По-скъпите кремове по-ефективни ли са?

• 12 989
  • 180
  •   1
Отговори
# 150
  • Deutschland
Опитах се да го сваля, каза ми че не е достъпно в моята държава. Ползвам мобилен бг Интернет. С немската карта и Интернет мобилен пак същото 🤷

# 151
Опитах се да го сваля, каза ми че не е достъпно в моята държава. Ползвам мобилен бг Интернет. С немската карта и Интернет мобилен пак същото 🤷
И при мен е така, ползвам INCI, но исках да съпоставя, а и за хранителните продукти щеше да ми е полезно.

# 152
  • По света и у нас
Мера ти в коя страна си, че успя да го свалиш?

# 153
Мера ти в коя страна си, че успя да го свалиш?

В момента съм в Англия. Ще проверя дали работи и в други държави скоро.

# 154
  • По света и у нас
значи в англоговорящите страни работи (извън евросъюза), да видим в БГ някой може ли да го отвори

# 155
Може ли препоръка за дневен овлажняващ крем ако може с някаква слънце защита за чувствителна и реактивна кожа. Някой тествал ли е мицеларната вода на Bioderma  през Yuka-та ?

# 156
Има доста алтернативи. Май в друга тема бяха предложили cosdna, в който могат да се пейстнат всички съставки. За мен това е по-добър вариант, защото иначе продуктът може да го няма или съставките да не са обновени. Отделно така или иначе четене трябва, защото не за всичко има единодушие - съставка с оценка 9 (най-лошото е 10) в cosdna е отлична в Паола. Chatgpt също може да е много полезен.

# 157
Аз им нямам вяра на приложенията, след като си играх да чета преди време, съставка по съставка.

# 158
  • Mediterraneo
За Юка- та ме светнаха децата. "Хубави" и скъпи марки изкарват под 50, докато уж шир потреба качват до над 90. Сканираме вкъщи, по магазините се е случвало да се откажем от даден продукт след сканиране.

# 159
Сканирам наред , само баркод да видя 😂 днес в супермаркета сканирах доста неща докато не избера какво да купя. Изхвърлих на мъжо дезодорантите за подмишници и душ гел- а, но ги замених с по-добри , че да не мрънка 😄 не съм се сещала да сканирам супермаркетните  кремове за лице и козметика, все си мисля, че щом се продават в супермаркета не са хубави продукти . Това ми го вкараха в главата на един семинар на Dermalogica продуктите . Колко е вярно, не знам. Тогава (преди около 15 години) им повярвах сляпо.

# 160
  • По света и у нас
За тези които се чудят - Юката ти изкарва всички съставки на крема от баркода и ти казва кое е много лошо, кое е средно лошо и кое е ок за здравето.
Елементарно е приложението, но точно заменя нуждата да помниш какво е лауреат, лаурил, сулфат, какво е СЛС какво е ДХЕА и тн. Прави го вместо теб и ти го класира.Няма скрито покрито, няма чудене.
Този ап ще подобри света, защото фирмите ще спрат да се правят на неразбиращи че продават отрови и ще започнат да слагат по-добри съставки. Кой ти ще предпочете да купува отрови... Никой.

# 161
Има алтернативи, освен това съставките си ги виждам и сега, достатъчно е да ги копирам в някой сайт и получавам същата информация, а няма нужда да се надявам продуктът ми да го има. Освен това интерпретацията на съставките не почва и не свършва с едно приложение за съжаление. В случаите, в които продуктът го има и така или иначе няма да има време за истинско проучване, става, да, но едва ли е единствено такова приложение. Не е лошо, че с рекрамата си популяпизират прегледа на съставките.

Надавам се да има някаква промяна, но се съмнявам. Хората знаят, че купуват боклуци, но продължават по една или друга причина.

# 162
  • Deutschland
По рано ползвах едно приложение, което изкарваше Керастаз много вредни, пък аз ги ползвах редовно.
Оказа се че Тео бебе уж за бебета и безвредно, измих си ръцете и до вечерта бях в спешното за урбазон.

# 163
Ами поносимостта към съставките е индивидуална, а не универсална.
Не ми се иска да раздухвам темата, но предполагам знаете, че голяма част от козметичните продукти не се тестват за безопасност?

# 164
Ако имат сертификат (космос за пример) не би ли трябвало да са по-безопасни?

Общи условия

Активация на акаунт