Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 434
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
И аз не мога да използвам кода, изпратили са ми същия и са писали, че е с валидност 2 г. И без това се поолях с покупките, та добре щеше да подейства на съвестта ми Simple Smile

# 211
Къде ви пращат кодове и над каква сума ? Аз поръчвам за мин. 150 лв винаги и не съм получавала.

# 212
Моят код сработи.
Поръчах си шампоан и маска на Лалга за къдрици - нямам къдрици, но предполагам добре хидратират, а и бяха на брутално ниска цена.
Някой ползвал ли ги е, да каже как са Simple Smile?

# 213
Привет. Малко встрани от същинската тема на групата, но - пили ли сте чист биотин от 5000? Ще помоля за препоръка за конкретен, защото на пазара има избор.

# 214
  • София
Златна рибка вече не пращат кодове. Аз последния си код ползвах миналия месец, след което не получих нов и говорих с тях. Казаха ми че вече няма да пращат.

# 215
Сигурно е изтекъл, аз ползвах моя.

Там е работата, не е 😁

# 216
  • София
Имах код изпратен през април тази година, след като съм направила поръчка. Същият код беше споделен в друга тема от форума, очевидно е пращан на всички. При някои потребители е сработил, но при мен - не. Мислех да поръчам още нещо тази сутрин, но тъй като не сработи кода се въздържах. В крайна сметка цените са буквално едни и същи на всички намаления и няма нужда да се презапасявам с продукти.

# 217
Златна рибка вече не пращат кодове. Аз последния си код ползвах миналия месец, след което не получих нов и говорих с тях. Казаха ми че вече няма да пращат.
Хем кодове няма да има, хем цените надуват постоянно, не знам как очакват да имат клиенти изобщо…

# 218
zt83YL6n
Това е моят код от последната ми поръчка в ЗР, валиден до 10.2026г. Дано проработи и при Вас.

# 219
Моят код проработи рано сутринта ,но попитах тук ,защото той не е от последната ми поръчка през октомври ,а още от лятото ,изглежда няма да има вече.
Кой е този серум лакме с прокапил ..? Намерих го ,благодаря за отзива !

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 11:18 от gigova

# 220
  • виртуално
още един код, дано проработи... 83Ev5m47

# 221
Ако имате валидни кодове за 5% отстъпка, може да се свържете с тях по телефона, за да ги активират. Казаха, че повече няма да пращат такива кодове за следваща поръчка.

# 222
Здравейте и извинявайте, че ще питам тук, но не откривам тема за ЗР.
Някой знае ли как да откажа поръчката си понеже снощи грабнах един шампоан на -70%, но не бях забелязала, че срока на годност е до януари..

# 223
Хем кодове няма да има, хем цените надуват постоянно, не знам как очакват да имат клиенти изобщо…

Ами тази тема ги превърна кажи речи в монополисти.

Аз помня преди 20 години (буквално) как продаваха само Лореал профешънъл, а Керастаз бяха със заявка. После почнаха темите в бегемама за проф. продукти и ей на…

# 224
  • Някъде там
Моят код проработи рано сутринта ,но попитах тук ,защото той не е от последната ми поръчка през октомври ,а още от лятото ,изглежда няма да има вече.
Кой е този серум лакме с прокапил ..? Намерих го ,благодаря за отзива !
Лично аз съм доволна от него.В момента използвам трета опаковка Simple Smile.Поръчах си четвърта, както и още един шампоан от тази серия. Шампоана на Лакме с прокапил не е премиващ и остъргващ, съчетава се перфектно с хидратиращи и протеинови маски.

Общи условия

Активация на акаунт