Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 448
  • 921
  •   1
Отговори
# 480
Да, но това нищо не значи, не знам колко пъти сме го повтаряли Wink
Вчера нямах възможност да пусна кръвен,  така че днес сутринта освен да проследя дали се насища чертата, нямах друг вариант. 😁

# 481
Потребител ,кръвен си пусни с Прогестерон .

стискайте палци ,днес отивам на гинеколог да видим дали е подействала стимулацията .☹️

# 482
Ванила, разбирам те за умерените надежди , аз ще ти стискам палци за всеки случай Wink и аз пуснах при Станулов документи и ми е много полезна информацията за ин витрото при него, така че благодаря и за това 🤍
Кенди, чакаме и от теб новини днес, дано се развият по най-добрия начин нещата!
Кети, успех и на теб!
Аз се разписвам с Ц от днес, рекордно къс този месец - 24-ти ден...овулацията трябва да е била 12-13 ден, защото на 15-ти ме гледаха и видяха течност и жълто тяло, така че този месец и ЛФ ми е доста къса..не знам от цветната снимка ли е или от стреса този месец, дано е единичен случай...

# 483
Ванила първия опит попринцип не винаги има добър резултат. При нас чак третия опит даде добър резултат и то не е защото доктора не си е свършил работата, просто факторите са много има си месеци в които явно яйцеклетките не са толкова добри, сперматозоидите също. Дано не ти се налага втори опит, но ако ти се наложи използвайте някаква по сериозна селекция от ПИКСИ. Имат достатъчно в Доверие

# 484
Jaki, знаеш ли какво предлагат за селекция на сперматозоиди, защото в сайта им още няма информация?

Иначе днес ми попадна едно проучване за Zymot, което не показва повече еуплоидни ембриони след изпозлването му, но не се знае колко е смислено, защото не е провеждано с хора, които имат проблем с фрагментацията. Но сред коментарите намерих това.

Явно при PICSI съществува варианта за човешка грешка (говорим по принцип, не за някой конкретен случай).

Аз пак нямах читав пик на О (но имах още 2 почти положителни теста)...не ми се ходи пак по прегледи, не искам да ме бодат, но явно ще трябва да пусна поне Е2, ЛХ и прогестерон. Един път ще откажа дуфастона и ще съжаля.

# 485
Лоши новини момичета, не е удвоено ЧХГ. Чакам обратна връзка от доктора, за да знам какво следва.
13.10 - 528.9
15.10 - 743.5

Ами нали имаше съмнения за второ сакче, с което да обяснят кървенето. Ако е останало 1 от 2 се връзва да нараства по-бавно за някакъв период.
Прегледи и ЧХГ си е добър план, палци от мен Flowers Four Leaf Clover

Рокет Green Heart

# 486
Добре, малко тъп въпрос, обаче ПИД по принцип не може да се прилага при класическо ин витро така ли? По принцип аз мислех ако е ок спермограмата, че може да се избегнат тези селекции и пак да се направи ПИД, ама явно не е препоръчително...

# 487
  • На изток от Ада
Кат, Пид зависи от ембриона. При добре изглеждащ ембрион може Пид.
Мисля че може при всички видове инвитро

# 488
Май зависи от клиниката и какво се разберете с лекарите. Д-р Станулов ми каза, че на някои места правят ПИД и на ембриони без ИКСИ, но на нас ни препоръча да действаме с ИКСИТО.
В някои клиники пък оплождали само с ИКСИ.

Добре, малко тъп въпрос, обаче ПИД по принцип не може да се прилага при класическо ин витро така ли? По принцип аз мислех ако е ок спермограмата, че може да се избегнат тези селекции и пак да се направи ПИД, ама явно не е препоръчително...

# 489
Jaki, знаеш ли какво предлагат за селекция на сперматозоиди, защото в сайта им още няма информация?

Иначе днес ми попадна едно проучване за Zymot, което не показва повече еуплоидни ембриони след изпозлването му, но не се знае колко е смислено, защото не е провеждано с хора, които имат проблем с фрагментацията. Но сред коментарите намерих това.

Явно при PICSI съществува варианта за човешка грешка (говорим по принцип, не за някой конкретен случай).

Аз пак нямах читав пик на О (но имах още 2 почти положителни теста)...не ми се ходи пак по прегледи, не искам да ме бодат, но явно ще трябва да пусна поне Е2, ЛХ и прогестерон. Един път ще откажа дуфастона и ще съжаля.

Имат икси, пикси диш, имси и чип. Затова се сещам за сега. Доста повече неща отколкото в Афродита.

# 490
Препоръчително е ИКСИ , ако ще се прави ПИД . При класическото оплождоне много сперматозоиди полепват по яйцеклетката , поради което после пробата може да не е коректна . При ИКСИ и ИМСИ се инжектира по един сперматозоид в яйцеклетка .

# 491
А Кендииии, пусна ли днес пак ЧХГ?
Рокетче ❤❤
Ванила, извинявай, разсеяна съм малко, кога беше трансферът?
Потребител11, кръвен, кръвен, това с тия чертииии…
Изпускам някой, ама ще се сетя после Simple Smile
Между другото, embryoman има седмични нюзлетъри, доста са интересни (понеже 2402 го спомена). Аз там четох за НК клетките и беше много разбираемо обяснено.

# 492
Излязоха ми резултатите. О беше на 5 октомври,  тоест днес ми е 11 дни след О. Как ви се струва? Ниско ли е?

# 493
  • Замък сред облаците
Идеално е за 11 ден след О.

# 494
Момичета извинете ме, че въпроса ми не е много по темата, но малко съм озадачена.
Та на мен гинеколога ми беше взел секрет да изследва за евентуални инфекции съответно и за хламидии и имах единствено кандида ноналбиканс, който лекувахме преди цветната снимка, сега наскоро пуснах и кръвни и на igM за хламидии резултата е положителен и малко се шашнаб, на мъжа ми и кръвните и от еякулат- резултатите са отрицателни. Чак в Събота съм на преглед и затова не смея да му пиша.. но какво значи това, възможно ли е да имам хламидии ако съдим по кръвните изследвания и в същото време мъжа ми да няма, ох, обърках се вече и аз.

Общи условия

Активация на акаунт