Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 336
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, пиша с молба за съвет понеже се лутам във всички професионални серии за коса, чудейки се коя е най-добра. Търся си шампоан и балсам/маска за коса накъсана след ползване на прекалено изсушаващ шампоан, нещо хидратиращо и с по-изчистен състав.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Продуктите на Матрикс са добри и са специално за накъсване-червената  серия.

# 106
  • София
Когато бях руса ползвах този на Fanola и бях доволна.

Здравейте, търся шампоан или балсам който да е за руса коса(аз съм с рус балеаж) един вид да убива жълтите нюанси.
Благодаря предварително!

# 107
Момичерта здравейте,

Поръчах ето тази ампула спрей на Lalga от Златна Рибка.
Отварям шишето днес и е наполовина, то е с помпичка със спрей, но се отваря бутилката и аз реших да го помириша и виждам, че е наполовина пълно.

Някой поръчвал ли е тази ампула да ми каже колко всъщност е съдържанието в бутилката?

# 108
  • Някъде там
*Serendipity*, не веднъж в темите е обсъждано, че ампулата е  наполовина пълна. Шишето е по-голямо и с нестандартна форма, затова е така.

Аз искам да попитам, обмислям да си взема Лореал Molecular, шампоан, но се колебая между маска и серума, който е с ефект на маска.Косата ми не е изтощена, тънка и боядисана в натурална гама, като обмислям серията да я използвам веднъж месечно за подхранване на косата.
Кое е по-подходящо да избера в този случай?

# 109
Здравейте. Може ли да ми препоръчате хубава термозащита.

# 110
  • Popovo
Здравейте!
Някой може ли да ми каже каква е разликата между тези сешоари  на Gama Professional .
Със сигурност ще си подаря един такъв за РД ми ден другата седмица.Искам го от две години,
но не знам кой точно да бъде.Та се надявам да ми помогнете в избора, кой от тези четири да избера.

Gama Professional IQ Perfetto
Gama Professional IQ 1 Perfetto
Gama Professional IQ 2 Perfetto
Gama Professional IQ 3 Perfetto
https://angelcosmetics.bg/product/38788/profesionalen-seshoar-ga … to-gold-rose.html
От 6 години имам Parlux Advance Light, но мнооогоооо искам да притежавам тоя.

# 111
Здравейте,
Скоро не бях влизала в ЗР сайта, искат смяна на парола, имали нова платформа.
Как я сменихте?
И тази Олиосета какво става с нея, винаги ли така са изчезвали старите серии и са пискали нови неща?

# 112
  • На зелено
Здравейте,

идвам в темата с питане за Еластисайзер на PK.  Има няколко вида и си спомням, че преди се дискутираше, че не всички са "еднакво" добри. Но тогава не ми се е налагало да имам такъв продукт и не съм се задълбочавала. Но преди известно време ми направиха руси кичури и сега косата ми е доста накъсана, малки косъмчета стърчат навсякъде и падат при сресване. Смятам, че този продукт на PK ще допринесе заедно с другите, които имам към възстановяване.

# 113
Extreme версията си вземете.

# 114
*Serendipity*, не веднъж в темите е обсъждано, че ампулата е  наполовина пълна. Шишето е по-голямо и с нестандартна форма, затова е така.

Искрица, благодаря за отговора.

# 115
Скоро не бях влизала в ЗР сайта, искат смяна на парола, имали нова платформа. Как я сменихте?
Като се опитате да влезете си попълвате адреса и ви пращат линк за смяна

Ужасно съм им бясна на рибите. Няма го списък с любими продукти, където си запазвах за бъдещи покупки. Историята на поръчките също е абсурд.

Гледам че имат намаление на Лалга - бях си запазила някой от шампоаните като подходящ за моята коса - сега не знам кой е бил.
Трябва да я пробвам тази ампула, стои си една от месеци, все не и идва реда.

# 116
  • Пловдив
Писах им онзи ден за списъка с любими. Отговориха, че ще се появи - още работели по платформата 🤪

# 117
И аз им писах на рибите. При мен пък я няма бюти картата и точките. Получих само автоматичен отговор - благодаря, че се свързахте с нас бла- бла - бла и до там.

# 118
За картата и точките им се обаждах по телефона. След като им дадох данни за профила си, докато още бях на линия, ми ги възстановиха. Казаха, че обновяват сайта и е нужно време за да се възстановят данните.

# 119
  • Пловдив
Само споделям, че тук са обявили черния петък Blush
https://www.xpertbeauty.bg/black-friday-2024-bg

Общи условия

Активация на акаунт