Има ли мъже, които поставят приятелка/съпруга преди майка си?

• 7 580
  • 126
  •   1
Отговори
# 15
Нещо спешно налага ли срещи с майка му, след като има напрежение? Аз не бих се срещала с нея. Синът на 35г.!!! също би трябвало да е поставил здравословна граница.
Семеен алкохолизъм - ей затова не бих се захванала. Кротки и да са - пиянките са проблемни. Без мен.

# 16
  • София
Не са 99% от майките такива, нито повечето мъже са неадекватни мамини дечица. Просто си попаднала в много кофти семейство и е трябвало доста отдавна да се спасиш.
Може би не очакваш да чуеш това, но няма надежда с времето да стане по-добре, а точно обратното

# 17
Цитат
Как можело да спим в нейните чаршафи.

Не знам, може да е селянка, но затова е права. И то много.
И аз бих била ядосана.

Иначе всички сте много дефектни явно Grinning

# 18
Цитат
Как можело да спим в нейните чаршафи.

Не знам, може да е селянка, но затова е права. И то много.
И аз бих била ядосана.

Иначе всички сте много дефектни явно Grinning

По моето мнение трябваше да е ядосана на сина си. Той кани чужд човек в къщата на родителите си. Той ляга пиян в чаршафите ѝ.
Не ми е дошло на ума в чужд дом да ровя къде са чаршафите!
Отговарям на теб, защото точно това използва тази жена като коз, за да се "извини", но поставяйки нова вина върху мен. На Гошо изобщо не се и скара,че пак е пил повече от нужното и кани момиче у тях. А моята грешка е,че не ми се ходеше, не ми се ходеше. Имах лошо чувство, струваше ми се нередно да гостувам в чужд дом без домакините,и то само защото някой е купонясвал " ", не е преценил колко да изпие и сега се чувства зле. Това е историята на моето запознанство с Петрова и обстоятелствата, довели до него.

Благодаря на абсолютно всички за коментарите,чета ги! Пожелавам ви да сте здрави и много щастливи!

# 19
Има. Всички нормални и порастнали мъже.

# 20
  • София
Не харесваш нито Гошо, нито майка му, не мога да разбера защо си губиш времето на тази възраст. За любов към Гошо и дума не отварям.

# 21
Защо при това напрежение се виждате и общувате толкова често? Предполагам отговора, тя иска, Гошко иска. Не могат един без друг и въвличат и теб. Проблемът тук е в Гошко. Не сте един за друг. Ти явно също не си готова за пълноценна връзка. Правилно си се ориентирала за психолог. Докато си с някого от страх да не останеш сама нищо добро не те чака. Трупаш гняв в себе си, това ще избухне.

По-добре сама отколкото зле придружена. Като махнеш този и си работиш по травмите си даваш възможност да срещнеш друг и да имаш по-сполучлива връзка.

# 22
  • Пловдив
Аз съм чувала истории "мама иска да садим картофи/лук/берем грозде и не може да отидем на рождения ти ден". Това няма как да се случи. Още не сме изпадали до положение свекървата болна и аз и децата болни, дано да не изпадаме.

# 23
Случаи много на мамини синчета.
Аз в ситуацията не бих отишла в нейния дом с пияния и син. Ако пък се бях евентуално навила, при това положение - пияница, дето се мята в чужди чаршафи и ми дава чужди чехли, ей тогава още, когато се бях почувствала некомфортно, щях да го зарежа да си спи там и да си тръгна. Изпуснала си момента, да заявиш, че има неща, които те карат да се чувстваш зле.

П. С. Много бих се ядосала, ако непознат ми надене чехлите и ми е спал в чаршафите. Не бих се държала грубо сигурно, но бих му намекнала, че е нехигиенично и, че е несъобразителен. Твоята вина е, както казах, че си се съгласила и не си заявила граници.

# 24
  • София
Аз пък щях да изхвърля всеки, който ми обуе чехлите и ми легне в чаршафите, вкл. собственото си дете. Но детето ми си ми е дете, докато с чуждия човек категорично няма да общувам повече.
А връзка с пияница не бих почвала, камо ли да се мотая 2 години.

# 25
То и проекто-свекето може да не иска да общува, да не се бута авторката и толкова. Нищо не налага редовно общуване, според мен.

# 26
Бях с един такъв мамино синче ,просъществувахме само 7 месеца в нейния дом . Разделихме се,не мога да живея с такъв ,,мъж" влиаещ се и позволяващ подобни своеволия на мама . Имам син и се надявам един ден да не бъда такава свекърва !

# 27
  • София
Майка му в един момент ще умре и ще седнеш на трона и ще ѝ носиш чехлите (аз също бих се подразнила брутално,без да съм свекърва).
Но пиянството е до гроб. Не си престаряла, лекувай себе си и си намери подходящи отношения.

# 28
Абе чаршафи се перат, чехли също. В краен случай в коша и нови, ама акъла ми ми няма да може да побере, как жена ще легне в чуждо легло върху ползвани чаршафи и що за жена е това!?
Не бих я изхвърлила, но в прав текст бих ѝ казала какво мисля по въпроса и все ми е тая дали ще се обиди и с какви чувства ще тръгне.
А със синът ми със сигурност бих си поговорила на "високо равнище". Но все пак пиян или трезвен, мой си е.

По въпроса за връзка с човек имащ проблем с алкохола - аз не бих се изправила пред това предизвикателство.

# 29
  • София
. Но все пак пиян или трезвен, мой си е.
Причината писмено защо всеки ден четем теми за мухльовци

Общи условия

Активация на акаунт