Осмокласници 2024/2025 - тема 3

• 38 550
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Не мога да намеря мнението на съфорумката, която писа, че нейното дете е с фиксирани ритейнъри.

Аз също исках такива, защото ми беше ясно какво ще стане с нашите, които се махат. Ортодонтката обаче отказа, под претекст, че ще пречи на хигиената. Мен това не ми прозвуча много убедително, но нямах желание да споря, защото бяхме приключили лечението и вече исках да приключим процеса, а и все пак тя е специалист. Не знам дали доводът й беше убедителен.
Моята от скоро е с фиксирани + свалящи се. Е, познай, свалящите се въобще не ги слага... Добре, че залепиха и другите, поне те да стоят на зъбите.

# 241
Естествено. С фиксирани е много по-добре. Яд ме е малко, ама минала работа. Все ще се запази някакъв ефект, а като е необходима последваща корекция - ще се оправяме.

# 242
Естествено. С фиксирани е много по-добре. Яд ме е малко, ама минала работа. Все ще се запази някакъв ефект, а като е необходима последваща корекция - ще се оправяме.
Ние пък отидохме с нагласата, че ще дадат само свалящи се и много ни изненадаха, като й залепиха другите. Даже дъщерята се пазареше да не ги слагат, но ортодонтът каза, че при нея трябва... явно си преценяват индивидуално.
Може би при вас не е имало нужда Simple Smile

# 243
Книга за Ученика, 8 клас, Архимед
Комбинации_Вариации_Пермутации

/Пак ще помоля да направи някой поща, така в чата ще се изгубят файловете/
Създадох в abv

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 15:29 от Gergana8310

# 244
Може би при вас не е имало нужда Simple Smile

Ее… и аз на това се надявам като цяло, че все пак ортодонтката е компетентна и правилно си е преценила Simple Smile

# 245

Много благодаря! В училището на моето дете карат по-лежерно с математиката, нямат сборници. А има нужда от допълнителни задачи, пък не ми се купува тази година сборник. В седми клас накупих много помагала. Ако някой качва понякога нещо допълнително, много ще помогне.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 17:21 от laurentin

# 246

Създадох в abv

Много благодаря! В училището на моето дете карат по-лежерно с математиката, нямат сборници. А има нужда от допълнителни задачи, пък не ми се купува тази година сборник. В седми клас накупих много помагала. Ако някой качва понякога нещо допълнително, много ще помогне.
И моето дете няма нито сборници, нито учебни тетрадки. Качих книга на ученика и работни листове на Анубис. Ще се радвам, ако някой има сборника на Просвета с 1260 задачи, да качи тестовете за упражнение към разделите Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 15:30 от Gergana8310

# 247
Много благодаря!

Относно ортодонтското лечение - след консулктация на нас ни казаха, че трябва да се изчака да израстнат всички постоянни зъби и тогава ще се действа (най-вероятно). Явно случаят на набора е такъв Simple Smile

[/quote]Създадох в abv

Готово, изтрито!

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 19:26 от Итео8

# 248
Може ли съдействие за две задачи по математика ако ви е удобно?

# 249
Мама Ру, проверихте ли желязото и хемоглобина?
До, всичко е в норма, освен кръвното и това как се чувства. Днес пак ми звъни класната да пита какво да я правят, защото няколко пъти колегите са я вадили от час понеже моята залягала по чиновете да "припада". Тя твърди, че й е зле, но пък тук в понеделник пред ендокринолога твърдеше, че е добре и настояваше да си ходи на училище. Не е израствала на ръст много, килограмите спрямо ръста също са добре - 38 кг е, ръст -  156.

# 250
Момичета, изтрийте данните за новосъздадената поща от тук (включително и цитиранията) и всеки, който иска достъп да пише на Gergana8310 на лични.
Нали си давате сметка, че информацията във форума е обществена и напълно неограничено достъпна. Пишещите тук са една незначителна част от четящите. Реално всеки може да я отовори тази поща и, например, да изтрие качените вече файлове. Неслучайно седмокласната беше с някакви ограничения на достъпа.

Мама Ру, стискам палци да се оправи детето и да не е нищо сериозно. Направихте ли вече консултацията с ендокринолога?

# 251
Момичета, изтрийте данните за новосъздадената поща от тук (включително и цитиранията) и всеки, който иска достъп да пише на Gergana8310 на лични.
Нали си давате сметка, че информацията във форума е обществена и напълно неограничено достъпна. Пишещите тук са една незначителна част от четящите. Реално всеки може да я отовори тази поща и, например, да изтрие качените вече файлове. Неслучайно седмокласната беше с някакви ограничения на достъпа.

Изобщо не се усетих. Премахнах данните от моите публикации, но останаха две от цитиранията

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 16:45 от Gergana8310

# 252

Мама Ру, стискам палци да се оправи детето и да не е нищо сериозно. Направихте ли вече консултацията с ендокринолога?

Променете паролата.
Колко пъти помолих някой, който знае, да я направи. На мен с abv не ми се занимава.
То пък няма нещо тайно за споделяне, просто да не се изгуби в съобщенията. Нека ползват и хората, които нямат възможност да си купят помагалата, та дори и да са само четящи.
https://cscan.co/3eZH0018rGJ
“Сборник 1260 задачи по математика”
Gergana8310, моля да го качиш в пощата и него Simple Smile

Добавям и предишният линк
https://cscan.co/3eZH0018rKB
“Книга за ученика”
Задачите са от Комбинации, Вариации, Пермутации

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 16:48 от i_nenova

# 253

Изобщо не се усетих. Премахнах данните от моите публикации, но останаха две от цитиранията
Изтрих данните.
А днес моето е правило тест на комбинаторика. Тъкмо се зарадвах, че ще му дам задачи за упражняване, то пък госпожата ме изпревари. Нищо, за другите теми ще ползваме. Много бърза се оказа госпожата с материала. Взели са днес вектори.

# 254
Момичета пратих на Gergana8310 eдин тест да го качи в групата за комбинаторика но ще може ли някоя от вас да ми съдейства с отговорите да мога да проверя наборката, че съм затрупана от работа и нямам време да седна да ги решавам , предварително много ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт