ама в обикновения не виждам как може да стане. При нас например мъжът ми прави всичко добре, на мен в началото само ремнонтните дейности ми се получаваха. Признавам си, перфектно би ми било веднъж в годината да се занимавам с любимите неща, а през другото време някой да прави всичко. Ама няма как да го допусна, защото уважавам човека до себе си. Запретнах ръкави и се научих на всичко. За ежедневните неща няма такова нещо като не мога. Най-лесно е за всичко да кажа - не мога, но не съм дете, а възрастен човек. Порастването носи привилегии, но и отговорности. Всеки не може, моженето идва с опита. Еднствено желание е нужно, а то се поражда естествено, когато обичаш човека до теб и те радва това, че има начин и за двамата да има време за почивка.
ама в обикновения не виждам как може да стане. При нас например мъжът ми прави всичко добре, на мен в началото само ремнонтните дейности ми се получаваха. Признавам си, перфектно би ми било веднъж в годината да се занимавам с любимите неща, а през другото време някой да прави всичко. Ама няма как да го допусна, защото уважавам човека до себе си. Запретнах ръкави и се научих на всичко. За ежедневните неща няма такова нещо като не мога. Най-лесно е за всичко да кажа - не мога, но не съм дете, а възрастен човек. Порастването носи привилегии, но и отговорности. Всеки не може, моженето идва с опита. Еднствено желание е нужно, а то се поражда естествено, когато обичаш човека до теб и те радва това, че има начин и за двамата да има време за почивка.Препоръчани теми