Кое е най-смахнатото нещо, което сте правили импулсивно?

• 10 394
  • 117
  •   1
Отговори
# 15
Наскоро, както си карах по Цариградското и реших да ида до Пловдив. Само налях бензин и се понесох.

# 16
Една вечер съвсем импулсивно се записах в едно кално предизвикателство, а аз съм човек, който мрази студ, дъжд, кал, сняг и зима въобще. На другата сутрин сама се учудих да акъла си и дори си помислих да се откажа. След 3 месеца, не само отидох, но и се пристрастих и така за година и половина от тогава досега имам вече 5 такива, а след 2 седмици ми предстои още едно. Последното беше най-тежкото в което съм участвала- Hell and back. 9 км трасе през което ме стреляха снайперисти, гмурках се във вана с ледена вода, пълзях под мрежа с електрошок, плувах в студеното езеро, катерих се по стени, мрежи и въже, газих в кал до кръста и ми хареса.
До ада и обратно. 🔥

Скрит текст:

# 17
  • По света и у нас
Импулсивно се записвам на разни курсове, после се отписвам импулсивно.

# 18
Много странно. Нищо не правя импулсивно. Може би най-импулсивното беше как напуснах една работа, но пак беше мислено няколко месеца. Бе къф човек съм начи!

# 19
Много странно. Нищо не правя импулсивно. Може би най-импулсивното беше как напуснах една работа, но пак беше мислено няколко месеца. Бе къф човек съм начи!
Еми какъв човек. Нормален.
Повечето сме така.
Не може да не мислиш. Малко е скучно така, но практично.
Тоест скучно.

# 20
Единственото импулсивно за което се сещам в момента е - купуването на маратонки 🤯🤦. Имам над двадесет чифта , но като ми хареса нещо и не мога да заспя. Та , последно поръчах снощи в 2 часа. А уж цял ден гледам за ботуши за детето , така и не ѝ избрах 😁😁

# 21
  • София
Единственото импулсивно за което се сещам в момента е - купуването на маратонки 🤯🤦. Имам над двадесет чифта , но като ми хареса нещо и не мога да заспя. Та , последно поръчах снощи в 2 часа. А уж цял ден гледам за ботуши за детето , така и не ѝ избрах 😁😁

Ахахах! Колко познато! 😄

precious*, уау!!!

# 22
Ходихме до Белоградчишките скали и на връщане гледам табели към София и към Видин, викам я вместо към къщи - към Видин. Не че съм мечтала за Видин, просто имаше табела сочеща към него. Купихме си четки за зъби от супера и зарядно за телефон от китайския мол във Видин, на другия ден просто си обух бельото наобратно от чистата страна 😄 Веднъж умирах от скука в петък следобед в офиса, от уизеър ми пратили мейл с оферти, грабнах билет до Букурещ за същата вечер, не че съм мечтала за Букурещ, просто за там имаше билет за след няколко часа и връщане в неделя. Имам много случки да тръгна за някъде и да се озова другаде. Приех предложението за брак на мъжа си 2 месеца след запознанството, след месец забременях и на сватбата вече бях бременна в 6ти месец. Най-хубавите неща, които са ми се случили, са били резултат на импулсивни решения, обаче откакто имам деца съм много по-ограничена в приключенията. В работата си също съм такава, а работя във сериозна финансова институция. Колегите ми са свикнали да чуват в отговор "защото звездите така ми го говорят", че и да ми се доверяват.

# 23
  • В Космоса
Миналата пролет резервирах ритуалната зала за лятото за сключване на брачен съюз с ММ след 23 години съвместен живот без брак. Не трябваше да го убеждавам, веднага се съгласи. Тъкмо бяхме зажадняли за купон, добро парти се получи, както ние си знаем. Balloon Tada Musical Score Champagne Tropical DrinkNotes

# 24
  • България
Не е най-смахнатото нещо, което съм правила, но е последното за момента.
Сега стоя срещу тях и им се чудя.

Два пъти започвах да чета поредицата онлайн и двата пъти не ми хареса.
И както си стоя една вечер миналата седмица, нещо ми щракна и си застрелях портмонето. Confused

# 25
Преди доста години бях във Велико Търново и минавам през Стамболовия мост. Гледам насъбрали се разни хора. Били екип за бънджи скокове. Много кибици имаше. Малко ентусиасти. Викам си какво пък. Айде. Подписах там каквито декларации се подписват и ме вързаха. Заставам от външната страна на парапета и се държа. Вече почна да ме хваща шубето, когато се насъбра още по-добра тълпа и си казах, че няма връщане. Джаснах се и летейки надолу си викам "Ей ся ква глупост направи" и тая пуста вода много бързо се приближаваше. Прааас и увиснах, ама пък тръгнах на горе. Викам не се отрепах надолу, ей ся ще се размажа във моста.
Голямо шубе беше. Пак добре, че си бях с кафеви гащи.
Помня, че като ме издърпаха много време след това ми трепереха краката.
Там се запознах с едно момче и той каза, че съм надала родилен вик.

