Кое е най-смахнатото нещо, което сте правили импулсивно?

• 10 384
  • 117
  •   1
Отговори
# 45
  • Mediterraneo
Моето куче също импулсивно живее с нас вече 8 години.
Наш приятел ни помоли да му заведем децата да видят какво си е взел. Оказа се едно уплашено, треперещо малко черно- бяло нещо, скимтящо и тъжно. Осиновил го от един приют. Децата се приближиха, онова съвсем се спече, с недоверие, но и то се приближи. Ние с приятеля се спогледахме и нямаше начин да си тръгнем без това същество. Изобщо не бяхме планирали животно вкъщи само година след емигрирането ни.

# 46
Аз съм ровила в контейнер за смет , заради четири новородени котенца 🤦. Бяха ги завързали в плик , не им оставаше много. Сега са големи, четири "глигана" ! А, аз спечелих титлата " Клошар на годината " 😂

# 47
  • 1st floor
Последното импулсивно нещо, което помня е, че лятото паркирахме до кея на едно гръцко градче уж да се поразходим само за малко и да продължим към следваща цел на сушата. Но докато се разхождахме, видях, че един ферибот се готви да отплава, платих набързо билетите за мен и ММ и се втурнахме да се качим. Без идея дали въобще има опция да се върнем на същия ден до колата си! 😂

# 48
Да се омъжа😋😛😭

# 49

Защо е смахнато и импулсивно? След много кратко познанство ли? Каква е историята?

# 50

Защо е смахнато и импулсивно? След много кратко познанство ли? Каква е историята?
Дам.Ама не е важно, защото е минало😁

# 51

Дам.Ама не е важно, защото е минало😁
Още ли сте бракувани?

# 52
# 53
Добре че жените сте импулсивни.
Иначе нямаше да има пукнат брак.
И да загине човешката раса.

# 54
  • Между гори и планини
Записвам се да ви чета. Аз от малка съм си пъзла и консерва, до степен, пе и косата никога не съм си боядисвала.
Мисля, мисля и нищо импулсивно май не съм правила. Вероятно когато преди 8 години дойдохме където живеем сега, на почивка и ден преди да си тръгнем, харесахме къща и след 30 минути подписвахме покупката. Но преди това 4 години следях имотния пазар на мястото. Абе козирог, заземена съм отвсякъде!

# 55
А, аз не бих си подстригала косата с машинка, както е правила една дама от коментиращите. След последното ходене на фризьор реших , че по- добре сама да се подстригвам , вместо да си давам парите на някой и той да ме прави на олигофрен 🤦.
Майка ми пък , когато отиваше за пръв път да работи по чужбините, тръгна с 20 евро в джоба и почти не знаеща езика. Не познаваше и никой там, само я бяха насочили къде да иде 🤦. За мен това е психопатско ! Не бих тръгнала с 20 лева и до съседният град 😳😒

# 56
  • София
По повод на последния коментар, аз се подстригвам сама от години след като открих видеа в youtube. Моите приятелки считат това за супер странно, но за мен не е нещо особено. Отнема ми точно 5 минути, абсолютно равно става с техниката, която научих, и най-важното не се занимавам със записване на часове и висене във фризьорски салон. половинков се подстригва сам с машинка - и той фобия от фризьори има. Причината не е финансова, така че минава за странно.
Прическата е Long Wolf - ако някой се носи така, да потърси видеа в тубата.
Ето нагледно, снимката е от нета:

# 57
Доста години се подстригвах сама ( след лоша прическа , която ходих при втора фризьорка да ме " оправи " ). Последния път ме нави майка ми , фризьорката била много добра 🤦🤦🤦. Сега ще си поръчам на дядо Коледа - ножица за филиране и ще се оправям сама 🥺

# 58
  • София
Доста години се подстригвах сама ( след лоша прическа , която ходих при втора фризьорка да ме " оправи " ). Последния път ме нави майка ми , фризьорката била много добра 🤦🤦🤦. Сега ще си поръчам на дядо Коледа - ножица за филиране и ще се оправям сама 🥺
Аз взех ножица за филиране, но не знам за какво да я използвам. Използвам голяма шивашка ножица, че става голям сноп коса. После с малка с остър връх наклъцквам краищата, но може би и това не е нужно. Косата ми е леко чуплива, но и на прави коси става по този начин.

# 59
  • Countryside
Ауу, какви сте смели, може би на чуплива коса може да се подстригваш сам, ама някак си пак не си го представям. Евала, за което, просто аз с моята макар и леко чуплива коса съм на права черта и без филиране, освен ако взема сама да се кълцам, да го водя филиране Joy

Общи условия

Активация на акаунт