Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 43 495
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не мога да повярвам, че на толкова късен етап вкарват нов човек и то близък на Даниел. Изключително несправедливо. Тотално провален сезон е това за мен като концепция. С тези тъмница и с това скандално подпиране на пишман коалицията.

Между другото развалиха много играта и на самия Жоро, който влезе като топ фаворит на много хора, а в момента е обратното, като за повечето неща не носи пряка вина. Да, омота се и той стратегически и социално, но повечето грешки бяха на Дани (основно) и Веси. Сега много негови фенове от ИВ се отдръпнаха, а пък младите те нали са си за Янков и или не го забелязват или също не го харесват, защото е срещу него.

Браво на Кико маниака, топ парче и клип ала Криско. И той беше впечатлен.
Напълно заслужено 1 място.
Другите простотии не ми се коментират.
Ще изчакам да видя кой ще спечели сезона, но вече се съмнявам да гледам сезон 4.

# 46
Аз ще гледам сезон 4, ако направят, защото ще са се поучили от грешките си. Не са като Игри на волята да претоплят една и съща вкиснала манджа.

# 47
Виктория се разсърди на Валерия, че Валерия не благоволила да се разкара от собственото си леглото, за да може Хахото да спи при Виктория.
А сега се сърди на Хахавия, че със сексуалните си закачки и уронвал авторитета!
Ако Валерия беше благоволила да се разкара от леглото си и Хахавия се беше настанил до Вики-то, това като въздигане на авторитета на Вики-то ли трябваше да го броим?…

Мисията с песните и клиповете много ми хареса.
Парчето и клипа на Кико бяха топ!
Каза си той в началото, че имал 200-300 ли бяха рап-парчета, ама мислех, че просто така си дрънка - да се намира на приказка, да се прави на интересен… А то явно е вярно.

# 48
Аз не знам дали е станало въпрос в епизода, но Азов разказа, че Кико е минал при всички и за много кратко време им е помогнал и за техните песни.

# 49
Аз мисля да си спестя епизода, но да питам - като пълноправен участник ли го вкарват Каменов? Аз мислех, че ще е нещо от сорта на КПД - да побучи малко и да си ходи...
Е гледай де… Wink

Ами не мога да изтрая и Каменов за капак на другите дразнители вътре. Виках си тоя епизод ще го пропусна с него, а то...
И без това вече го ползвах предаването като фонов шум, докато правя нещо друго, ама май вече ще пускам само номинации и игри за отпадане като има, колкото да видя кой ще си ходи...

# 50
Павел и Ицака с кой акъл вкараха този неандерталец? След като Валерия загуби дар слово в присъствието му, а Вики ми стана симпатична, явно този екземпляр е успял да респектира всички в къщата. Повечето се пазят да не ги асоциират с него. Само Марчето му се възхищава, ама то какво да очакваме от нея.

От друга страна музикалната задача беше много яка и всички се представиха много добре, страшни сладури са.

# 51
Аз ще гледам сезон 4, ако направят, защото ще са се поучили от грешките си. Не са като Игри на волята да претоплят една и съща вкиснала манджа.
Аз също бих им дал шанс, но да съм честен губя доверие. Не мисля, че ще променят предаването толкова фундаментално, че да се премахнат кукичките, с които се ловят тийнейджърите в YouTube - секс, плюене в усти, предизвикателства итн. Това носи гледания - това правят.
Смятам, че по-зрелите зрители (каквито вярвам, че сме всички тук) искаме и очакваме от едно риалити много повече. Наистина започнаха високопарно със заявка за повече стратегическа и социална игра, но това не се оправдава, просто защото и те не са набелязали точно таргет групата си. Пробваха да има от двете, но накрая решиха, че по-ценно е сеирджийството - затова и влиза Емо Каменов.

А за врътките с тъмницата просто няма да коментирам - вие всичко сте казали, но това натежа също изключително много да загубя интерес лично аз.
Играта трябва да е балансирана и честна, а съм склонен да скандализирам като кажа, че Игрите ми се виждат по-честни и ненагласени от Къщата този сезон

# 52
  • София
Абе нека да видим дали Каменов ще гласува в следващия епизод, защото ако не гласува може да се окаже и подвеждащо, т.е. партенка. Да, Павел Колев и Ицака казаха, че той влиза като равноправен участник и ще се бори за паричната награда, но ме вярвам да направят такова нещо, по-скоро ще остане за ден, макс три и ще е изненада и за участници и за зрители. Ако наистина остане и започне да гласува и да ходи на битки ще е тотална катастрофа сезона като сценарий.
Не мога да разбера и Жоро защо иска да изгони Янков. Явно не го харесва и го вижда като опасен съперник за евентуален финал ама в тъмнифата той спокойно може да победи всички и да се върне с 500 койна. Не е слаб на игрите в никакъв случай. Спас е идеален (не че той не може да ги бие), ама троянския кон Мария ги надуши. Grinning

# 53
Както коментираха в Надкаст, може би смятат, че Янков ще се провали, ако има пъзел, или друга по-логическа задача.

# 54
Двучасов обзор на последните 3 епизода:

# 55
Днес зарязах всички предавания и съм на Надкаст. Няма да преразказвам, защото повечето им мнения се припокриват с тези тук (каква изненада Grinning ) , но те смятат, че Емо Каменов не е пълноправен участник, просто искат да е изненада за зрителите. Хванали са го хора в коментарите, че е с рекламни тениски на спонсорите, аз не обърнах внимание.

Най-важното, което уловиха, че Даниел е знаел със сигурност, че на номинациите няма плюсове и го е споделил на Мария. Аз го чух, но после като дадоха промото не ми се регистрира, че наистина е така. Оттук Туджаров и Неделчо съдят, че някой е издал на Даниел какви ще са номинациите. Подчертаха, че това едва ли е вина на продукцията на ниво Павел и Ицака, а по-скоро е  грешка на някой от екипа. Разказаха и следните истории.
- В Сървайвър, Туджаров е имал подозрения, че някой от екипа има симпатии към Занев и му издава, затова е изпуснал информация за тест и тя наистина е достигнала до Занев.
- В Игри на волята Неделчо е бил сигурен, че Стратимир има задявка с редакторка, която му е носила гривните. Туджаров се сети за ситуацията и каза, че я е тествал и нея, защото му е парело още от Сървайвър и тя не се е издънила. Бил е говорил и с продуцента и той му е казал, ако забележи нещо такова, веднага да му каже.
- В Диви и красиви са имали съмнение, че някой издава информация на Симеон. Тъй като не са успели да разберат кой е чрез кукички, просто спрели да споделят на целия екип какво ще се случва занапред и са им казвали в последния момент.

Няма изобщо да се изненадам, ако е така. Даниел наистина беше категоричен, че няма да има плюсове.

# 56
Мале, Анджела влезе в къщата на Брадъра, а Гош стоеше пред оградата сред посрещачите Grinning

# 57
Мале, Анджела влезе в къщата на Брадъра, а Гош стоеше пред оградата сред посрещачите Grinning
И Александра Гърдева Grinning

# 58
Това ли е каста? Обрали са психотата от всички формати.

# 59
  • Planet Earth 🌏
Чак се чудя Вайба как не е успял да се намести и там. Те с Анджела са комплект Joy

Общи условия

Активация на акаунт