Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 447
  • 921
  •   1
Отговори
# 495
Идеално е за 11 ден след О.
А прогестерона как ти се струва?

# 496
Чехаге номер 168372829 - няма разлика от вчера до днес. Минах тъкмо преглед при пореден лекар. Нищо не се вижда никъде, доплери никакви, бременността е отишла на кино. Ако нищо не се вижда все така, не изкървя и не почне да пада само ЧХГ то, най-вероятно ще ми боднат тоя метротраксат и не знам след него какво и дали остава нещо в яйчниците.
 Иначе според лекаря е било абортативно това кървене най-вероятно или неуспешно, или си има извънматочна.
Питах профилактично ще си изгубя ли половината органи ако се наложи лапароскопия, каза разбира се, всичко от врата надолу се маха при извънматочна, посмяхме се, помълчахме си нелепо и петък ще се видим пак.

# 497
Хламидия не се изследва с кръвен, има много "двойници", които могат да дадат фалшиво положителен резултат.

И аз съм му абонирана за newsletter-a, doodle. Редовно даже участвам в анкетите кое проучване да разгледа. Много полезни са му материалите и аз също ги препоръчвам.

candy, не съм попадала на информация метротрексата да има негативно влияние върху фертилитета. Просто след него са 6 месеца пазене за всяка доза (т.е. ако не стане с една и сложат втора - двойно време). Може и да бяха 3м на доза, да не излъжа тук. Вече е ясно накъде отива развоя май за съжаление, та почвам да стискам палци да пада ЧХГ.

# 498
  • На изток от Ада
Кенди щом не расте е нещо. Дано падне при др тест.

# 499
Потребител, идеална ти е стойността, тихичко честито и ще чакаме добри новини от прегледа след 2 седмици!

Кенди, за ЧХГ-то не разбрах точно колко ти е, но щом не се е покачило ти стискам палци да почва да пада тогава. Кога трябва да пуснеш нов тест? Поне на по-нормален лекар изглежда си попаднала. Пожелавам ти всичко леко и безпроблемно да минава и да не ти минават такива мисли за махане на органи! Flowers Four Leaf Clover

# 500
Ех, бе кенди, да му се не знае! Ми хайде да пада тогава пустото му ЧХГ. Аз вече нямам предположения, надявам се просто всичко да се размине бързо и безболезнено.
П.С.: абсолютно се възхищавам как изтърпяваш всичко, то нямаш много избор, ма аз щях да съм омрънкала света..

# 501
ЧХГ днес е 760, вчера беше 740.. така че game over.. просто тая игра на криеница почна да струва и пари. При ИМБ до колкото разбирам има тенденция да достига някакво плато, после или се качва рязко, или спада рязко, после пак нагоре, докато не се покаже нещо.

Иначе да, моят доктор ме прати при този днес, доста свеж човек, обясни ми всичко.

Дудъл..опитвам се, не е най-фън седмицата мо, предвид и колко работа имам, но не виждам друг вариант. Само се надявам да се свърши скоро някак.. ако може и да оживея, че кучето ни е на диета и ако ме няма, мъжът ми ще го пусне в хладилника да си се черпи на воля, щото му било жал.

2402, пряко не, но химиотерапевтиците до колкото съм запозната спихват нещата допълнително когато ЯР е нисък. Моя АМХ е умрел преди година. Не знам след тоя медикамент ако се наложи, какви са инвитро прогнозите примерно при НЯР. Имам час ноември при Цветков (не съм Теди!), ще видим до тогава дали ще е предмет на разговор.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 12:47 от hardcandy

# 502
  • На изток от Ада
И аз да кажа браво за хумора Кенди.
Аз като знам как последният аборт оревах фб. Че и в мамата

# 503
Кенди, всички сме с теб и се надявам да те подкрепяме по възможно най-доброя начин! 🍀🍀🍀

# 504
  • София
Кенди, мен Димитров категорично ми каза, че е против метратроксата... според него 1во вреди яко на организма - все пак е лекарство срещу рак, 1ро както е написала 2402 - след всяка доза 6 месеца пазене, май максимума е 3 дози.
Да, игра на нерви е това с чхг-то, не разбрах защо те карат на 24 часа да го изследваш.
Ако все пак решиш потърси и доц. Димитров във Фемина - адски серт е, но пък като специалист си е много търсен и добър.

# 505
Ванила Стискам палци това да е Вашето детенце. ❤

Кенди Надявам се всичко да приключи скоро по най-добрият начин.

# 506
Кенди, и аз да кажа, чета ти поста претеснено, и се засмивам.... чак срам ме хваща...евала!
С теб сме, дано този "филм" приключи възможно най-благоприятно за теб!
А Теди пак е тук, няма как без нея Wink

# 507
Знам, Шантал, хич не ща да се стига до медикамент и аз. Това чакане пак ще ми разкаже играта. Предпочитам прецизна процедура, но ако не се визуализира никъде..не знам какви са ми картите.

Всички сте супер ❤

# 508
Кенди, продължавам много да ти стискам палци за възможно най-лекия, лесния и безболезнен развой на цялата щура ситуация! Евала за хумора в този кофти момент на чудене и незнаене какво следва! Heart

# 509
  • Замък сред облаците
Идеално е за 11 ден след О.
А прогестерона как ти се струва?

В тази единица е добре.

Кенди ❤

Общи условия

Активация на акаунт