Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 323
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
gigova, термоспреят на Олиосета се продава в Лили. Старият крем All in one също Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 21:16 от *Сладкодъвка*

# 91
  • Някъде там
Като споменахте Олиосета, пробвахте ли новата им термозащита, която е за влажно време? Добра ли е?

# 92
Здравейте, дали на продуктите с изтекъл срок им намалява ефективността? Или пък възможно ли е да предизвикат някакво кожно раздразнение? Понеже само онлайн поръчвам, все ми пращат неща с кратък срок 5-6 месеца и вече имам няколко такива със срок до април и май 2025г и няма да мога да ги изхабя навреме.

# 93
  • Стара Загора
Здравейте! Моля за препоръка за крем или мус за дефиниране на къдрици. Дъщеря ми е с дълга и гъста коса. Ползва дифузер и от време на време маша за къдрици, но за съжаление не се задържат дълго. Благодаря!

# 94
Като споменахте Олиосета, пробвахте ли новата им термозащита, която е за влажно време? Добра ли е?
Не, но съм я набелязала. Имам малко от сийлъра и като свърши бих взела новата термозащита.

# 95
От рибката пазарувам продукти които има само там.
За всичко друго - Нотино. Супер добри промоции има, да не говорим, че тъй като си имам любими шампоани ги купувам в по-големи разфасовки.

# 96
  • София
Здравейте!Купих си Color WOW
Dream Coat Extra Strength Spray
Много съм доволна от резултата  даже минах без преса
Въпроса ми е мога ли да го използвам след всяко къпане .
Благодаря

# 97
Здравейте!Купих си Color WOW Dream Coat Extra Strength Spray
Въпроса ми е мога ли да го използвам след всяко къпане .
Директно от сайта на Color WOW...
3. Requires blow-drying with tension to activate.
4. For best results, use every three to four shampoos.

3. Изисква изсушаване със сешоар с напрежение, за да се активира.
4. За най-добри резултати използвайте на всеки три до четири шампоана.

Редакция: Лалгата взех, дано ми хареса и върши работа
Ще съм благодарна за отзив за продукта!

PS Не за първи път ми прави впечатление, че се пита как да се ползва даден продукт след като е закупен. Не ги ли проверявате тези работи преди да си купите нещо или аз съвсем изкукуригвам, че го правя?

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 14:17 от Agent Provocateur

# 98
  • София
PS Не за първи път ми прави впечатление, че се пита как да се ползва даден продукт след като е закупен. Не ги ли проверявате тези работи преди да си купите нещо или аз съвсем изкукуригвам, че го правя?
Еми проучвам ги ,но друго си е опита
Едно е теория друго практика 😉

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 09:55 от bubanka

# 99
Еми проучвам ги ,но друго си е опита
Едно е теория друго практика 😉
Мхххм, да, така е! И моят опит сочи, че е едно да видиш какво препоръчват на теория професионалистите които са създали проф. продукт, но друго си е да разбереш как на практика го правят лаиците Wink

Да си дойда на думата - когато аз реших да не слушам теоретичните постановки на създателите и да ползвам това продуктче на всяко миене почна да ме сърби неприятно скалпа от него. Когато го ползвам както е препоръчано го нямам този екстра ефект Wink

Нещо полезно за посестримите ми с тънки коси:
https://www.youtube.com/shorts/29jiQRWTe6c
https://www.youtube.com/shorts/1sN2jfjeNx4
https://www.youtube.com/watch?v=52gynGMgiqs&list=PL15B76EABC … 77B14&index=3
https://www.youtube.com/watch?v=Ji7zQQ9gJFg&list=PL15B76EABC … 77B14&index=8

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 14:43 от Agent Provocateur

# 100
Някой може ли да препоръча лак за коса без или със гъвкава фиксация или някакъв спрей, който да се ползва след изправяне с инфраред преса зя блясък на косата? Тя самата преса ламинира и косата е лъскава, но ми се иска да добавя нещо.
Този спрей добър ли е?

# 101
Christincheto зависи от продукта, предполагам.Наблюдавай аромат,консистенция,цвят...ако не са променени си ползвай продуктите.
Преди месец изхвърлих маска,която е на не повече от 2 години,миришеше на гранясало.А онзи ден си направих лийв ин с последните милилитри балсам,който е на поне 4 години,нищо му няма.
Нищо не изхвърлям,ако няма промяна,ако ще и 5 години да е стоял.

BlackWingz аз съм ползвала този спрей

Наистина придава супер блясък,особено на тъмни коси,блести

Превърти на 2-ра минута

# 102
Здравейте, търся шампоан или балсам който да е за руса коса(аз съм с рус балеаж) един вид да убива жълтите нюанси.
Благодаря предварително!

# 103
Черния на Милкшейк.

# 104
Здравейте, пиша с молба за съвет понеже се лутам във всички професионални серии за коса, чудейки се коя е най-добра. Търся си шампоан и балсам/маска за коса накъсана след ползване на прекалено изсушаващ шампоан, нещо хидратиращо и с по-изчистен състав.
Благодаря предварително на отзовалите се!

Общи условия

Активация на акаунт