Жените не разбират.

• 22 316
  • 828
  •   1
Отговори
# 330
Да, и аз това си казвам, опитвам се вече да си спирам тревожното свръхпремисляне като усещам, че започва. 😅

Но е хубаво все пак да имаш партньор, който те подкрепя и на когото можеш да разчиташ. Ужасни истории има в този раздел. :/

# 331
Не живеем в общество, което оценява майките и труда им достатъчно. Така е като не е леене на бетон.
Така е, права си. Откъде според теб тръгна това обезценяване на раждането и майчинството за сметка на по-възвисени дейности като леене на бетон и щракане на компютъра по цял ден? Wink

# 332
  • SF
Възвишени дейности.
А ти критикуваш решенията на хората ли? И им се подиграваш на заниманията?
И това е нащракано от мъж, отделил време да се регистрира в популярен форум, където темите предимно са за кърма, сливици, температурки, може ли да се оженя с цветен лак на ноктите, стегнати букли или небрежен сешоар, серуми за устни  и много рядко за футбол, голф и риболов или как се сменя колянов вал.

# 333
  • София
Аз като бях в казармата имах много ерекция.
Затова трябва да се върне казармата.
То има виц баш за това:
"По бай Тошово време как ми ставаше, а сега - всичко развалиха, ей!"

# 334
Мъжете за едни хемороиди или бъбреци говорят, все едно за три раждания ...
Аз не съм раждал.
Но явно ти не си била с тежка бъбречна криза.

😀😀😀 а тези Жени, дето хем са раждали, хем са имали бъбречни кризи, да вземем да ги изографисаме в икони ли? Къде се мериш ти?😀😀
Иначе, типично по мъжки, смяташ че жените не разбират, чак и тема пуснал. И смяташ че ти всичко разбираш, или поне че разбираш повече от тях, защото си мъж. Голяма смешка, но жалко че България е пълна с такива смешковци под път и над път. Да се смееш ли, да бягаш ли…
Споко, прозрачен си и те разбирам прекрасно.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 09:06 от Човек1

# 335
  • София
Не живеем в общество, което оценява майките и труда им достатъчно. Така е като не е леене на бетон.
Така е, права си. Откъде според теб тръгна това обезценяване на раждането и майчинството за сметка на по-възвисени дейности като леене на бетон и щракане на компютъра по цял ден? Wink

Винаги е било така. Те затова жените тръгнаха да се доказват на "мъжките" фронтове.

# 336
Мъжете за едни хемороиди или бъбреци говорят, все едно за три раждания ...
Аз не съм раждал.
Но явно ти не си била с тежка бъбречна криза.
Разбира се, че не. Такива неща ви се случват само на вас, мъжете, защото ние жените сме само една матка, няма нищо друго в нас... дори бъбреци, които да ни докарат тежка бъбречна криза. Joy

# 337
Тази тема спокойно може да се прекръсти на другата за войната на половете.
И епикризи се включиха в битката.Laughing

# 338
Винаги е било така. Те затова жените тръгнаха да се доказват на "мъжките" фронтове.
Ако това беше вярно, нямаше почти в цялата човешка история редовите мъже да отиват да измират на фронта, за да защитят нещо, което не е толкова "ценно". А всъщност са отивали именно защото семейството им и жената е тази, която е по-ценна в ролята си на майка и продължителка на рода. Обществото може да просъществува с малко мъже, но не и с малко жени. Обезценяването на майчинството е модерно явление и идва от определена група в обществото (добре, че са малко), според който е едва ли не срамно една жена да е предимно майка и възпитателка.
Не съм видял много жени да искат да се доказват в традиционно мъжките дейности.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 09:39 от Reagan

# 339
Аз не виждам и много мъже, които да искат да се доказват в традиционно мъжките дейности. Като ни потрябва водопроводчик и майстори за покрива, се видяхме в чудо, докато намерим свободни. И на война не ходят, то затова и няма казарма. И мъжете на бюро седят, не са по нефтените платформи.

# 340
Аз не виждам и много мъже, които да искат да се доказват в традиционно мъжките дейности. Като ни потрябва водопроводчик и майстори за покрива, се видяхме в чудо, докато намерим свободни. И на война не ходят, то затова и няма казарма. И мъжете на бюро седят, не са по нефтените платформи.
А кой работи на нефтените платформи тогава? Седмия пол ли? 😀

# 341
  • SF
Всичко тръгва от заглавието на темата.
Жените не разбират. Мъжете са големите разбирачи. Защо им трябваше да си пускат тема и да четат женските мнения, щом са толкова наясно с нещата?!

# 342
  • София
Жените не разбират. Мъжете са големите разбирачи. Защо им трябваше да си пускат тема и да четат женските мнения, щом са толкова наясно с нещата?!
Колко да разбират?
На заглавие не се слага точка.

# 343
  • SF
А първият пост колко е описателен!!! Сигурно защото съм жена, не го разбирам.

# 344
Колко да разбират?
На заглавие не се слага точка.
Е, ти пък хептен взе да издребняваш... JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт