Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 775
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 275
Копче, благодаря ти, ти си виновна 🥰, но на теб ти стои много по-добре.

# 1 276
И на двете ви седи идеално, чудни сте! 😍

# 1 277
  • София
ДХЗ, все едно си сложила друга рокля днес! Много си хубава!

# 1 278
Зари, как да поръчаш като лимитката я няма още никъде!
Аз имам това, но рядко го слагам, верно трайно е, но направо сякаш мирише на лак за нокти. Такава яка химия е!

# 1 279
  • Sofia
Сега и аз искам бляскаво червило! Кажете като ги пуснат някъде. Grinning

# 1 280
Аз на Диор взех този вариант лятото

И есенен поздрав от Златна Прага!

# 1 281
За тези, които искат бляскаво червило, което стои красиво и за тези, които не робуват на марки, и цени, погледнете тази серия на Golden Rose - Diamond Breeze.

Препоръчвам цвят 03 Russet sparkle, стои разкошно, но не се нанася плътно. Достатъчно е леко да минете устните остава достатъчно цвят и малки бляскави частици. Червилото е трайно.
Скрит текст:

# 1 282
Мариетка Диор Адикт е перфектно! Страхотна консистенция, като балсам е!
Диа, от къде да ги намерим тези твоите?

# 1 283
В ДМ, Лили, квартални магазини с козметика, в моловете - обособени щандове на GR. Марката я има практически навсякъде.
Мими и на мен течното на Dior ми мирише неприятно, на нещо като латекс.

# 1 284
Добро утро!
Днес пак с леопардовата рокля и обувките Казар, подсетихте ме и за течното червено Диор. Парфюм Диор Адикт! Wink

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 12:53 от mimi.7299

# 1 285
  • ново
Аз съм в кожата си днес 😀 Не умея да снимам и това е…
Скрит текст:

# 1 286
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Страхотни сте, момичета!Мими и Г&В!
Отново работя доста, но всичко съм изчела.Всички момичета, които видях ми харесаха.
Магни, чудесни новини за баща ти и успех на новата работа.Сигурна съм, че ще останеш доволна от избора си!
Започнах седмицата с две тренировки-една силова в моята зала и след това в другата на спининг, доволна съм много!
Желая ви усмихната седмица!

# 1 287
Мими, както споменах този парфюм онзи ден и днес изненадващо го получих подарък от сестра ми! 😀
Ще взема да спомена още нещо и ако и него получа... добре ще заработят нещата. 😆
Бутилката наистина е красива, само на картинка я бях виждала, но ми заприлича много на чашите.

# 1 288
  • София
Така като гледам, е на Кавали. Иначе аз харесвам разни ирисови, кожени и/или велурени като Iris Torrefie на Герлен, но той не е мейнстрийм и трудно се намира вече.
Днес ще ми вадят зъб, та се настройвам психически.

# 1 289
Така като гледам, е на Кавали.
Да, ето този е https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Florence-47701.html
Никак не е лош и е подходящ за този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт