По-скъпите кремове по-ефективни ли са?

• 13 052
  • 180
  •   1
Отговори
# 75
Моята идея не е само да е натурална. Тогава ще късам листа от алое вера и ще се мажа с тях.
За да сложа нещо на кожата си, трябва да ми е приятно.
Слънцезащитата им се белеше на люспи при мен. Хлъзгава консистенция, която не попива, а белее на ивици. Не е за моята кожа. Нито отговаря на моите изисквания към една слънцезащита, която трябва И да мирише хубаво, а не на гранясал престоял крем за пети.

Това ми се е случвало с бебешката им слънцезащита преди години.
Не съм имала проблеми със защитата SPF 35+ в опаковка в бяло и червено, с масла от малинови семки, краставица и баобаб.
Попива без следи, мирише приятно дори след година (второ лято използвах моя флакон, не се бяха променили качествата на продукта) и пази отлично. Водоустойчив е.
Развиват се, подобряват си продуктите.

# 76
  • SF
Значи ти трябва друга марка.

Да, знам. И друга ползвам. На wooden spoon не ми хареса и не я препоръчвам поради трите причини, които споделих.

# 77
  • По света и у нас
Сега съм на този крем - не е лош, но като изсъхне можете да си го изчоплите от лицето и стават едни парцалчета от него като трохи. Общо взето не трябва да си пипате лицето цял ден

# 78
Значи ти трябва друга марка.

Да, знам. И друга ползвам. На wooden spoon не ми хареса и не я препоръчвам поради трите причини, които споделих.

Но не заради самата марка, а затова че не искаш натурални продукти.

# 79
Сега съм на този крем - не е лош, но като изсъхне можете да си го изчоплите от лицето и стават едни парцалчета от него като трохи. Общо взето не трябва да си пипате лицето цял ден

Слагате ли някакъв друг продукт преди или след? Ако да, възможно е от него да се получава такова "набиране" или както е популярно във форума "кир ефект"
Ползвала съм посочния крем и не се е получавало описаното. Но съм съгласна, че е с по-суха консистенция. Иначе от Виши продуктите, той ми допада най-много. Най-кофти техен продукт, който съм ползвала, е един серум с 89/98 минерала. Направо е ужас - не попива добре, лепне и с нищо не можа да се съчетае защото наистина става на парцали.

# 80
Виши серията в последните години са ужасни. Отдавна ги зарязах.

# 81
  • SF
Ще станем досадни. В два поредни поста споделям мнение.
Ето трети път: марката да си оправи опаковките, консистенциите и ароматите. Това е моето мнение и моля да не се допълва с чужди интерпретации. Заради какво, заради що... заради това, което аз съм написала.
Сега може да си коригираш мнението, в което обясняваш какво искам от свое име.

# 82
  • София
И аз това не харесвам - продукти, които стават на "кир". Има го и при евтини, и при скъпи марки. Не мога да разбера, продукти от една и съща марка - слагам един върху друг и се получава ронене. Те не ги ли тестват?
Аз в момента всъщност се озовах с три азиатски продукта, които са ми ок един върху друг - серум, крем и ББ крема на Миша.

# 83
Аз харесвам Виши. Този по- горе показания крем съм го ползвала и ми харесва. Кир се образува, ако продуктът под крема и кремът не се "харесат". Изключително рядко ми се е случвало.

# 84
Роки, то не е до тестване, а понякога взаимодействието между съставките на различните продукти води до този резултат. Много е неприятно, ако човек ползва серум, околоочен, крем, слънцезащита и фдт - направо се виждаш в приключение докато улучиш работеща комбинация.

# 85
Ако продуктите не са подходящи за кожата също.

# 86
За вишито не говоря за кир ефект, просто от много години не стават. Иначе кир ефект може да стане и без натрупване на продукти. Кожата ми е мазна и често лятото съм само по слънцезащита, еми Герлена  не става. Колкото са хубави серрумите и кремовете им толкова слънцезащитата им става на парцали, не съм доволна и как пази.

# 87
  • София
При мен Виши винаги имат остатъчен мазен филм върху кожата часове наред. Не съм пробвала кой знае колко продукти, но поне 3 вида кремове съм пробвала по няколко пъти и все е било едно и също, а са уж точно за моя тип кожа и по описание, и според консултантите.

# 88
При мен Виши винаги имат остатъчен мазен филм върху кожата часове наред. Не съм пробвала кой знае колко продукти, но поне 3 вида кремове съм пробвала по няколко пъти и все е било едно и също, а са уж точно за моя тип кожа и по описание, и според консултантите.
Да, именно не попиват, не омекотяват, стоят като филм отгоре. А преди не беше така. Бръчки от никой крем не очаквам да ми опъне.

# 89
wooden spoon и на мен ми подариха, стоят си. Не ми харесват изобщо, 3 различни са, вкл. някакъв турбо серум.

Общи условия

Активация на акаунт