Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 776
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Май разпознах кои са сватбените чаши Smile
И моят е наследство. Стои прибран в кашони. Не го ползвам. И ме дразни да го обгрижвам и него. Може би някога...
Предпочитам изчистени чисти чаши. Най-много да са цветни и до там.

# 1 171
Съни, прикрасни са чашите. Но аз имам слабост към ретро пищни кристали. Цената им с времето също расте...харесвам богата, дълбока гравюра.
Аса, аз не го обгрижвам, за това са в затворен шкаф да не събират прах, той допълнително уврежда блясъка. Пием, неудобството е, че мия на ръка!

# 1 172
Адаш, според мен ти трябват тези чаши! Аз също харесвам този стил, сякаш ме връща в една друга, по-изискана ера на кристал, богати рокли и балове с маски.
Майолка, чуден пуловер си имаш, цялата си чудна. Аз си взех 1-2 пуловера от мерино и вълна, топлят чудесно, първото пране мина успешно, но не знам как успях леко да ги съсипя на второто ..Хем на деликатна програма за ръчно пране ги прах и пак успяха да се съберат малко..
Късо сако тип Шанел никога не съм имала, а страшно много ми харесва, може би някой ден бих носила и аз, но и аз като агента мисля да се поспря с покупките, че взех да прекалявам.
Видях още красиви снимки и разходки, приятно изкарване на всички почиващи.

# 1 173
  • София
Мими, бохемският кристал без оцветяване, който имаш, повече ми харесва. Цветовете са страхотни, но ми идва много по много - гравюри, цветове. Не знам защо славяните така обичаме шаренко (то не само ние славяните, де)

# 1 174
  • София
Мими, познах си сватбените чаши в твоят шкаф! Joy
И май една кристална ваза. Втората.
Скрит текст:
Едната от сватбените ни чаши я счупих аз. Дълги години след сватбеният ден, пазех панделката, с която бяха завързани двете и ни беше ритуал да пием наздравици от тях на всяка Нова година. Миех на ръка на мивката и забравих, че са вързани една за друга. Трябва да съм дръпнала по силно и връзката повлече и другата чаша. Така  падна и се счупи. Много ме е яд! Сега само аз пия наздравица в здравата. Саминка ми е.
От къде ги поръчваш тия чаши?

# 1 175
Копче, аз ако си ги счупя ще умра. Два пъти се женихме и два пъти пихме в тях, също и на всяка годишнина. Wink
Поръчвам от колекционери, феъсбук групи, дори от olx.

# 1 176
Мими, аз си разпознах моя комплект чаши, подарък за сватбата... Бившия ми мъж счупи една при черпявката за второто дете, щях да го осмъртя ... Добре, че не беше за вино или коняк, а водната... Ааааа, и едната ваза е като моята Wink Новата свекърва ми подари вази, купи и купички, пасващи по нарез с моите си, стоят в съклена витрина, нематирана, че да им виждам блясъка Wink Ама купите са пълни с бонбони, покрай чашите други шаренийки...

Новопоказаните не са за този шкаф Thinking
По-груби ми идват и шаренкото ми е в повече...

# 1 177
Вазите са подаръци, не всички харесвам. Комплект може да се допълни, продават единични от старите кристали! Wink

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 13:07 от mimi.7299

# 1 178
Вино пия в тази чаша:

Елегантна, но тежка (заради сребърната си основа грозде) - върховно удоволствие.
Скрит текст:
Харесвам също тези и полупрозрачни

С кристали съм зарината, и от моя брак, и от родителите ми - от тях имам комплекти за всякакво питие, нямат чупене (СССР), тежък, стабилен кристал, мия ги в миялна и нищо им няма. Дядо ми беше БКП номенклатура, активен борец, СССР им беше като квартал Grinning, носиха какво ли не оттам. Комплекти по 12 прибора (като оръжия са Joy- по-големи от стандартните, приличат на посребрено-позлатени, ползваме ги ежедневно, и тях мия в миялна, светят като огледало без грам амортизация, вечни).

# 1 179
Изпуснах, Харпа! Но съм сигурна, че е била прелестна. Факт е, че всички тук имаме изграден разпознаваем стил. И когато се отклоняваме от него е интересно за останалите списващите в темата.
Мими, красива колекция, допълвай я с кеф.
Бени е нашето хубаво момиче.
Ал, ботушите са много мои, със здраве да си ги носиш.
А всички ние сме вече много готин тийм.
Затова ще споделя две страхотни новини от днес. Татко след изследване на туморни маркери е в норма. А аз получих оферта и я приех. Следва среща да подпиша договора. Да си подам предизвестието ( което е 8 седмици) и да започна нова професионална страничка. Страшно се вълнувам. Стискайте ми палци, трябва да се справя с това ново предизвикателство.

# 1 180
  • Берлин
Магни, прекрасни новини!

# 1 181
Magni, аз не се намесих когато трябваше да вземаш решение, защото това за мен е изключително индивидуален акт. Никой не може да знае по-добре от теб кое е твоето призвание.
Смятам, че във всеки човек са заложени определени таланти и той трябва да ги следва. Само така израства.

# 1 182
  • Бургас
Ех, Магни, страхотни новини! Да е жив и здрав татко ти още дълго, а ти да си спокойна и удовлетворена в новата работа!
Аз направих един доста труден избор в работата преди 3г, засега не съжалявам, но нищо не е за винаги и не гарантира нещо си до живот.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 09:38 от sunny-n

# 1 183
Магни!Успех и браво за тати!❤❤❤

# 1 184
  • София
Магни, чудесни новини 🤗🍀!

Общи условия

Активация на акаунт