Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 774
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 185
Съни, абсолютно е така. Но предвид напредналата ми възраст са ми нужни само пет години и няколко месеца да се пенсионирам предсрочно с 40г трудов стаж. Завинаги е много абстрактно понятие. Което не пречи да си пожелаем много нови хубавини и покупки за следващите няколко години.
За тати съм най-щастлива Heart

# 1 186
Много хубави новини, Магни!
Успех в новата работа! Flowers Hibiscus

# 1 187
  • Бургас
Магни,  и аз ги мисля тези неща с пенсионирането, има въжожност след 8г и малко да се случи.
Скрит текст:
Не, че е ще е кой знае какво, но някяква спокойствие и гарантиран дори и минимален доход
За татко ти... разбирам щастието. Аз моя го загубих още на 21г.

# 1 188
Съни, Heart
Аз не искам минимален сигурен доход. Със сигурност ще работя здраво за по-високо заплащане. Респективно по хубав пенсионен доход. Колкото повече, толкова повече. Нямам време да съм скромна.

# 1 189
Успех в новото начинание Магни! Flowers Four Leaf CloverBooks
Много се радвам на добрата новина за татко ти

# 1 190
Магни, страхотни новини!!!
Успех!

Дх3, приятна анкета, с удоволствие я попълних. 🤗

# 1 191
Вие пак ли не сте спали снощи...аз какво съм казала! Дамите затварят очички в 22 за свежа кожа.
Магни, честито, безкрайно те пждкрепям и знам, че ще се справиш! А за татко ти - сърцето ми ликува! ❤️

# 1 192
  • В полите на Пирин планина
Страхотни новини, Магни 💓 Много успехи на тебе.
Браво на татко ти 👌🏻

# 1 193
Магни чудесни новини, най-вече за татко ти, това е като коледен подарък преди Коледа.

# 1 194
  • Sofia
Честито ново начало,  Магни! Вярвам,  че ще си успешна и там. Много се радвам и че татко ти е добре!
За момчето на G&B  също!

Моля ви, дами, още сме мацки, какви пенсии обсъждате! Joy

# 1 195
  • София/Севлиево
Магни,прекрасно е това за татко ти.И за новата работа също(тук благородно завиждам на всеки, който ще успее да се пенсионира, особено ако е рано, защото за мен изобщо не е сигурно и вероятно ще съм с минимално заплащане,но да ми е жив и здрав ММ-той ще ни спасява-както винаги).
ДЗХ, много хубава анкета,с удоволствие я попълних(тъкмо сега имаме и темичка във форума,в която споделяме пристрастията си към чая).
На Мими чашите са страхотни (много харесвам кристал,връщат ме в детството и в дома на покойните ми родители -те имаха страшно много кристални чаши,за съжаление когато починаха не се сетих да си взема поне 1-2 за спомен -към онзи момент не исках нищо да ми напомня за родителите ми,това беше моя начин да се съхраня психически след двойният удар на съдбата).Но пък може да си потърся нещо из ФБ или ОЛХ,а и свекървата има,а те някой ден ще останат за мен(дано е много далече този ден, защото имам невероятно добра свекърва и не искам да се разделяме скоро)...
Хубав петъчен ден желая на всички

# 1 196
  • Sofia
С колко хубави новини започва денят! Магни, много, много се радвам за баща ти!!! Относно професионалното поприще - късмет и много успехи!!!

# 1 197
  • София
Магни, браво и за двете новини! Много се радвам!
Дхз, попълних, но аз не обичам чай. Не знам доколко съм помогнала.
Не съм фен на кристала, харесва ми да го гледам, но за вкъщи не ми е удачен. Ние много чупим чаши, размахваме ръце и големите, и малката, на седмица поне една чаша дава фира. Икея са ми перфектни. Отделно, че не обичам да робувам на вещи, те са да ми служат, не аз на тях.
Момичета, къде носите дебели, вълнени пуловери? За София, навсякъде е или парно, или климатици. Имам няколко, които последните зими даже и не вадя от торбата за съхранение. Даже до памучните пуловери не стигам, тениска, риза и дотам. Само като ходим при майка ми в Ямбол взимам нещо дебело, че там и с климатик няма стопляне до моите градуси.
Ал, жестоки ботуши! Може ли линк, ако са онлайн?

# 1 198
Магни, честито за новата работа!
Що се отнася до баща ти, дано е жив и здрав още толкова, на колкото е!
А по темата за пенсионирането искам да вметна, че има пенсионерки и пенсионерки, дано съм от вторите!
Например като тази изключителна госпожа

# 1 199
Магни Hug Усмихна ми сутринта и целия ден! Успех в новото поприще!

Марджи, като показа тази красива дама в розово (прекрасна и в ролите си и като жена), та ме подсети... нещо пак залитам по розАвкото Simple Smile поръчах си една житетка в бебешко-розово, леко към пудра... Не че са ми малко жилетчиците, ама тази с малко вълна в нея, пък в розово-пудрените нюанси са ми само летни та... имах нужда, някак Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт