход, оттам идва разликата в нашите мнения. Това, че турци определят някого като нетурчин и не им е приятно някой, който не е от тях да се изказва по специфични тематики сигурно е редно да има своята тежест.

Toчно това имам предвид, Tess d`Urberville

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 15:50 от Questar

# 3 076
Аз играя на "прескочи кобила" с мненията за турцисизма на Силвия К.
А може ли следващата подобна дискусия да е за Тони Стораро, той тучин, ром или турски ром е Bowtie
Не, той не е крил какъв е Grinning

# 3 077
Много харесвам Гергана Гунчева, дано е намерила готин мъж. Интересно ми е кой е. Има няколко водещи, които не се бутат, но изглеждат възпитани и нормални - Поли Гергушева, Алекс Кръстева. Също и Ромина харесвам, отказа се от ‘На кафе’ заради семейството.
Ромина не е ли наследничка на Нана от Съдебен спор? От како се е отказала?

# 3 078
Вероятно се е отказала от втората работа в "На Кафе" Ромина. Но тук важното не е работата, а да има къде да се разходят тоалетите между гледането на деца и екскурзии. Като при Зейнебчето.

Нана с Порше.
Скрит текст:

Странен ми е този материализъм на Нана, откакто е с богатия чичо все обича да демонстрира скъпи вещи. Помня я от @.знам предаването и беше алтърнатив мацка, голяма промяна в майндсета:
Скрит текст:

# 3 079
Ти се шегуваш или не познаваш турци!?
Не говорели езика си...смях.Това, че частично защитавам Силвия Кацарова, не значи да вярвам на всички удобни глупости, които говори.
Всички си говорят матерните езици перфектно.
Дори едно чудесно момиче от турски произход от доволно интелигентно семейство, което имах удоволствието да познавам,извън многото езици, които ползваше на запад, във ФБ основно си пишеше на турски в коментарите. А мислех  за нея, че у тях говорят на български език.
Работила съм с етноси, материя от близък ракурс, а не ЕЖК.
Hug
Да, съгласна. Турците говорят турски. Има вариации. Понякога в провинцията го говорят повече, но по-диалектно, докато в по-големите градове не го ползват толкова, дори помежду си, но, ако са от ерудирано семейство, го говорят даже по-близко до литературния. Тези, които може да не говорят турски са точно турските роми (нещо като при българските роми) и помаците (повечето са мюсюлмани, но те не говорят езика).
Това откъм обща култура и предполагам по повод това, че Кацарова не знае добре турски. А особено тогава се е говорел даже доста повече от сега. Умее да се рекламира жената, и с това как е била много ухажвана.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 16:44 от Linda*kiss

# 3 080
  • София
Я, какво намерих от преди 17 (!!!) години, Дим Дуков е жив, правят пълна промяна на Катето Евро!

https://youtu.be/CcH169Udcfg?si=-UKazpkEzS75vhEk

# 3 081
Преслава 😃
Скрит текст:

# 3 082
# 3 083
Джорджина в актуалния тренд “забравих си полата”
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 084
Я, какво намерих от преди 17 (!!!) години, Дим Дуков е жив, правят пълна промяна на Катето Евро!

https://youtu.be/CcH169Udcfg?si=-UKazpkEzS75vhEk

Катето добре, поогладили са я, ама Дим Дуков, горкият, направо са се подиграли с тия зъби. Те по-зле от на Благо Джизъса.

# 3 085
Джорджина няма тяло за този тренд, ще ме прощава, ако ме чете Joy

# 3 086
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Джорджина няма тяло за този тренд, ще ме прощава, ако ме чете Joy
Определено, тя е латино тип, не е "солетка".

# 3 087
Джорджина в актуалния тренд “забравих си полата”

Случвало ми се е преди години да сънувам как съм навън, и изведнъж виждам че съм си забравила полата. Голям срам. Като видя такива снимки, все за тези сънища се сещам Grinning

# 3 088
  • Sofia
Голямо четене ударих и все очаквах някой да каже кой е новият на Гергана Гунчева (този, с който е била в ресторанта). Пропуснах ли го някъде, моля кажете?

# 3 089
Единственият ми проблем със Силвия Кацарова и подобни, е че смятат, че съм им длъжна да ги издържам. Ами не съм. Ако искам да ги слушам, ще си купя билет за техен концерт, например. По националното радио очаквам да има разнообразие и в никаквъв случай само бг музика. Изобщо, мнението ми за бг естрадата, е че в голямата си част са нагли и кресливи. А така, съвсем нямат шанс да получат уважение. И изобщо не става дума за гласови данни и творчество.
А да, очаквам да си плащат и данъците.

Общи условия

Активация на акаунт