Не знам дали е било така, знам само две неща:

1. Бях в депресирана тийнеджърка. След скока, се почувствах по-жива от всякога и нямаше и следа от тъга.

2. Втори път това няма да го направя. Simple Smile

# 26
Кое е най-смахнатото нещо, което сте правили импулсивно?  - приех, да стана директор.

# 27
Прибирайки се от плаж виждам покрай пътя делтапланер и си помислих " защо да не полетя", както се бях засилила по едно надолнище такива спирачки ударих...
Попитах и готово, а вече горе си мисля " от тука ако паднем, нищо няма да остане от нас", летим над морето и е ужасен студ,  но съм адски щастлива.
И други импулсивни решения имам с височини, завършили със синини обаче, вече не рискувам.

# 28
Обеца на пъп, на език, бягане от вкъщи, последното импулсивно нещо, което направихме с ММ ми беше продажбата на  жилището ни , което аз много харесвах и обичах и решихме, че ще строим къща. Как, защо и откъде дойде тази идея никой не помни, но както си живеехме добре, така започнахме да си изнасяме багажа, продаде се супер бързо и дори не осъзнах каква голяма промяна ме очаква.

# 29
Да се кача на самолета за среща на сляпо с жена с която съм се запознал само трийсет минути по-рано в интернет...
Прибирайки се от плаж виждам покрай пътя делтапланер и си помислих " защо да не полетя", както се бях засилила по едно надолнище такива спирачки ударих...
Попитах и готово, а вече горе си мисля " от тука ако паднем, нищо няма да остане от нас", летим над морето и е ужасен студ,  но съм адски щастлива.
Аз да попитам - темата за най-смахнатото нещо, което сме правили ли е, или за което сме си мислили? Защото ми стана любопитно - къде са тези самолети, за които можеш за половин час общо да си купиш билет, да отидеш до летището, да минеш чекирането и вече да се качиш в самолета? И къде са тези тандемни делтапланери, които могат да излетят от полянка край пътя? Второто е възможно само ако става въпрос за парапланер (от висок бряг) или мотоделтапланер. Първото - само ако имаш частен самолет и частно летище. Или си президент на държавата, така че можеш да спреш всички останали полети, за да ти се осигури писта с предимство за излитане на правителствения самолет 😁

По темата - парашутните, бънджи и B.A.S.E. скокове са ми рутина, не ги броя за нещо импулсивно... Имаше период от живота ми, в който няколко месеца безцелно кръстосване на пътищата на автостоп също беше нещо обичайно... Като става въпрос за импулсивна постъпка, сещам се за един 4-дневен автостоп през зимата, при около -10 градуса. Обажда ми се една приятелка от София, която следва в Търново:
- Що не дойдеш, вдругиден съм на изпит в Търново, да ходим заедно на стоп? И донеси един пакет цигари "hi-lite", че тук няма.
Излизам на изхода за магистрала "Хемус", десетина часа автостоп от Варна и съм в София. Отивам у въпросната приятелка, звъня и ми отваря майка и.
- Мариана?
- Ами тя тръгна преди няколко часа за Търново...
Преспивам в един блок с парно в коридора (това става в началото на демокрацията, когато входовете не се заключваха и в коридорите на министерските блокове имаше парно) и на следващия ден хващам стоп за Търново. Пристигам след няколко часа и почвам да обикалям приятели, да звъня по телефона и да разпитвам:
- Мариана?
- Не сме я виждали, сигурно си е тръгнала обратно.
Преспивам у приятел (в Търново нямаше блокове с отопляеми входове) и на следващия ден - стоп обратно до София. Все пак, нося и пакета "hi-lite", трябва да я намеря да и го дам Simple Smile Отивам пак у тях и пак - майка и:
- Мариана?
- Ами тя не се е върнала още от Търново.
Споменавам на ум женицата в репродутивен аспект, замъквам се до любимия блок в "Мусогеница", придърпвам няколко изтривалки до парното, завивам се със стопаджийската хавлия (по това време "Пътеводителя..." го знаехме наизуст и никой не тръгваше на автостоп без голяма хавлия) и преспивам. На четвъртия ден, напълно омерзен, се прибирам на стоп до Варна, мокър и премръзнал, след 1500 км автостоп, носейки в джоба си пакета цигари.

Общи условия

Активация на акаунт