Пазаруване в НМ - тема 68

• 47 009
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Преди дни получих поръчка, която нямах време да отворя веднага. Снощи отварям и пробвам тези блузи черната е много хубава празнично елеганта. Бялата също е много хубава ликра. Потника обаче ми е голям и стърчи, ако го намалят мога да пробвам по малък номер. И тези топове/потници. Мислех да не пробвам, но нещо ме бутна , отварям и що да видя черния два размера по малък, но с етикет Л. Пробвах белия, но не ми хареса материята и ми късееше и айде на обратно.
Вчера е тръгнала една поръчка от 29.11 в нея имаше едно сако, което е отказано. На 1.12 това сако го намалиха повече и го поръчах отново, като предното щях да върна. Обаче второто сако още не е тръгнало. Странно дали ще го откажат и него или ми спестяват връщане на по-скъпото.

# 331
Аз също получих комплект с 2 различни размера потници. Оставих си ги, де Simple Smile
Но моите са с дебела презрамка.
И най-странното е, че все едно са от различни комплекти, защото са и различни материи, не само номера - единият е гладък, другият е рипсен. Grinning

# 332
  • Бургас
Аз също получих комплект с 2 различни размера потници. Оставих си ги, де Simple Smile
Но моите са с дебела презрамка.
И най-странното е, че все едно са от различни комплекти, защото са и различни материи, не само номера - единият е гладък, другият е рипсен. Grinning

Тези също бяха такива. Гладкия отговаря на Л -белия, а черния рипсен и малък, не съм пробвала, но видимо е С.

# 333
  • Пловдив
Здравейте!
Откъде мога да променя банковата сметка, която съм дала?
Потърсих, но не откривам.

Редактирам се. Намерих я.

# 334
От коледните чинии и чаши, забелязали ли сте дали зареждат? Докато ме уведомят за наличност и вече изчерпани. И понеже се сещам, че някой беше поръчвал, как са като качество?

# 335
От коледните чинии и чаши, забелязали ли сте дали зареждат? Докато ме уведомят за наличност и вече изчерпани. И понеже се сещам, че някой беше поръчвал, как са като качество?
Имаше сякаш през септември от всичко. Порцеланът е малко груб, взех тази година платото - красиво, голямо и тежко. Плътен порцелан, но въпреки това не съжалявам. Повече ми харесва от аналозите с коледни мотиви в други магазини.
П.п. Забравих - чаша не съм купувала, имам две от малките чинийки обаче, те са малко по-добре като материал, отколкото чиниите.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 15:22 от fenyx

# 336
Има и доста с червени етикети във Варна. Ходих с идеята за взема яке L размер,(поръчах XL, но ми е доста голямо) пише в сайта, че има в наличност. Отивам само няколко бройки XXS, S няма М и L. Питах едното момиче, ходи търси и накрая ми каза, че не може да го намери, може някой да го е резервирал... Някой знае ли какви са тези резервации?

# 337
Не знам за резервации, но наличностите им по магазини не са актуални.

# 338
И в Стара Загора има намаления. Няма кой знае какво интересно. Успях да си намеря дънки, блуза за тренировки, спортен сутиен и блузка. Имах и два ваучера за по 5 лева и ми излязоха 50 лв. Ваучерите за по 5 лева дойдоха, но поръчките заради които ги получих, още ги няма. Grinning

Дописвам, за да покажа какво взех.
Тези дънки ги взех за 10 лв.

На сайта, ако ги бях гледала, никога нямаше да ги харесам. Изобщо не стоят така, като представянето в HM.

13 лв.

22 лв.

13 лв.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 23:55 от Minnie.Mouse

# 339
Кажи пък, че проблема не е техен - всички тия ЧП и др. подобни са рекламни трикове, че да продават.  Като няма наличности, някой друг им обира клиентите.

Как става този номер, свърши ЧП и веднага се появиха наличности?
м да...кат секи път.

# 340
  • Бургас
Някой с пусната поръчка на 1.12 и още да се обработва? Тия от ЧП- ните сделки идваха за 4-5дни тази я чакам 6дни да я обработят:confused:

# 341
И моята поръчка от 1-ви се обработва още.

# 342
И моята от 01.12.се обработва.

# 343
Имам 2 от 01.12. Обработват се.

# 344
В петък получих поръчка от 28 ноември.
Имам една от 1 декември, която вчера е изпратена. Имам още една от 1 декември и една от 2 декември, на които пише, че се обработват.

Общи условия

Активация на акаунт