По-скъпите кремове по-ефективни ли са?

• 13 041
  • 180
  •   1
Отговори
# 60
  • По света и у нас

Този е “богатия” крем от серията и те фотошопва.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 23:24 от PriMadonna

# 61
Много благодаря,
А с каква кожа си?

# 62
  • София
Имайте предвид, че кожата е направена да предпазва. Т.е. - да не пропуска. Водоустойчива и така нататък. Колкото и да са малки молекулите на крема, все стигат до епидермиса и това е.

# 63
  • По света и у нас
Ами на времето ме определи една дерматоложка с апаратче, като мазна кожа.
Но много хора са ми казвали че ми е много суха кожата… гримьорки разни,  даже едно мое гадже ми каза същото. Вероятно е комбинирана.
Ако изляза от душа трябва да си сложа крем, но до края на деня ми се омазнява. Имам видими пори и лека руменина.

# 64
Може да е мазна, но дехидратирана.

# 65
Това с малката и голямата молекула козметичката ли го каза ? Ще питам химика вкъщи.
Малко ми звучи като рекламата на Нутрибулит, който уж разбиваше плодове и зеленчуци на молекулно ниво. Смях.... А хората купуват.

# 66
На времето и моята беше мазна. Сега обаче е доста суха.

# 67
  • По света и у нас
Споделете ако купите крема, дали и на вас ви харесва или си въобразявам за фотошопването.

# 68
Течният парафин е супер за физио-терапия, но на кожата не е ли вреден ?
Това питам по повод на похваления български крем.
Надявам се, професионалист да се включи.

# 69
  • варна
Ако измислят крем ,с който да изглеждам все по - млада , а не да позаглажда бръчки веднага ще започна да го ползвам!Всички скъпи кремове ,парфюми ,глезотийки ме карат да се чувствам обгрижена, специална и съответно по- щастлива.Но по- млада ,нито по красива не ставам...усещането от красивите бурканчета ,обаче ми е приятно.Ботокс и скалпел - това подмладява.Другото е ала-бала.
Със сигурност известните жени( и мъже ) могат да си позволят кремчета,колкото е годишната ми заплата,но и те остаряват,ако нямат намеса по лицата и телата си.

# 70
Ползвам българска козметика от средния клас - Фитокод, Лидкор, Wooden spoon, Биофреш.
Продуктите са с трайно добро действие върху кожата ми.
Разчитам на това, че ползват качествени естествени съставки и ги синтезират по модерни технологии.
Старая се да се "вслушвам" в кожата си и не прекалявам с количеството продукти.
Има дни, когато карам само на флорална вода.

Не разчитам основно на козметиката за добър външен вид. Много по-важни са храненето и спортът, които наистина могат да те поддържат млад.
Това е моето отношение към козметиката и се радвам, че успях да постигна този баланс сравнително рано.

# 71
  • SF
Слънцезащитата за лице на Wooden spoon нещо не ми допадна, ама хич. И трябва да оправят консистенцията, опаковките и ароматите, особено ароматите.

# 72
Идеята е да е натурална. Ако няма да е такава след добавяне на изкуствени аромати и емулгатори, хич не трябва и да го правят. Слънцезащита с ужасни съставки, но миришеща хубаво, колкото искаш.
Имат аромат в dry oils за съжаление.

# 73
  • SF
Моята идея не е само да е натурална. Тогава ще късам листа от алое вера и ще се мажа с тях.
За да сложа нещо на кожата си, трябва да ми е приятно.
Слънцезащитата им се белеше на люспи при мен. Хлъзгава консистенция, която не попива, а белее на ивици. Не е за моята кожа. Нито отговаря на моите изисквания към една слънцезащита, която трябва И да мирише хубаво, а не на гранясал престоял крем за пети.

# 74
Значи ти трябва друга марка. Иначе според мен си попаднала на нещо случайно. Ние ползваме от години - не мирише на гранясало, не се бели на люспи, а ако има нещо белеещо се, обикновено се случва ако сложим много.
Отделно имат и друга слънцезащита с аромат, която може би ще ти хареса и с която аз може би ще приключа заради него - хубав е, но не зная точно от какво е.

Общи условия

Активация на акаунт