По-скъпите кремове по-ефективни ли са?

• 12 985
  • 180
  •   1
Отговори
# 180
  • The Evergreen State
Аз ще си призная, не съм проверявала съставките на нито един крем Relaxed. Крем ползвам единствено преди излизане. Преди години ползвах хидратиращ крем като основа за грима, сега грим не слагам често, но навика с крема си остана преди излизане.
Последните години си мисля, че ми трябва малко по-богат крем от хидратантните, но като цяло не мисля че е кой знае каква загуба ако просто продължа с хидратантните. Не мисля и че е кой знае каква грешка ако ползвам нощен крем като дневен.
Не вярвам да прави крема нещо дълготрайно за кожата ми, но се чувствам добре с крем, по-скоро е въпрос на рутина като част от грижата за кожата преди излизане.
Кремът за лице използвам много икономично, слагам по едно грахово зрънце като количество и един крем ми стига за много дълго време. От такава гледна точка, човек и да се поглези за някой празник, няма лошо, не е чест разход, поне в моя случай. Понеже не вярвам кремовете да правят кой знае какво, ми се струва неоправдано да се отива в крайности и човек да си натоварва излишно бюджета с много скъпи кремове. Това е според мен, разбира се всеки има право на своите убеждения.
Общо взето се движа в средния клас бяла козметика, в студентските години и след това ползвах аптекарска тип Виши, Галеник и подобни, и от тях също бях доволна.

Общи условия

Активация на акаунт