Лотария "Зелена карта" 2026

• 28 032
  • 402
  •   1
Отговори
# 225
Абе хора, вие не работи те ли? Чак сега намерих време да видя, що сте изписали! Нямах време от 8:00ам да проверя,  кой каква “мъка” има да споделя във форума. Поздрави на всички от Secaucus New Jersey😀

# 226
  • София
Даже в New Jersey най-много работим🤣🤣🤣Поздрави от South NJ! 😝

# 227
Аз съм в Маями, Флорида.
Тука я давамв лежерно.

# 228
Has not been selected x2 - 9-та поредна година
И аз така. Това са вече 18 поредни отказа. Със съпругата ми кандидатстваме от преди да имаме деца. Вече имаме три. Остава ни поне това, че за всяка година им имаме паспортни снимки на всички за спомен.
Последните 4 години допуснаха през мексиканската граница 11 млн. нелегални мигранти - без пари, без образование, без намерения да спазват закони, но ние не може. Абсурд.
Явно са го искали по-силно от теб и са взели бъдещето си в свои ръце. На Америка и трябват по-смели, по-решителни и по-благодарни имигранти, които да гласуват за демократичната партия и постигането на глобалистките цели до 2030 г. !

# 229
  • Down south
Цитат
И аз така. Това са вече 18 поредни отказа. Със съпругата ми кандидатстваме от преди да имаме деца. Вече имаме три. Остава ни поне това, че за всяка година им имаме паспортни снимки на всички за спомен.
Последните 4 години допуснаха през мексиканската граница 11 млн. нелегални мигранти - без пари, без образование, без намерения да спазват закони, но ние не може. Абсурд.
Да, пълен абсурд.
Сега се опитват да ги връщат обратно.

# 230
После всички били в Чикаго Simple Smile
И аз съм Ню Джърси,

# 231
Здравейте! До кога е възможно да се проверява дали си изтеглен. Не намирам къде съм запазила номера си за проверка, а мина вече доста време Sad

# 232
Сега е момента за проверка.Влезте в линка на първа страница и следвайте стъпките.Въвеждате си имената, рождената дата и ви насочва как точно да направите проверката.

# 233
  • Fairbanks, Alaska
Как стои въпросът с бг шофьорски книжки в САЩ? Чувал съм, че не се признават и караш наново курс за категорията, която желаеш.

# 234
  • Down south
Зависи от щата за любителските, за професионална трябват курсове

# 235
Сега е момента за проверка.Влезте в линка на първа страница и следвайте стъпките.Въвеждате си имената, рождената дата и ви насочва как точно да направите проверката.
Еми няма го този номер и това е! Къде ли не търсих - в скрийншоти, по мейла предите години си ги пращах, за да ги имам на удобно, файлове, какво ли не! Не мога да повярвам, че организиран и педантичен човек като мен изпада в такава ситуация! Sad

# 236
  • Варна
Еми няма го този номер и това е! Къде ли не търсих - в скрийншоти, по мейла предите години си ги пращах, за да ги имам на удобно, файлове, какво ли не! Не мога да повярвам, че организиран и педантичен човек като мен изпада в такава ситуация! Sad

Имате опция "Forgot Confirmation Number" - въвеждате имена, дата на раждане и имейл (който сте посочили при включването в лотарията и ще Ви се генерира автоматично confirmation number-a, който сте забравили.

# 237
Имате опция "Forgot Confirmation Number" - въвеждате имена, дата на раждане и имейл (който сте посочили при включването в лотарията и ще Ви се генерира автоматично confirmation number-a, който сте забравили.
Възстанових го, да, благодаря Ви! Но не сме избрани Sad

# 238
Здравейте! Разбрах преди два дена,че съм избрана за зелена карта, след може би 13/14 години чакане за одобрение. Въпросът ми е какъв е срокът в който трябва да попълня и  изпратя DS-260?

# 239
Здравейте! Разбрах преди два дена,че съм избрана за зелена карта, след може би 13/14 години чакане за одобрение. Въпросът ми е какъв е срокът в който трябва да попълня и  изпратя DS-260?
Няма краен срок, но когато номера ви е кърънт трябва да е изпратен. Тоест когато вашите номера са на интервю

Следете бюлетина.

И. Успех!!!!

Общи условия

Активация на акаунт